Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Locke Lamora » 02 čer 2013 13:31

Chm. +zhodnotí to jenom, jakože on je přece taky boží+ No ale že se ti líbí takový... namakaný. +prohlíží si obrazovku s mírným nesouhlasem, muskulatůra, kterou on zrovna neoplývá, mu očividně dělá větší starost, než co jinýho :D ; přichystá jí tam ještě stoleček na odložení čaje, a běhá tam kolem ní, kdyby se jí jako náhodou udělalo mdlo, usadí ji do křesla a přinese ještě když tak náhradní deku, sám se posadí na zem, a opře se spánkem a područku křesla+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 čer 2013 17:00

+snaží se nesmát těm jeho výmyslům ohledne muskulatury a tak se jenom uculuje+ Jo a proto si beru tebe.+mrkne na něj a chytne ho za ruku+ A neříkej, že tobě se taky nelíbí jiný ženský. Z nějakýho filmu. Nebo tak. +popíchne ho trošičku, ale když si tam k ní sedne tak na křesle nevydrží a sklouzne na zem vedle něj, pod sebe si dá deku, aby jí nestudil zadek+ Co kdyby sme se vzali koncem srpna? +navrhne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 02 čer 2013 17:35

No hlavně, že si to pamatuješ. +uculí se, taky ji chytne za ruku a přejede palcem po prstenu+ No to teda nelíbí! Ani po nich nekoukám! +kasá se hnedka+ Možná trošku. Jenom sem tam. +připustí potom, a zazubí se na ni+ Ale y seš stejně nejhezčí, tak kam bych koukal? +uculí se a dá jí pusu na ruku, a když tam k němu sklouzne, trošku se zamračí, že sedí na studený zemi, ale nic neříká, obejme ji kolem ramen a přitiskne ji k sobě+ Na tvý narozeniny? No proč ne. +pokrčí rameny+ Mně je jedno, kdy to bude. +usměje se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 čer 2013 13:29

(prosím ať se po nich aspoň trochu kouká, on je tak dokonalej, že se před Jeefesem stydím :D)

+přitulí se k němu a usměje se+ Tak jo, já se teda taky nebudu koukat na chlapy. +uculí se na něj+ Ale můžeš se koukat na ty druhý nejhezčí, co jsou jako po mě. +zasměje se+ Já tě nebudu popichovat. +slíbí mu nakonec+ Ne přímo na mí narozeniny, protože chci dvě oslavy, pak by byla jenom jedna a to není fér. Potom, třeba jednatřicátýho.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 čer 2013 15:00

No... možná trošku se koukám. +připustí teda, a kouká po ní po očku, co ona na to+ Ale jenom tak z profesionální zvědavosti. +hájí se+ A abys to neviděla. +uculí se provinile+ Když ono to prostě někdy nejde, nekouknout se. +pokrčí zkroušeně rameny+ Ale pak hnedka honem myslím na tebe. +ujistí ji a dá jí pusu na rameno+ No jasně, že budou dvě oslavy. +přikývne vážně+ A myslíš, že stihneme vystřízlivět za čtyři dny? +zazubí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 čer 2013 15:08

+zasměje se+ No jo, nejde. +přikývne+ Ale ženský neženský, já vím, koho miluješ. +zazubí se na něj+ No jo.... +poškrábe se na hlavě+ To jsou jenom čtyři dny, to asi nestihnem. +pak mávne rukou+ Tak tu svatbu odložíme na neurčito. Stejně nemáme kam spěchat. +přikývne a tázavě na něj koukne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 čer 2013 15:37

Jo. +uculí se a obejme ji kolem ramen+ Miluju tebe. +usměje se, přitáhne si ji blíž a dá jí krásnou pusu+ Kůstko já ti to říkám, mně je vážně jedno, jaký datum to bude. Hlavně že se někdy vezmem. +pohladí ji po paži+ Máme na to celej život. +usměje se+ Aspoň si užiješ bejt zase chvilku doma. +pohladí jí rty po krku+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 čer 2013 17:24

Nemusíme tu bejt až do svatby. +usměje se a hladí ho na boku, jak ho objímá+ Je možný, že by sme se pěkně načekali. +zasměje se+ Můžem se vrátit do Camorru, ať se taky chvilku ukazujem na schodech, nesmíme nechat vychladnout živnost. +usměje se a dá mu pusu+ Někdy se vezmem. +slíbí mu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 čer 2013 17:47

Ale chceš se vdávat tady ne? +koukne po ní pro jistotu, jestli si to dobře pamatuje+ Tam v to holubím hnízdišti. +zazubí se+ Když to bude moc dlouho, můžu poslat zpátky kluky, vrátí se sem zas na svatbu. Na živnost teď kašli, já chci, aby sis to užila. +usměje se a dá jí pusu+ Poslouchej Kůstko... mám na tebe takovou prosbu. +koukne na ni opatrně+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 čer 2013 20:29

Jo jo. +pokýval s úsměvem hlavou+ Jenom nevím kdy. Prostě až bude čas. +usměje se na něj+ Může to trvat dlouho Locke. Takže se klidně mužem zatím vrátit do Camorru a rozjet nějaký kšefty. +tazave se na něho koukne+ O co jde? +zeptá se věcně ale ve skutečnosti je strasne zvědavá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré