Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Locke Lamora » 01 čer 2013 23:41

Jo, to bylo divný. Pět let je fakt trochu moc. +souhlasí s tím+ Hlavně se prosím tě nevdávej za nikoho jinýho. +uculí se+ Jo? +koukne na ni trochu s obavou a pohladí ji po vlasech+ Nemáš na to nějakej lektvar třeba? +tak nějak si zvyknul, že její magie většinu věcí vyřeší+ To bude tohle. +vytáhne dývko+ A tohle... a tohle? +koukne na ni vyděšeně, když najde další dvě+ Není toho nějak moc? +uculí se, ale jedno tam strčí, chudák neví, do čeho jde+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 čer 2013 23:46

+trochu unaveně se na něj usměje a zavrti hlavou+ Nemám musela buchal do nemocnice a to se mi nechce. Já to dbeska vypotim a zítra bude zase dobře. Jenom doufám že to není nakažlivý a že to ode mě nechytnes. +zasmeje se+ To je ono Spolecenstvo prstenu. A pak je ještě Hobit a to je taky boží. +zazubi se a oči ji zasviti+ Tak pojď ke mě už to začíná. Má to dohromady deset hodin všechny tři díly. Jednou jsem na tom byla v kině. Měla jsem neskutečně osezenej zadek a zřejmě otravu že sladkosti. +zasmeje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 02 čer 2013 00:34

Tak jo, hezky se poť. +uculí se a dá jí pusu+ No když to chytnu, tak se zas budeš starat ty ode mě. +zazubí se+ Ale nebudeme koukat deset hodin, že ne? +vyděsí se trochu+ A o čem to je? +zajímá se, když k ní dojde+ Chceš k tomu nějaký sladkosti? +uculí se, jakože by pro ně i došel, vleze si zpátky k ní a kouká na to, a je z toho trochu zmatenej+ Bohové, kolik tam je postav? +vykulí oči asi tak po půl hodině, ještě že má fenomenální paměť na jména :D +
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 čer 2013 00:55

Nebudem na to koukat na celý? +koukne na něj jakože zklamane ale pak se musí usmát+ Nrbudem neboj já to znám nazpaměť a až se budeš nudit tak to vypnem a půjdem se projít. +usměje se na něj+ Hmm možná ještě trochu polívky. +pošle vzkaz Malteziovi aby jim ji donesl+ Je tam hodně postav ale neboj to se rychle zorientujes. Je to prostě jako levná stripterka. Dobro verzus zlo. +osvětluje mu to i když pravda ne moc jasně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 02 čer 2013 02:30

No já jsem asi ještě nikdy deset hodin v kuse na zadku neseděl. +zazubí se a vleze si k ní zpátky, kouká na to strašně soustředěně a se svraštělým obočím, a když Gandalf padne do Stínu, je z toho úplně hotovej+ No ty se nikam projít nepůjdeš, budeš hezky ležet a léčit se, abys byla brzo zdravá. +uculí se, a když Maltezius donese polívku, pustí se do svý porce+ Jo,je to jasný, kdo je zlej a kdo je hodnej. +přikyvuje a dává pozor, a při soubojích hlasitě fandí+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 čer 2013 02:35

No to je tím jak zajímavější a ruznorodej život vedes. +zasmeje se+ Já jsem v ty době byla bohapustej flakac. +leží tam a uculuje se jak tam pomalu poskakuje na posteli a seznamu že na něco takovýho zatím nemá sílu tak si aspoň dá polívku+ Musím chodit na zdravotní procházky. +zavrti hlavou rozhodně+ Na terasu zahradu a tak. Jestli chceš tak mě můžeš vist na vozejcku. +uculi se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 02 čer 2013 02:53

No to jo, u nás je pořád co dělat. +usměje se, sleduje film a po očku sleduje, jestli pořádně jí, a když Boromir umře, tak ho to fakt sebere+ Tak dobře, na terasu asi jo. Ať nachytáš nějakej bronz. +zazubí se+Ale jen na chvíli, ať se nenastydneš ještě víc. +vztyčí prst+ To bych mohl, ale je dost pravděpodobný, že tě někde vyklopím, a budeš mít k tý teplotě ještě slušivou sádru. +zasměje se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 čer 2013 03:12

+no moc pořádně ještě nejí ale pořád je to lepší než před tím+ To je největší machři! +zasviti ji oči když se tam obejvi ten velkej Sarumanuv skret+ Škoda jenom že ho Aragorn zabije. +povzdwchne si ale hned se rozveseli+ No to ne. Já nemuzu bejt opalena. Opaluje se jenom plebs. +oznámí mu a nos má u toho patřičně nahoru+ Co pracuje. My aristokrouti jsme patřičně bledi. +zazubi se na něj+ Tak jo tak půjdem na terasu tam je aspoň výhled+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 02 čer 2013 03:29

Jo? +nakloní pochybovačně hlavu na stranu, koukne na ni, na skřeta, na ni, na sebe, a zase na skřeta+ To se ti líbí? Mám si natiskat na hlavu bílou ruku a pořídit si luk? +zazubí se+ Hele! Neříkej mi to dopředu! +šťouchne ji do žeber, ale jen tak něžně, když je nemocná+ Tak já ti budu přidržovat slunečník, Výsosti. +uculí se, a když začnou závěrečný titulky, vstane a vydá se hledat jí nějakej svetr nebo župan, a postaví na terasu křeslo+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 čer 2013 03:48

On je náhodou boží. +zasklebi se na něj ale rozhodně ne zle+ Taky si všechny chlapy co se mi líbi nemusíš vztahovat na sebe. +zasmeje se+ Tak jo. +prikyvne jako že jdou na terasu. Oblečení si zupan a protehne se jak je z toho všeho lezení ztuhla načež se prochazkovym krokem vydá na terasu kde se posadí do křesla+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré