Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Locke Lamora » 31 kvě 2013 17:35

Uříznout! Moje prsty! Moji živnost! Moji radost! +zděsí se úplně+ A tvoji radost taky, mimochodem. +zazubí se a přejede jí přes žebra+ Tak jo. +přilehne si k ní spokojeně, když zjistí, že už je jí líp, kouká, jak se v tom vrtá, ale radši nic neříká+ Já nevím jak u vás, ale já ležím v posteli a umírám, dokud mi není zas tak dobře, abych moh jít aspoň na chvíli žebrat. Nemocný sluhové Perelandrovi mají úspěch. +zazubí se+Chceš se dívat na nějakej film? +zajímá se+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 31 kvě 2013 20:10

No jo no jo. Máš pravdu. Moji radost taky. +zasmeje se a chytne ho za ruku a propletenec s ním prsty+ Kdybych nebyla tak na smrt nemocná tak bych to hned zkusila. +stáhne ho k sobě a natuli se mu do náruče+ Já jsem nějaká rozneznela takže chci bejt s tebou. Ale film si pustit můžeme. Co takhle velkyho gastbyho. +koukne na něj tazave a pak zamává rukama a vycaruje tam televizi a všechno+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 čer 2013 00:17

+přikryje ji zas a palcem ji jemně hladí po hřbetu ruky+ Já si počkám, neboj se. +uculí se a dá jí pusu na rameno+ Hm, už tak nehicuješ. +zhodnotí to spokojeně, když jí přejede rty přes kůži+ Jo? +usměje se+ Tak jo, to je moje oblíbená činnost, s tím souhlasím. +zazubí se+ To neznám. +koukne na ni tázavě+ Ale mně je to jedno. +pokrčí rameny, a vstane, aby to tam nastavil, učí se rychle a intuitivně, tak mu to celkem jde, a potom zhasne, zatáhne závěsy, vrátí se k ní vrátí do postele, vleze si pod peřinu a natulí ji k sobě+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 čer 2013 01:22

Je to hezkej film. Jsem teda slyšela. +usměje se na něj a prituli se k němu jak se k ni vrátí a kouká na film a tak nějak si uvědomuje jeho tělo. Trochu ji to dostává a zrychluje to její dech tak mu rukou vklouzne pod košili a line ho hladí na břiše. Při tom vypadá že si ani neuvědomuje co dělá spíš to vypadá že brzo zase usne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 čer 2013 01:43

+je děsně zaujatej filmem a těma starýma autama a dekadentníma večírkama, ale moc dobře ji vedle sebe vnímá, jen tak klidně a nijak extra vášnivě, když je nemocná, jemně ji hladí po kůži na boku, vychutnává si její vlastní doteky a po očku na ni koukne a osonduje situaci, ale když vidí, jak je unavená, dá jí akorát pusu do vlasů a o žádný divočárny se nepokouší+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 čer 2013 20:25

+taky se o žádný divocarny nepokouší ale to ji nebrání v tom aby mu strašné nenápadně sjela skoro až do klika a pak zas na břicho a hladí ho takhle dál. Oči má skoro privrene sleduje film ale stejně ji to nedá aby ho trošičku neprovokovala. Pak otevře oči a usměje se na něj+ Je to hezkej film že jo? Ale smutnej. +povzdechne si a zas kouká na film a hladí ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 čer 2013 22:08

+trochu se jí pod rukama zavrtí, jak mu její doteky trochu zrychlujou dech+ Ty seš pěkná provokatérka, co? +zašeptá jí do ucha a uculuje se, krouživě ji hladí po boku a občas sklouzne prsty na výstupek pánevní kosti a ještě trošku níž, a trochu ho to rozptyluje, takže příběh vnímá tak napůl a tak když dojde na závěrečný zvrat (spoilery spoilery. :D) pěkně se lekne+ Smutný příběhy jsou nejlepší. +pokrčí rameny+ Protože jsou věrohodnější. Ze života. +usměje se a dá jí pusu do vlasů+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 čer 2013 22:17

Lamoro já jsem vždycky pěkná a vždycky provokaterka. +uculi se na něj (klidně spojluj v práci už to všechno vykecali :-D) a po vyvrcholení filmu se k němu nahne a polibi ho+ Já nechci smutnej život. +zašeptá s úsměvem+ Proto mám radši veselý filmy. +prohrabne mu vlasy+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 čer 2013 22:52

No to je pravda, proto si tě beru, žejo. +zasměje se a dá jí pusu do vlasů+ Ty budeš mít veselej život. Děsně boží život, se spoustou dobrodružství,srandy a kvalitního sexu. Já se o to postarám, neboj. +zazubí se, přitáhne si ji blíž a jemně ji políbí+ Tak já pustím něco veselýho, jo? +vyskočí+ Co bys chtěla? +klekne si tam ke skříňce a začne hrabat ve sbírce dvdček+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 čer 2013 23:02

Jo a nebudem na sebe čekat léta. Ta chvíle mi úplně stačila. +zaculi se na něj+ Ty jo mě je divně... To je fakt divný nemít chuť na čokoládu. +zavrti nad tím hlavou+ Ééé. Nevím něco veselyho a trochu prdlyho a hlavně aby to mělo dobrej konec. Třeba pana prstenu je to tam? +Klekne si a opře se o postel aby na něj viděla+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré