Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Locke Lamora » 30 kvě 2013 20:42

Prosím tě kde to pořád bereš? +vyjeví se upřímně+ Až budeš zdravá. +pochválí ji, že je taková uvědomělá+ Ne? Maltezius říkal, že bys měla mít tak 36,5. +pokrčí rameny+ Tak zkus ještě spát. +přitulí ji k sobě trochu a bezradně ji hladí po ruce, jak by jí fakt rád ulevil, ale neví, co s ní+ Jo? No ale můj přednes je poměrně zoufalej. +varuje ji pobaveně+ Co bys chtěla? +vstane ke knihovně a vezme tam první knihu, na kterou narazí, otevře ji a poněkud mu zčervenaj uši+ Tak něco jinýho. +zamumlá a vyndá jinou knihu, to je něco dobrodružnýho, tak se s tím vrátí do postele+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 kvě 2013 20:54

Já mám zásoby. +pousmeje se a spokojeně tam leží zachumlana+ To jo ale nebezpečný je to až od devetatriceti čtyřiceti. +kouká na něj a vytušil příležitost+ Zmrzlinu ti nedal? Ta je totiž na horečku nejlepší. +zkouší to nenápadně+ Tak mi precti tuhle. Tu druhou si prectem až budu zdravá.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 kvě 2013 21:34

+ještě jí najde teplý ponožky a navlíkne jí je, strčí do ruky hrnek s čajem a uvelebí se vedle+ Jo, ale na ten tvůj bolavej krk dvakrát nic moc. +vyplázne na ni jazyk, že zmrzlina nebude+ Dej si polívčičku. +zazubí se, otevře knihu a začne jí číst nějakej dramatickej příběh ze středověku, mění hlasy podle postav, a i když není tak dobrej jako Jean, dokáže to udělat dostatečně zajímavý+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 kvě 2013 21:38

Já nechci polívku. Kuřecí je hnusná. Leda cibulacku. +odstrčil rukou misku pryč a pak už jen poslouchá jeho povídání. Směje se u toho jak mění hlasy i ve cchvilich kdy se to vůbec nehodí a nakonec z toho všeho usne klidným spánkem a jenom na celé se ji perli pot+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 kvě 2013 22:37

No jo. Ty si děsně vymejšlíš. +zazubí se a předčítá, dokud ji to neukolíbá ke spánku, pak knihu odloží na noční stolek a sežere tu polívku, a pak na ni tak zblble kouká a říká si, jak je možný že jí to sluší i s červeným nosem a zpocenýma vlasama, a pak se zvedne a jde vařit tu polívku+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 31 kvě 2013 00:54

+spí asi dvě hodiny než se probudí pěkně odpocata a už je ji o něco líp jak už ji spadla teplota. Když zrekognoskuje terén a zjistí že Locke tam není tak tychle vytáhne krabičku z nočního stolkua a jednu si zapálí. Tahá to jak sadrovej ježek a fouká to pod perinu aby to mohla kdyžtak zaprít kdyby se náhodou najednou někde objevil+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 31 kvě 2013 01:21

+Locke zatím dole krámuje nádobí a loupe cibule a vaří jí polívku, hezky silnou a hodně cibulovou, a s troškou portskýho a krutonkama z toastů a spoustou rozpuštěnýho sýra, pak to všechno nalije do misky, přidá malou vázu se sedmikráskama a celej tác nese nahoru, pohvizduje si u toho, opatrně otevře dveře, a když vidí, že už je vzhůru, usměje se na ni+ Nazdar krásko, tak jak ti je? +uculí se a postaví jí to na noční stolek, načež začichá a podezíravě zúží oči+ Ty jsi kouřila, což? +obviní ji pobaveně, a chytne peřinu, aby jí to naklepal, načež ze zpod ní vyvalí obláček dýmu, což Lockeho upřímně složí v záchvatu smíchu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 31 kvě 2013 01:37

+když se otevřou dveře tak rychle schová cigaro pod perinu a nemluví protože má kouř v puse tak jenom zavrti hlavou jako že ne a pobourene na něj vyvalí oči. Když je k ni zelady tak konečně kouř vyfoukne+ Já?! To nikdy! +zaprotestuje ale jak ji prozradí peřina tak se zasklebi+ K sakru! +zakleje jako pravej padouch+ Jsem prozrazena! +usměje se na něj a tipne cigaretu+ Páni ta nádherné voní. +privoni si k misce a vezme si lžičku a hned si dá+ A je boží. +zahuhna s úsměvem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 31 kvě 2013 01:57

+když ji tak vidí, musí se zazubit a dá jí pusu+ Ty seš fakticky děsnej pacient. +uculí se a vleze k ní pod deku, kterou nejdřív pořádně vyvětrá+ Ale jenom jednu denně. Dobře, tři. +sleví, když vidí její výraz+ No aby ne, prolil jsem pro ni krev a slzy. +zazubí se a ukáže jí jak se říznul na ukazováčku, úplně sotva postřehnutelně+ Ale koukám, že už ti otrnulo, takže teplota slezla? +zajímá se a užírá jí z misky+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 31 kvě 2013 15:19

Ukaž! +zděsí se+ No to je strašný! To budem muset asi uříznout. +koukne na něj vážně, ale pak jí koutky cukají+ Jo jo, trochu jo. +přikývne s úsměvem, ale polívku stejně jen tak rozvrtá a dá si dohromady tak pět lžiček+ Ty jo, já už jsem zapomněla, jak se vlastně maroví. Co se takhle dělá, když je člověk nemocnej?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré