Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Locke Lamora » 29 kvě 2013 23:03

No jistě,však jsem taky hrabě v sedmý generaci. +přikývne vážně, kolíbá si ji v náručí a je mu takhle moc fajn, chvíli mu ještě trvá, než usne, ale nakonec to taky zalomí, spokojeně přitulenej k ní a zachumlanej pod peřinou až mu kouká jen čupřina+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 kvě 2013 14:06

+vzbudí se strašně brzo, celá se klepe zimou a pot z ní leje, taky jí je pěkně blbě a má teplotu, posadí se na posteli a nešťastně zamžourá kolem, nechce budit Lockeho, tak se opatrně zvedne a odplouží do koupelny, kde velmi úspěšně omdlí a při tom strhne z umyvadla pár věcí na zem, mimo jiné tamy parfém, takže je tam hned strašně smradu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 kvě 2013 14:49

+Lamora má spánek poměrně lehkej, takže když přijde o zdroj tepla, neklidně se zavrtí, a z tý rány v koupelně málem vyskočí z kůže+ Co?! +posadí se prudce na posteli a trochu se mu z toho zamotá hlava, zmateně se rozhlíží a mžourá kolem+ Co? Wenai? +zamrká poněkud dezorientovaně, a když ji nikde nevidí, vyletí z postele a hledá ji po pokoji,vrazí do koupelny a najde ji tam na zemi a poněkud zděšeně se mu sevře krk+ U Perelandrovejch koulí, ženská. +zanadává, ale spíš je pěkně vyděšenej, sjede k ní na zem, odstrčí vlasy z čela a propleská ji po tvářích, namočí si ruku ve studený vodě, a pohladí ji po čele+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 kvě 2013 16:13

Locke... +zamřourá a uculí se na něj+ Já jsem asi nemocná. +zašeptá, jako omámená a pořád se na něj culí+ Támhle je prášek na teplotu. +chvějící se rukou ukáže na poličku u zrcadla+ Podej mi ho pr... prosím tě. +obejme si dlaněmi ramena a schoulí se na zemi+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 kvě 2013 16:28

Koukám, koukám. +povzdychne si, a prohrábne jí vlasy, vezme z poličky ty správný prášky, vezme ji do náruče a odnese ji zpátky do postele+ Budeš zvracet? +zkoumá nejistě, protože si není úplně jistej, co by měl dělat, hezky ji přikreje, a líbne na špičku nosu+ Lež a poť se. Já hned přijdu. +slíbí jí, a zmizí dolu do kuchyně, aby od Maltezia vyzjistil,jak to jako funguje, a vrátí se s tácem s pořádným koflíkem horkýho čaje s medem,kuřecí polívkou a teploměrem, ačkoliv si není úplně jistej, kam by jí ho měl strčit+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 kvě 2013 16:48

Jo, jo. +přikyvuje, drží se ho jak klepací klíště a nechá se položit do postele+ Mě je blbě... +vydechne, a neví, jestli se má přikrejt, to jí je vedro, nebo odkrejt a pak jí je zima, tak to střídá+ Děkuju. +usměje se na něj a vezme si od něj teploměr a strčí si ho pod paži, načež dostane záchvat kašle+ Já umíráááám. +zahuhňá teatrálně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 kvě 2013 17:27

Ale prdlajs. +uculí se a zase si k ní přilehne, a kolem krku jí omotá šátek s obkladem+ Máš to vypotit, říkal Maltezius. +podělí se s ní o svý poznatky+ A já se o tebe budu starat. +uculí se na ni, dá jí zapít prášek, a naklepe jí polštář do polosedu+ A teď si dáš polívku. +chytne misku a sází jí to po lžičkách do pusy, a když uplyne dost času, vezme jí teploměr a jme se ho studovat+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 kvě 2013 18:21

Jo vypotit. +uculí se a obleče si triko+ Tak to jo. +přikývne a posadí se a spokojeně se opře o ty polštáře+ Já nechcu polívku, mě je blbě. +šklíbí se a nenechá si od něj dát lžičku do pusy, protože furt uhýbá hlavou+ Já chci cig... +v tom dostane další záchvat kašle, až jí vyhrknou slzy do očí+ Cigáro... +vydechne a kouká na teploměr+ Kolik mám?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 kvě 2013 18:43

No ale tu musíš, je silná a výživná. +poškrábe se ve vlasech nejistě+ A dobrá. +uculí se na ni, když si taky lžičku dá+ Jo, tak to asi nedopadne, Kůstko. +zazubí se+ Žádný kouření, dokud nebudeš schopná normálně dejchat a neumřít u toho. +uculí se na ni a krabičku jí sebere, a než se stihne rozkoukat, má ruce prázdný, a není jasný, kam ji zašil+ 38,2. Myslím. +svraští obočí a tak na to zírá, jak se snaží přečíst teplotu+ To je asi hodně. +koukne na ni rozpačitě+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 kvě 2013 20:12

+hned vylovit další krabičku když ji tu první zabavil ale jak uvidí ten jeho vuraz tak ji zase schová do nočního stolku+ Jo? Tak to je v pohodě. To není tak moc. Ale blbě mi je fest. +osije se a zachumla se do peřin+ Predcitej mi něco prosím. +koulne na něj prosebne horecnatyma očima+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré