Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Locke Lamora » 20 kvě 2013 20:49

No to né, já pojedu na svým koni, a předjedu tě a budu tam první. +zazubí se+ Studený? +zatváří se+ To teda nebudu moc mužnej asi. +tváří se vyloženě zkroušeně+ Jo? To je taky moje oblíbený místo. +rozhlídne se po pokoji a usměje se na ni+ Je to tady takový... tvoje. +pokrčí rameny+ Když na to tady koukám, mám pocit, že se o tobě dozvídám víc, než mi sama řekneš. +usměje se na ni tak křivě+ Ne? No tak to je potom naprosto v pořádku. +zazubí se, chytne ji za ruku, cestou si vezme od Maltezia piknikovej koš s jídlem, a zamíří s ní do stájí+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 kvě 2013 11:31

+usměje se na něj a přihrne si peřinu až pod bradu a jsou jí vidět jenom oči a nos+ Já ti nevim. +otře si oči, jak je nějaká ospalá a jak jí slzí od sena+ Ale hádám, že to bude hlavně z toho, jak seš moc šikovnej. +uculí se na něj+ Maltezié! +otočí se v posteli a jen tak zavolá, protože ví, že ten má uši všude+ Dones nám čaj, prosím.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 kvě 2013 12:07

To jsem tak dobrej, až tě to rozbrečelo? +zazubí se, přitulí se k ní pod peřinou blíž a otře jí slzy palcem, a než dojde Maltezius, zkontroluje, jestli jim nikde zpod peřiny nekouká nic pohoršujícího, a když ten čaj dostanou, zamíchá jí do něj osobně cukr a mlíko+ Pojedem na svatební cestu? +zajímá se a pod peřinou ji lehce hladí po břiše a po bocích, jen tak jemně a ne moc provokativně+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 kvě 2013 19:11

Jasné já totiž brecim štěstím. +zaculi se na něj a vezme si od něj čaj co ji nachystal+ Svatební cestu? +koukne na něj překvapeně+ Tak abych pravdu řekla tak nad tím jsem vůbec nepremyslela. +pokrčil rameny a upíjel čaje a chvíli nad tím uvažuje+ Já vůbec nevím. Ty cjces někam jet? +koukne na něj s otázkou v očích+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 kvě 2013 19:42

No tak to je potom v pořádku. +zazubí se+ No, potkal jsem na chodbě Phillipu a ptala se mě na to. Tak jsem myslel, že se to u vás tak dělá. +pokrčí rameny+ U nás se to moc nedělá, normální lidi na to nemaj, a šlechtici se nejdřív freneticky pokoušej počít. +uculí se+ Takže jak chceš. Já to tady stejně neznám, abych nějakou cestu navrhnul. +usměje se a taky si nalije trochu čaje, a nakloní se k ní pro pusu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 kvě 2013 20:00

Phillipa ať si jede kam chce. +zasmeje se položí hrnek na stolech a zase se zachumla aby se k němu mohla pritulit+ Jako jo dělá se to tak. Všichni se předhánějí aby jeli na lepší místo. Ale co se mě týče tak můžeme jet kamkoliv a kdykoliv. +poocku na něj koukne+ Mě by se víc líbilo kdyby sme se freneticky pokoušeli počít. +zazubi se na něj+ Jestli víš co tím myslím... +zahybe významné obocim+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 kvě 2013 20:39

Ale to jo, mně je jedno, co si myslí. +usměje se na ni+ Jen jsem si říkal, jestli bys nechtěla. když se to u vás dělá. +pokrčí rameny a ochotně ji u sebe přivítá a přitulí ji k sobě blíž+ Mně je fuk, kde budem, když tam budeš se mnou. +zazubí se a dá jí pusu na rameno+ Tak jo. To mi taky připadá jako sympatičtější varianta. +uculí se poněkud nemravně a pohladí ji po boku+ Já umím bejt velice houževnatej. +mrkne na ni pobaveně+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 kvě 2013 21:00

Ale mužem si udělat nějakou bláznivou cestu tam u vás kde budem předstírat že sme jakože strašné bohatí a vznesení novomanželé co si přijeli na svatební cestu zplodit potomka jinam... Nebo tak. +zazubi se na něj a dlouze zivne+ Já jsem nějaká utahana dneska už. +usměje se na něj a dá mu pusu+ Dobrou noc můj houzevnaty zloději. +zazubi se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 kvě 2013 21:34

Chceš bejt hraběnka Lukrécie, jo? +uculí se+ A já budu děsně váženej a nechám si narůst kníra, a když tě políbím, bude to lechtat. +zazubí se na ni, ale spíš si dělá srandu, než že by fakt chtěl+ Tak jo. Tak já tě budu hlídat, aby se ti nezdálo nic špatnýho. +zaculí se, dá jí pusu a stulí si ji na hruď, jemně ji hladí po zádech, poslouchá její dech a culí se do tmy+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 kvě 2013 21:39

Ty totiž budeš s knirem děsně vazenej občan. +zamzoura na něj s veselym uculem a pak už zavře oči a prituli se k němu aby spokojeně a klidně usnula. Sem tam mu že spaní přejede rty po kůži+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré