Doufejme. +zasměje se vesele a pokývá souhlasně hlavou+ Já myslím, že bohatě stačí, když se podílíš na té mnohem příjemnější části. +zazubí se na něj vesele a tím samozřejmě myslí testování funkčnosti lektvaru+ Myslím, že po tobě nebudu chtít abys mi to zopakoval. +rozesměje se vesele, když vidí jak se tváří a vesele ho líbne na tvář+ No to zrovna ne, ale mohlo by se stát, že bych ti z kanceláře udělala válečnou zónu až bych trénovala. +zazubí se na něj vesele a tváří se jak nevinnost sama+ A z knihovny bych si mohla udělat skříň na zbraně. +uculí se, ale je jasné, že něco takového by mu neprovedla, nu možná
+ Jasně, neboj. Zeptám se jí až si sem někoho budu chtít pozvat. +usměje se na něj a pokývá hlavou, že by jí to asi měli přeci jen dát vědět kdyby náhodou někdy něco+ Jo, takový to co si vážeš kolem krku abys vypadal inteligentněji než ostatní. +zazubí se na něj vesele a vyhrabe se z postele, aby se vydala hledat to co potřebuje. vleze do jeho šatny a zaujatě se rozhlédne kolem sebe, jelikož je to poprvé co tam vůbec vlezla a po chvíli se dá do hledání a rovnou mu je všechny sbírá a věší na místo kde odhaduje, že by měli správně vyset+ Někdy by sis to tu měl srovnat. +houkne na něj vesele, ale to už mu to tam rovná, než si připomene, že šla jen pro kravatu+ Tak, mám jí. +zazubí se na něj vesele a v ruce drží jednu zelenou kravatu, žádnou divočinu, když jde do práce+ Tak schválně, jestli sem se to naučila správně. +uculí se a přejde k němu, zvedne mu límeček, kravatu protáhne kolem krku a dá se do zavazování. je tak soustředěná až vystrkuje špičku jazyka mezi rty a chvíli s tím zápasí, než se jí skutečně podaří uvázat kravatu tak, jak by měla být a opatrně mu jí přitáhne ke krku a límeček taky urovná+ Tak... +pokývá souhlasně hlavou a ještě po ní přejede dlaní+ ...to máš abys na mě nezapomněl při tolika práce, co na tebe čeká. +usměje se na něj vesele, když k němu konečně zvedne oči+