Zahrady a les

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 kvě 2013 12:49

Prosím tě nezkoušej to. Nerada bych měla zmrzačenýho kluka zlodějskýho. +drží ho za ruku, trošku křečovitě, ona z výšek zrovna odvařené není+ Nee. +zavrtí hlavou a pousměje se+ Já se umím měnit v lišku. A je to taky boží pocit. +uculí se na něj+ Prosím tě, schody... +zasměje se a skáče po kamenech až k vodě a tam si sedne na bobek a kouká do ní+ Asi je studená... +poznamená+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 kvě 2013 13:45

No tak jo, nebudu. +nakrčí teda nos+ Ty, Kůstko... ty se bojíš vejšek? +uculí se trochu, jak tak na ni kouká, a tak sebou cukne, jak je nad okrajem, jako kdyby mu to uklouzlo+ Fakticky? +vykulí oči+ Lišku zrzavou? +zazubí se+ A ukážeš mi to? +nadchne se pro to+ Asi jo. +uculí se a cákne po ní trochu, máchá si prsty ve vodě, a za chvilku je ani necítí, jak je má prokřehlý+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 kvě 2013 13:49

Ha ha ha. No tak se trošku bojím vejšek. +zašklebí se na něj vesele+ Ty seš ale blbej. +vypadne z ní, jak se lekne, když sebou cukne a plácne ho po ruce+ Chceš to vidět? +usměje se+ No tak jo. +přikývne a promění se teda v lišku, hladce vklouzne do osrstěné podoby a pak přeskočí po několika kamenech k němu, ale na posledním jí to uklouzne a ona zahučí do nízké vody, u toho kníkne, ale hned se drápe na břeh, když vyskočí zpátky, tak se několikrát oklepe a pak se přemění na člověka+ Já jsem ale pako. +kroutí nad sebou se smíchem hlavou a žmímá si vodu z podolku haleny+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 kvě 2013 14:37

A proč jsi to neřekla, nenutil bych tě dělat to na střeše. +zavrtí hlavou pobaveně, a popojde teda kus od kraje, obejme ji kolem pasu a dá jí pořádnou pusu+ Já tě spadnout nenechám. +usměje se jí do rtů, a když se promění, tak chvilku akorát zírá a snaží se zpracovat to, co vidí, mozek zvyklej na logiku se tomu chvilku brání, ale pak už jen užasle zírá, přidřepne si k ní a pohladí ji po hřbetu, a když hodí dršku, musí se zasmát+ Ale moje pako. +uculí se a prohrábne jí mokrý vlasy+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 kvě 2013 14:51

Já to náhodou na střeše dělám ráda. +zasměje se a dá mu pusu+ Já vím, že ne. Proto se s tebou nebojím... tak moc. +přejede si rukama po mokrých pažích, kde už jí vyvstává husí kůže a taky se trochu roztřepe+ Obvykle takový pako nejsem. +usměje se na něj+ Ale ty šutry jsou pěkně kluzkej prevít. +přitulí se k němu, aby se trochu ohřála+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 kvě 2013 15:35

Já to na střeše taky dělám rád. +zazubí se+ Má Tvrz nějakou střechu, která je rovná? +zajímá se jen tak úplně mimochodem+ Seš pěkně zmrzlá. +usměje se a přitulí si ji k sobě, tře jí rukama paže a trochu ji zahřívá+ To jo. Můžou za to šutry. +přikyvuje vážně, svlíkne jí tu mokrou košili, a trošku ji osahává, pohladí prsa, a pak si sundá vlastní a přetáhne jí přes hlavu tu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 kvě 2013 16:21

Nějaká ta rovná střecha se tam určitě najde, nebo to můžem dělat na terase. +usměje se strašně nevinně+ Navíc je tam vidět z Phillipinýho pokoje. +podotkne jako by nic a obejme ho, aby se přitiskla k jeho teplé kůži+ Ty tak hezky hřeješ. +usměje se mu do kůže a taky ho hladí po těle, prsty mu přejíždí po žebrech a po obratlech na páteři+ Ale bude ti zima, ne? +kouokne na něj, jen trochu starostlivě, aby si zas nemyslel+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 kvě 2013 16:51

A nebudeš se bát? +uculí se a hladí ji v pase pod košilí+ Obávám se, že Phillipa je teď moc zaměstnaná, než aby nás šmírovala z okna. +zasměje se, a vezme si na starost zahřívání, klouže jí rukama všude možně po těle, protože jak známo třením vzniká teplo, a on se rozhodně tře rád+ Nebude, já už se nějak zahřeju. A navíc jsem děsně otužilej. +zahýbe obočím+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 kvě 2013 17:21

Já bych řekla, že budu myslet na úplně jiný věci, než na strach. +usměje se na něj a obejme ho, aby se k němu přitulila největší plochou těla a snaží se netřást, i když jí občas zuby zadrkotaj o sebe+ Ale prubnout to můžem, ne? Ať už nás uvidí nebo ne, tak si užijem. +zazubí se na něj+ Pokud ti teda nevadí, že by nás u toho případně někdo viděl+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 kvě 2013 17:47

Tak jo, já tě budu pro jistotu pevně držet. +uculí se a natulí si ji do náruče co nejblíž, a snaží se ji obejmout co nejtěsněji, aby jí nebyla zima+ Ať se kouknou. +pokrčí rameny+ Aspoň budou závidět. +zazubí se na ni+ Máš takový exhibicionistický choutky, jo? +mrkne na ni+ Ještě nějaký chutě, který jsi mi zatajila? +zajímá se, sedne si tam na nějakej velkej kámen a posadí si ji na klín+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí