Hrad Pána Zla

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: Hrad Pána Zla

Příspěvekod Styx Lupin » 21 kvě 2013 21:47

(lach, jsem si říkala, že to je přece poslání, ne zaměstnání :D )

+koukne po něm na to Sedni!, co zní jako povel na cvičáku, ale s grácií se přes to přenese a posadí se do nabízeného křesla, takovou pobídku nemůže odmítnout+ Do Francie +odpoví klidným hlasem, snaží se být za každou cenu milá+ Hrad je pro mně samotnou příliš velký.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Amon » 24 kvě 2013 01:44

Poslední dobou mám takovej nejasnej pocit...nevím, jestli se mi to jen zdá...nebo je to fakt...+otočí se a hloubavě ju chvilku sleduje+ že si Smrtijedi myslijou, že sme něco jako skauti...+projde se ke stolu, oklepe si tam cigaretu a potáhne si zase+ Chápeš...jako bych snad byl nějakej místní vedoucí skupiny, oni si ke mně chodili stěžovat..pro propustky...pro dovolenou...a já se ptám - kde dělám chybu? +zamyslí se nad tím a vyfoukne obláček kouře+ Kde dělám chybu, že se ke mně můj majetek chová tak neuctivě? +podívá se Styx rovnou do očí jako by byl průhledná a celá ze skla+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Styx Lupin » 24 kvě 2013 17:48

+nespustí z něj oči, jak se tam Amon prochází a pozorně ho poslouchá+ Já si naopak myslím, že máš mezi smrtijedy velkou autoritu +pousměje se, pochopila, že Amon ve své řeči naráží na ni a stejně tak i odpovídá+ Není to neúcta. Pokud za tebou přijdou s nějakou žádostí, je to právě projev jejich respektu a důvěry vůči tobě. A to, že je vyslechneš, naopak jen posiluje tvoji moc a postavení. Protože ty rozhodneš, jestli jim vyhovíš, nebo ne +zvedne k němu zvědavě oči+ Proto jsi mě nevyhodil hned, jak jsem pronesla svoji žádost...? +pozvedne tázavě obočí a pak se opře zády do opěradla a přehodí si nohu přes nohu+ Tím chci říct, že pokud mi to volno nepovolíš, budu to respektovat... a nebudu tě mít za to ráda o nic méně +usměje se+ Pak si budu muset ty věci zařizovat ve svém volnu mezi misemi... tak jako doteď +jakože na její pracovní morálku si opravdu nelze stěžovat+ Hm, ptáš se mě, kde děláš chybu? +neuhne jeho přímému pohledu+ Možná tam, že považuješ lidi za svůj majetek +odpoví mu upřímně, čímž dá najevo, že ona rozhodně není jeho majetkem+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Amon » 25 kvě 2013 01:16

+Sedne si zpátky za stůl, pohrává si s otvírákem dopisů a tváří se dost pobaveně.+ To na ostatní zabírá? +zakroutí hlavou nad jejím proslovem+ Možnás ztratila trochu přehled...+zatváří se benevolentně+ a jo, na party se můžeme tvářit jako kamarádi, ale tady...+jeho výraz ztvrdne a Styx začne jen tak lehce svědit znamení zla...po chvilce intenzivněji...najednou začne pálit....a pak začne pocitově doslova hořet téměř nesnesitelnou bolestí, Amon přitom nehne ani brvou+ tady se nekamarádíme. A pokud ty, drahá Styx, jsi nechtěla být ničím majetkem....tak sis to měla rozmyslet dřív. Podstatně dřív....
Amon
Mág

Příspěvekod Styx Lupin » 25 kvě 2013 15:55

+sleduje otvírač dopisů v jeho rukou a vzpomene si, že tuhle někde viděla jeden opravdu moc pěkný se smrtkou, který by mu mohla dát třeba k Vánocům+ Nevím, jestli na ostatní... na mně ano +pohlédne na něj s úsměvem, který jí ale začne pomalu přimrzat na rtech, když ucítí, jak se jí rozpaluje znamení zla. V jejích překvapením rozšířených zřítelnicích visí otázka proč, když se tady celou dobu tak snaží. Zpočátku se jí ve tváři nehne ani sval, jen mu se zvednutou bradou mlčky hledí do očí, ale jak se pálení stupňuje, zatne zuby, jenom chřípí se jí chvěje, jak hrdinsky rozdýchává bolest, která jí tepe předloktím. V rukou svírá opěradla křesla, nehty zatíná do koženého čalounění a v těch pulzujících bolestech si ani nepovšimne, že se jí jeden dlouhý nehet ulomí až do lůžka. Teprve nesnesitelná bolest, jakoby jí někdo vylil na ruku roztavené olovo, ji přiměje instinktivně si zakrýt cejch dlaní a nahlas vykřiknout bolestí+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Amon » 31 kvě 2013 14:14

+On se ptal na to, jestli ten její manipulativní projev působí na ostatní...+ Ale já vím... +zavrčí lehce a jak ju tak mlčky sleduje, tak se mu po tváři rozlije dost spokojenej výraz. Opře se, zapálí si další cigaretu a zatímco Styx prožívá neuvěřitelnou bolest, dlouze si potáhne a vydechne kouř+ Jo...+kochá se a pokýve hlavou+ ...seš má...seš můj majetek, tak jako ostatní. Für immer und ewig, tak to přece přísaháte... +konstatuje+ A zkus o tom někdy jen zapochybovat, tak se nebudeš stačit divit tomu blitzkriegu, co příde. +podívá se na ni doslova rudě a jasně tím myslí, že by se mohl blíž podívat na Styxiny ostatní aktivity, což by určitě nechtěla. Ještě chvilku ji tam nechá trpět a pak mávne rukou.+ Vypadni. +Bolest se utne, ale její dozvuky jsou pořád ještě citelný a Nagini na jejím předloktí jakoby zuřivě zasyčí výhružně na styx, přitom se skutečná Nagini ovíjí kolem Amona.+ Tři měsíce tě tu nechci vidět. +zamručí skoro až výhružně a dál si jí nevšímá a mluví o něčem s Nagini hadím jazykem+
Amon
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 02 čer 2013 18:07

(no pěknééé :dead: :D a to je přesně ten důvod, proč Becca nikdy nepocítila sebemenší touhu se k Amonově Smrtijedské armádě přidat :P :D a už su pryč :roll: )
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 02 čer 2013 18:21

(Becca: :D Dost bych se divila, kdyby i Styx po tomhle nezměnila svůj názor :pii :D )
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 03 čer 2013 12:46

(No to má Styx tak trochu smůlu - s křížkem po funuse. Teda leda by jí nevadilo mít jen jednu ruku (a to ještě ze známosti kdybych se přimluvila), o jiné možnosti výpovědi krom úmrtí za vlast sem ještě neslyšela.
Navíc my Amona znalí můžeme zodpovědně říct, že zatím ukazuje tu svou lepší stránku...) :pii
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » 03 čer 2013 15:15

(no já si myslím, že je ještě jako "pán zla" hodnej...když si vezmeme, jak je to v "originále"..tam takhle přijít, tak pravděpodobně smrtijeda vynesou v penálu na kružítko... :lol: )
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord