Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 20 kvě 2013 21:01

Já nevim! Já nevim. Asi prostě budem tahat z piksli laky a namátkou si lakovat nehty. +zasměje se, nechá si uvázat zástěru a u toho ji lehce osahává. Pak jí pomáhá roztahovat misky. To mu vážně jde, dělat někde bordel+ Dorty s marcipánem? +zamyslí se a rozťukává vajíčka+ No jako jo, ale musí to bejt fakt dobře udělaný, jinak je to nuda. +nakrčí nos+ Nechci nudnej dort.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 kvě 2013 21:22

Tak jo, bude to metodou náhlý inspirace. +uculí se+ Náhodou, já to umím fakt dobře! +mrkne na něj, a jde jim to pěkně od ruky, různě míchá, a šlehá a prosívá a dochucuje, a hromadí se jim tam malý formy plný různobarevnýho těsta, spokojeně se pro sebe usmívá, pohupuje bokama do hudby a trochu si pobrukuje s kapelou, sem tam se na něj usměje, a když jde kolem něj pohladí ho po zadku nebo mu vtiskne pusu na zátylek, a očividně je ve svým živlu, dá roztopit čokoládu do toho sachru, a furt k ní odbíhá ulizovat, a občas dá na prstě olíznout i jemu, nebo mu prstama od čokolády nakreslí pod nos ukázkovýho zakroucenýho kníra, a za chvilku jsou oba od čokolády, mouku všude, a pěkně upatlaný+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 kvě 2013 21:30

+ujídá těsto, hotový i nehotový a oříšky taky a sem tam ovoce, jak se tam tak Vici vlní, tak někdy neodolá a přitiskne se trochu k ní a vlní se spolu, doplňuje tu čokoládu, co ona sní ze sporáku a už si plánuje, kterej dort je nejlepší. Taky jí nakreslí kníra, aby jí to nebylo líto a pak jí dá pořádnou pusu. Načež vytáhne máslo a další vajíčka a smetanu a začne dělat krémy a formy s těstama strká do trouby, aby měli ty krémy na co namazat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 kvě 2013 21:51

+nastavuje jim tam minutku na každej dort, aby to nezvrtali, a postupně je vyndavá a zandavá do trouby, a ty vychladnutý začne prokrojovat+ Teda tobě to tak děsně jde, já úplně čumím. +uculí se, když se k němu přitočí a pohladí ho rukama po bocích, nakukuje mu přes rameno do mísy a pod vařečkou mu prstama ulizuje krém+ Chlapi v kuchyni jsou děsně sexy, víš to? +uculí se na něj děsně nenápadně a dá mu pusu+ Co kdybysme si udělali k obědu pizzu? Domácí, s něčím do máš rád. Teda nejlíp se vším. +zazubí se, zatím co začne prokapávat jeden korpus griotkou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 kvě 2013 22:00

Jo jo. +huhňá přes ty krémy, co ochutnává+ Mě to jde, jedna báseň. +usměje se na ni a dá jí taky jeden ochutnat, aby uznala jak se mu povedl+ Jo? No vidíš, a to na sobě mám všechno oblečení. +zazubí se na ni a kouká, co to dělá+ Já jsem jednoznačně pro něco slanýho po těch sladkejch orgiích. Umíš ale těsto? Já teda se přiznám, že ne. Pizzu jsem si vždycky objednal.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 kvě 2013 22:24

Seš u toho děsně šikovnej. +přikyvuje pochvalně, a všecko ochutnává+ No, zatím. +zahýbe na něj obočím a culí se+ To víš, že umím. +usměje se na něj,rozdrobí droždí do vlažný vody a zatímco na něj čeká, promaže světlej dort mascarponovotvarohovým krémem, a proloží ovocem+ Teda neumím ho tak drsně propracovávat ve vzduchu a házet s ním, ale dobrý je. +zazubí se+ Mě to děsně moc baví. +přizná se mu s úsměvem+ Tak odpoledne budem dělat něco, co baví tebe. Vyklepnu tě v mafii třeba. +zasměje se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 24 kvě 2013 15:56

+poněkud šíleně tam zdobí ty udělaný dorty a ujídá zbytky krémů, někdy ani ne zbytky, ale jakž takž jim to na ty dorty vyjde+ Tak jo, tak uděláme pizzu pod tvým vedením. +souhlasí s úsměvem+ Mě nevyklepneš, ani kdyby jsi trénovala dnem i nocí. Já jsem pro mafii stvořenej. +zazubí se na ni+ A budem u ní jíst ty dorty. +usměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 kvě 2013 16:24

+začne zadělávat těsto, a nechá mu na starost to zdobení když mu to tak pěkně jde od ruky, po očku ho furt pozoruje, a když rozválí placku, koukne do ledničky, co všechno mají+ Co chceš navrch? +zajímá se, a začne to potírat rajčatovou omáčkou a strouhat si do misky sejra+ Já požaduju akorát olivy. A nesnáším ananas. +informuje ho+ Pff, to se ještě uvidí. Měli bysme se o něco vsadit. +uculí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 kvě 2013 12:55

Ananas je na pizze hnusnej. +zašklebí se a dá tam česnek a začne tam sázet slaninu, olivy, pak salám a chilli, jakože na každej trojuhelníček něco jinýho, uzenej sýr, pak to posype bazalkou, nažež si ještě vzpomene na žampiony, tak je tam taky prskne a dlouhým pohledem zhodnotí ten svůj výtvor+ Tak... Já myslím, že už to můžem dát do trouby. +posype to ještě navrch tím sýrem, co nastrouhala a šoupne to tam+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 kvě 2013 13:48

Ananas je obecně hnusnej. +zaksichtí se, kouká mu pod ruce, jak mu to hezky jde, a pak přenastaví teplotu na troubě+ Krásný to máš. +uculí se na něj a dá mu pusu na tvář, a než se to dopeče, trochu ho tam osahává a dodělává ty dorty, a když mají hotovo, nandá to všechno na velký tácy, vezme jim ještě pití a nechá to před sebou levitovat nahoru do herny+ A co že to vyhraju, až tě vyklepnu? +uculí se na něj přes rameno cestou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house