Ne, to by ses musela trochu víc opálit. +uculí se+ Objektivně vzato jedna taková blondýnka, ta snad vyhrála nějakou Miss, nebo co. +zazubí se, jak ji jen tak zlobí+ Říkal jsem ti, že ho znám od prváku, a oba jsme se ženili až po škole. Něco jsme spolu zažili. +obsáhne to poněkud opatrně
; a pak na ni akorát zírá, pomalu ji přejede pohledem od hlavy až dolů k botám, a zase zpátky, a zastaví se na jejím obličeji, ale jinak se ani nepohne, ovšem pak najednou zniřehonic vyrazí, několika kroky překoná vzdálenost mezi nimi, cestou ji nabere a zastaví se až teprv když ona narazí zády do nějakýho prádelníku, co tam je; to už ji líbá, prudce, dychtivě a hluboce, proplete jejich jazyky a trochu ji kousne do spodního rtu, tiskne se k ní a prsty jí bloudí po těch podvazkách, rty sklouzne do výstřihu a zmapuje lem korzetu, chytne ji za ruku a položí si ji na poklopec, takže může přes látku cítit jeho tvrdou horkou erekci, kterou rozhodně ještě před chvilkou neměl, jako jasnej důkaz+ No, já bych řekl, že se mi to docela líbí. +uculí se, chytne ji pod zadkem a vysadí ji na tu skříňku, napasuje se mezi roztažená stehna a přitiskne se klínem na ten její+