Temný kout obývacího pokoje

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Temný kout obývacího pokoje

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 kvě 2013 20:04

Já toho umím spoustu Lamoro ty mě ještě vlastně vůbec neznas. +jeho starý trik s koukanim do karet prohlidne hnedka a taky si je schová+ Nesisej mi tam nebo dostaneš za ucho! +napomene ho a když ona vyloží karty tak je tam taky full house stejně hodnotnej jako ten jeho. Wenai se na něj jen veselé zasklebi. Ale oběma je jim to prd platný protože kluk naprpti jim má čtveřici+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 kvě 2013 20:16

Ne? Mícháš svejm manželům do čaje arzenik? +zazubí se+ Já si myslím, že ty tvý skrytý temný stránky nějak rozdejchám. +uculí se a dá jí pusu, dokonce opravdickou, ani se nesnaží u toho podvádět+ Hm. +zamračí se, když vyhraje někdo jinej než on, zúží oči a hned rozdá další kolo, trošku u toho podvádí a upíjí absint, a jen tak lehce nepřítomně ji hladí po stehně, a když tentokrát vyhraje, děsně spokojeně se zaculí, a vydrží mu to i když příští hru zas vyhraje někdo jinej, a za chvilku tam všichni sedí víceméně polonahý, a vrší se před nima hromada odevzdanýho oblečení+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 kvě 2013 20:22

Ne, afrodisiakum. +řekne jako by se nechumelilo a protože ji pokračovat nikdy nějak extra nešel a když je opilá tak už vůbec tak tam sedí zachvilku jenom ve spodním prádle ale uculuje se a snaží se koukat Lamorovi do karet spíš jen tak pro legraci než že by podvadela a za pár her už tam mají jenom spodary pár lidí ani to ne a Wenai s odevzdanym výrazem sundava podprsenku+ Není čas skončit? +uculi se nevině a podprdu si ještě jakž takž drží na prsach+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 kvě 2013 20:44

Tak to my potřebovat nebudem. +zazubí se, jemu to vcelku jde, ale hrajou dost dlouho, takže i on tam za chvilku sedí v trenclích+ Pěkný viď? +uculí se na ni, a ukáže jí svý karty, když mu tam stejně tak čučí+ Myslíš, že ti je vykoukaj? +zazubí se na ni a obejme ji kolem pasu+ Aspoň mi budou všichni závidět, co mám doma. +uculí se a polechtá ji na žebrech, normálně by se zvencnul, že mu na ni koukaj, ale teď je slušně opilej a jetej, takže z toho má spíš humor+ Ale nešahat, pánové, tam končí sranda. +zazubí se na ně, skloní se k ní a dá jí pořádnou pusu mezi prsa+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 kvě 2013 20:52

Ha ha ha. Okoukaj mi je. +zaculi se na něho a dyz ji tak olibne mezi prsama tak mu dá hned pořádnou pusu na rty+ Vyhraje nám to nahata bejt nechci. +zaculi se vesele a hraje jakože s ním a když prohraje svliknout se oba+ Jo a na něj taky nesahejte jinak vás stihne pomsta strašlivé Wenai. Znáte mě.+zazubi se na ně ale to už prohrajou a je na nich aby svlikli zbytek. Což se Wenai moc nechce+ Uteeek! +zakrici vyskočí a zacnr zdrhat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 kvě 2013 21:17

Budu se snažit. +zazubí se a jedno kolo fakt vyhraje, ovšem pak hned prohrajou, tak ji čapne za ruku a zdrhá s ní, karty zahodí někam pod stůl, a chvíli úspěšně prchaj, než si někdo vzpomene na lahve se šampíčkem, co tam mají schovaný na přípitek, a strhne se šampusová bitka, tak Locke taky flašku ukradne, aby nebyl v nevýhodě, pěkně to natlakuje, a jen povytáhne špunt proud skoro urve hrdlo, tak stříká po všech okolo, sám je taky celej zlitej a tlemí se u toho jako magor+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 kvě 2013 21:24

+když ji zasáhne proud sampanskyho vykrikne ale pak ji dojde co to je a začne se smát+ Vy neznabozi takový plitvani! +směje se a hází po nich jednohubky až se to zvrhne v jidlovou válku a Wenai vlastnoručně nacpe Lockemu za trenky parecky v tešte+ Ha ha. Tady to máš. +směje se jak cvoklon. +
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 kvě 2013 21:43

Nemáš nám to dávat, víš že je to házení perel sviním. +zazubí se na ni tam nějakej kluk a prskne po ní plnou hrst salsy na nachos, za což ho Locke těžce ztrestá sprchou šampusu do zadku+ Hele, hele! +pleská ji po rukách+ Máš pocit, že tam snad něco chybí? +uculí se na ni+ Ty to schytáš, kůstko, ty to tak schytáš. +prokřupe si prsty a vyloženě vražedně se na ni culí, popadne flašku s kečupem a pustí se za ní+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 kvě 2013 23:27

Nikoliv já jsem princ na červené motorce. +zazubi se na ni a když vejdou do místnosti tak vykuli oči a radostné vyskne+ Jidlova bitva. Útok! +chytne hrst cibulek a hází je kolem. Kryje Vici aby se dostala ke stolu a zachvili se octne u ni za stolem+ Hustý. +zazubi se na ni a dá si do pusy pár cibulek+

Jo chybí mi tam kečup. +chachta se jako cvok a snaží se mu ho tam přidat když v tom ji ale podli Lamora začne pronásledovat a ona zdrha napříč celým pokojem až chytne mísu salátu a začne po něm házet rajčata+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 23 kvě 2013 00:41

+vrhá kolem sebe všechno, co jí přijde pod ruku, a za chvíli jsou oba stejně jako všichni ostatní a celej pokoj totálně zapatlaný, nějaký kluci vyráběj granáty z plechovek s colou, který věší ke stropu a strkaj do nich mentosky, tak po celý pokoji stříká cola, a pak si tam Vicky všimne nějakejch Byronovýmch kamarádů, co se zmocnili dortu, a plížej se s ním zezadu k oslavenci, aby ho pěkně zřídili, a chytnou ji tam aby ho nešla varovat+ Zavři oči. +zazubí se mu jeden do ucha, a jakmile se Byron otočí, připlácnou mu do ksichtu a celý hrudi slaninovej dort+ Teda co ti to ty zlosynové udělali, lásko? +musí se smát, když vidí, jak mžourá celej opatlanej, a protře mu oči, aby viděl aspoň něco, a olízne mu tváře+ Já ti upeču novej, neboj. +zazubí se+
Však počkej, budeš mít kečupu, že nebudeš vědět co s ním. +uculí se na ní temně, proplete se rajčatovým útokem a začne na ni z přiměřený vzdálenosti stříkat kečup z lahve, a cestou na ni střílí hroznovým vínem, dokud ji nedostihne, načež ji drapsne v pase a povalí na gauč, a začne ji lechtat na žebrech a v podpaží, a tváří se jak vrcholnej bůh pomsty+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Letohrádek