Vstupní hala

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Vstupní hala

Příspěvekod Victoria » 15 pro 2012 21:25

+mozek jí honem maluje rodokmen+ Syriana +řekne zamyšleně+ Jo, ty jsi ta, co má děti! +vzpomene si a usměje se+ Děkují! +zazubí se zářivě na Maltezia a pořád se nemůže dostat z nadšení nad tím, že tady mají opravdickýho sluhu. Pak si uvědomí, že jedla naposled odpoledne, naloží si plný talířek lívanců a nadšeně dlabe+ Byron říkal. +zazubí se nad těmi jmény+ Myslím, že Viktorie bude moje oblíbená +uculí se+ Jakto, že jste tu všichni zrzavý? +podiví se+ Je to fakt moc krásná barva. +pochválí jí to mezi sousty+ No moc, jsou krásný a vypadaj teploučký! To je nejlepší kombinace! +směje se a zruší sníh, aby jim nenasněžilo do jídla+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 15 pro 2012 21:30

Jo, ta co má děti, to jsem já +ušklíbne se nad tou asociací a pak se naprosto a regulérně vrhne na lívance, který si polije tunou čokolády+ Byron říkal +zakření se+ Byron říkal že za vyléčení jeho chřipky pro mě udělá cokoliv a +pokrčí rameny+ furt nic, tak nevím no. Zrzavý mnooo, myslím že Lafayettovi to mají v rodině, jako Wenai, Phillipa a Viktor. Po něm to zdědila naše drobotina a já... tak já jsem přírodní úkaz +mrkne na ni+ Tak napiš Ježíškovi, třeba ti nějaký donese. +zahýbe významně obočím+ Takže u nás budeš na svátky?
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 15 pro 2012 21:42

+omluvně se zaculí+ Já vím, že to asi není tvoje hlavní charakteristika, ale Byron to na mě vychrlil děsně rychle, tak si pamatuju jen něco. Třeba to, že jsi stvořila tu šílenou příšeru, co vám běhá po lese +vykulí oči, když si vzpomene na sněhuláka+ No jo, on toho Byron hrozně nakecá +zaculí se+ Jo, Phillipu už jsem potkala +zaksichtí se v parodii na Phillipin vážný podrážděný výraz+ Dostali jsme vynadáno, že zpíváme v hale +pokýve tragicky hlavou+ Ale moc hezkej přírodní úkaz +pochválí jí účes s úsměvem+ No letos jsem moc hodná nebyla, tak to vidím bledě +zasměje se s plnou pusou+ Už to tak vypadá. +pokrčí rameny+ Jestli to nikomu nebude vadit. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 15 pro 2012 21:47

Sněhulák +na chvilku se zasní ve vzpomínkách+ tak toho jsme s Viktorem stvořili když jsme se našli, bylo to tady na jednom z jejich vyhlášených vánočních večírků +chrlí tam na ni informace tentokrát ona+ že je úžasný? Phillipou se nenech otrávit, ona je prostě taková +pokrčí rameny, jakože ona už to vzdala+ Jasně že nevadí, Tvrz je děsně velká a Maltezius stejně vždycky vaří jako pro celý regiment, a kdyby náhodou, tak se u Viktora i Ježíška přimluvím +spiklenecky se na ni uculí+ Ha! Tys byla v našem hotelu, že jo? +vzpomene si najednou, že nějaký takový jméno viděla v počítači+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 15 pro 2012 22:01

No ale pěkně nebezpečnej! +směje se na ni+ Dneska nás málem... sežral, vykuchal, nebo co já vím, co vlastně dělá. +oči má jak tenisáky+ To je hezký, že říkáte, že jste se našli. Líbí se mi to. Je to takový osudový. *usměje se* Tak děkuju. +zazubí se+ U Ježíška ani nemusíš, já pro vás taky moc dárků nemám. Jenom takový drobnůstky. A hlavně nic pro děti, protože Byron se jaksi nezmínil, že nějaký máte. +protočí oči se smíchem+ No jo, já tam pořád ještě bydlím. +uculí se+ Na desítce. +doplní+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 15 pro 2012 22:05

To víš, po roce zase zima a on už tak dlouho nejedl, a jestli jste se vyskytli nějak blízko.... +koutky jí cukají až hrozí že se jí roztrhne pusa+ Ale prosim tě. Vánoce nejsou o dárcích, ale o lidech +říká ona, zarputilá odpůrkyně svátků+ ale aspoň tady bude sranda. Doufám, že se ti tam líbí, až tě Björn moc neobtěžuje, kdyby jo, hned mi to hlaš, já si to s ním vyříkám... ne ne, to by se mu líbilo, pošlu na něj éééé někoho jiného +vstane+ tak já už budu muset jít, ráda jsem tě poznala a Byron nevyleze z postele určitě před polednem +řekne přemoudřele se smíchem+ takže doporučuju přepadovku
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 15 pro 2012 22:11

No vyskytli... my jsme se na něj šli tak trochu podívat +přizná se+ protože jsem myslela, že kecají a chtěla jsem to vidět. No, viděla jsem +zasměje se+ Jo, v hotelu je to moc super, jsem spokojená +kýve hlavou a chválí, co jí síly stačí+ Všichni jsou na mě hodný a plní mi, na co si jen vzpomenu. +zubí se spokojeně+ Měj se hezky, určitě se ještě uvidíme.. Taky jsem tě moc ráda poznala +zamává jí+ Dobrou noc +loučí se, protože za oknama je ještě pořád tma a když Syr odejde, znova si zapálí. Sedí tam a koumá, a chvilku před svítáním to tam opřená o zábradlí zalomí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 16 pro 2012 13:26

+Maltezius tam kolem ní chodí po špičkách, ale pak jí začne svítit do ksichtu slunce, tak se probudí+ No doprčic +prohmatá si ztuhlej krk,koukne na hodinky a vidí, že je skoro poledne, tak si nechá přinýst snídani od Maltezia a vyrazí probudit Byrona+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 18 pro 2012 14:22

+oblíkne se jak nejteplejc může a sejde dolů do haly, nechá si od bezva sluhy přinést nějaký místní koště , vyzkouší, jestli ji poslechne a čeká na Byrona+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 pro 2012 14:25

+přijde a má na sobě leteckou čapku, brejle a dlouhou šálu+ Tak, já jsem připravenej. +hodí si šálu koncema dozadu+ Jdeme na to, sněhu je tam dost, budu padat do měkýho. +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré