Druhý pokoj pro hosty

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Druhý pokoj pro hosty

Příspěvekod Byron » 17 pro 2012 18:34

Ser na kafe. +zamumlá+ Ty jedeš do Paříže? Tak tam jsem dlouho nebyl. Mohli by jsme tam jet s celou partou na silvestra, jestli se do té doby vrátíš. Co? Nebo tam přijedem a dám ti vědět. +usměje se na ni a dá jí kapesník+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 pro 2012 18:46

Jo. Do Paříže, v St.Germain jsme měli apartmán. +přikývne+ Pořád tam jsou moje cédéčka a nějaký knihy, fotky a obrazy. To by bylo moc fajn, ale nejsem si jistá, jestli je dobrý provokovat hada bosou nohou. +kousne se do rtu+ Já ti napíšu, jo? Když to bude vypadat dobře, přijedete. +rozhodne se+ Umíš posílat dopisy po sovách, viď? +ujistí se+ Hele +zvážní+ ale tamto je pořád pravda. Všechno. I to, že jsem zabila člověka +sklopí oči a kouká se na svý nehty+ Nemůžu to zrušit. +koukne na něj, jestli se s tím dokáže srovnat+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 pro 2012 13:16

+přikývne+ Umím tak posílat dopisy. Klidně si můžem psát. +usměje se na ni, jako by si z nějaké hrozby nic nedělal+ Já vím. +přikývne pak vážně+ Ale když to budu ignorovat, tak už taková pravda nebude, ne? Aspoň pro mě. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 pro 2012 13:41

Tak jo. Pojedu pozítří, tak čekej pohled.+zazubí se+ A musím si koupit sovu +zamumlá si pro sebe+ Hele ale fakt na sebe buď opatrnej, jo? +usměje se+ Já ti žádný zbraně teda cpát nebudu, ale běda ti, jestli nebudeš v cajku, až se vrátím +zahrozí ze srandy+
No, cokoliv poslouží +povzdechne si s úsměvem+ Takže už o tom nebudeme mluvit. +souhlasí, velmi neelegantně se vysmrká a pak vyskočí+ Takže Byrone, letěl jsi někdy na koštěti? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 pro 2012 13:52

Jasně, že budu v pohodě. +zasměje se+ Jediný, co se mi může stát je to, že budu mít kocovinu a seknu sebou na schodech. +mrkne na ni+ NA koštěti? No ještě ne. Proč? +koukne na ni podezřívavě, ale koutky úst mu cukají v úsměvu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 pro 2012 14:08

Dobře. +usměje se a je o něco klidnější+ No protože to je bezvadnej zážitek! Ještě lepší je jenom tak se levitovat a koukat z výšky na zem, ale nejsem si jistá, jestli bych nás zvládla nadnášet oba. Košťata jsou bezpečnější. Tak se obleč, a pořádně teple, ať ti neumrzne nos, a já zatím nějaký seženu. To se ti bude líbit, uvidíš +mrkne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 pro 2012 14:17

Fakt? +usměje se nadšeně+ No super, jdu do toho! +vyskočí z pohovky+ Tak se sejdem v hale. +a běží se oblíct do svýho pokoje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 pro 2012 19:56

+Když zas jednou vyráží do svýho oblíbenýho města, tak se aspoň oblíkne jako holčička, vezme si černý šaty, koženou bundu a vysoký boty, namaluje se a zbytek věcí si narve do batohu. Chvilku tam šuká po místnosti, aby tam nenechala takovej brajgl a udělá poslední nezbytný přípravy. Koukne na sebe do zrcadla, zhluboka se nadechne a vydechne a řekne sama sobě+ Tak se koukej vzchopit, holka. +naposled se rozhlídne po pokoji, vezme si na cestu do kapsy pár bonbónů a seběhne zpátky do kuchyně rozloučit se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Maltezius » 18 úno 2013 16:49

+dovede sem Jeana+ Pane, váš pokoj. Dost jste si od minule polepšil. +pousměje se+ Buďte tu jako doma, váš přítel bude ubytován hned vedle. +ukloní se+ Budete chtít servírovat večeři zde, nebo v jídelně?
Čím mohu posloužit?
Maltezius
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Jean Tannen » 18 úno 2013 16:53

Děkuju. +náležitě si to užívá a zálibně poplácá peřiny+ Budu večeřet zde! +usměje se a sedne si na stůl+ Pan Lamora bude taky večeřet zde. Můžete jít. +odmávne ho, jako veliký pán+
Zvrhlé sestry, dovolte abych vám představil Zvrhlé sestry.
Jean Tannen

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré