Všude možně okolo

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 21 kvě 2013 15:52

Jo? Tak jo, to mi půjdu, to se mi líbí. +zazubí se a hned si zkouší povýšený pohledy, opře se mu nosem do ramene a vdechuje vůni kůže a Byrona a kouká mu přes rameno na cestu a všude okolo, a taky co tam dělá a jak se to vlastně řídí+ Tak co, jede dobře? +zeptá se ho s úsměvem po chvilce, jí se to rozhodně začíná docela líbit, na chvilku se ho pustí a drží se ho jen stehnama, rozpřáhne ruce a zavýskne si+ To je náhodou docela boží. +zhodnotí to poněkud rozjařeně, a užívá si tu rychlou jízdu+ Když se ti bude někde líbit, klidně zastav. +usměje se a dá mu pusu na krk+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 kvě 2013 16:00

+zasměje se, když tam Vici dělá takový blbosti, ještě projede pár silnic, než zastaví před čokoládovnou+ Musím ti dát něco za odměnu, za tak krásný narozky. +usměje se na ni, když si sundá helmu+ Můžeš si vybrat co budeš chtít, cokoliv. +přitáhne ji do obchodu+ Budem potřebovat velkou krabičku. +řekne prodavačce+ Spíš krabici. +koukne na Vici s úculem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 kvě 2013 16:05

Ty jo, to se mám. +zazubí se, sundá si helmu a dá mu pořádnou pusu+ Pff, a to je teprv dopoledne. Ty nejlepší části teprv přijdou. +mrkne na něj, ale nehádá se, a hnedka prodavačku zaměstná vybere si tuhle bonbón, támhle pralinku, lízátko a kus čokoládový tabulky, prostě od všeho něco, a když odcházej, sotva to nese+ Dík. +usměje se na něj hezky a políbí ho+ Tak jo, vem mě někam, kde budem sami, a dám ti ještě něco. +zazubí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 kvě 2013 16:13

+jen s úculem pozoruje, jak to tam valí a vezme si mátovej bombón+ Tak sami jo? +uculí se na ni a vezme si helmu, počká, až se za ním usadí a chytne se ho, než nastartuje a vyrazí, vyjede z města a kousek jede, rozhlíží se kolem, než zahne na polňačku a dojede k rybníčku+ Stačí to takhle? +kolem rostou stromy a na zemi je krásná tráva. Byron se mnohoznačně uculuje a začne se k ní pomalu blížit+ Budem dělat to co si myslím, že budem dělat? +uculí se a obejme ji kolem pasu a přitáhne k sobě, načež ji políbí a neodolá, aby aspoň neolízl slaninový naušnice+ Dneska seš k sežrání. +zašeptá jí do ucha+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 kvě 2013 16:22

+hezky se ho chytne a zezadu se k němu přitiskne, a když tam dojedou, rozhlídne se a usměje+ Jo, to je moc hezký. +souhlasí a když ji obejme, vklouzne mu rukama pod bundu a pohladí ho po zádech+ To taky budem dělat, neboj se. +uculí se a oplatí mu polibky+ Jo? No prodavačka si spíš myslela, že mi hráblo. +zasměje se+ Ale nejdřív ti dám něco jinýho, sedne si tam na zem, opře se o strom a jeho si za ruku stáhne k sobě do klína+ Je to jen takovej nápad, nejsem si jistá, jestli to půjde, ale chtěla bych to zkusit. +usměje se na něj, položí si jeho hlavu do klína a položí mu zlehka prsty na spánky, jako už to dělali předtím+ Můžu? +ujistí se radši ještě, než zavře oči a vklouzne mu do hlavy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 kvě 2013 16:26

Prodavačka ať si myslí, co chce. +zasměje se a sedne si k ní do trávy a je mu moc hezky+ Další nápad? Tak do toho. +přikývne s úsměvem, zvědavý a natěšený, co to bude+ Jsem ochotnej být pokusnej králík při jakýmkoli tvým pokusu. +přikývne odhodlaně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 kvě 2013 16:51

Tak jo. +usměje se a ještě mu dá pusu, a pak vleze k němu, chviličku se tam zorientovává, a pak ho chytne za ruku a soustředí se, pod nima se objeví pódium plný zesilovačů a repráků, a souprava bicích, a prostor před nima se za chvilku jako vlnou zaplní davem, řekněme solidníma třiceti tisícema, tak se uculí, protože aspoň tohle vyšlo, a vypadá to, že zvládla davový scény, lidi tam poskakujou a ječej jako na koncertě, a za chviličku se ze zákulisí vyloupne postava, a když dojde pod reflektory, ukáže se, že to je Keith Moon z The Who, sedne si za bicí a začne se rozehrávat, po něm se samozřejmě objeví Sid se svojí basou, za ním Jimmi Hendrix s kytarou a nakonec dojde i Kurt Cobain, vypadá solidně sjetě a začne si štelovat mikrofón+ Tak. +uculí se na něj+ Umí všechny tvoje oblíbený písničky, i takový, který by teoreticky neměli znát. Zahrajou cokoliv, teda pokud to znám, nebo pokud to ty znáš dost dobře na to, abych ti to vytáhla z hlavy. +usměje se+ Já si tady teď sednu a a užiju si boží koncert... +dřepne tam na jeden repráček+ a co se týče tebe, támhle klukům chybí sólová kytara. +uculí se na něj, dá mu pusu a odněkud vytáhne tu jeho, kterou si předtím do detailů zapamatovala+ Jednou sis přál k Vánocům kapelu, a tohle je asi tak nejblíž, co se k něčemu takovýmu dostanu. +zazubí se+ Všechno nejlepší. +mrkne na něj a pošle ho k volnýmu mikrofonu, a doufá, že to vyjde, protože posledních pár tejdnů strávila naposloucháváním Byronových oblíbených písniček, hezky rozebraně basovou linku, kytarový sóla i bubny zvlášť, aby to pak dokázala napodobit, a studovala na youtube ze starejch koncertů přesnej zvuk a mimiku a gesta všech těch rockerů, aby to uměla úplně přesně imitovat, dokonce si s Chrisem zkoušela hrát na kytaru, aby věděla, jak jsou cítit struny pod prstama, aby to uměla Byronovi správně zprostředkovat, a v životě nedržela v hlavě tolik detailů najednou, plus navíc publikum, takže fakt doufá, že to zvládne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 kvě 2013 17:03

+uvolní se a nechá ji proniknout do své hlavy, jako před tím, jde to docela lehce+ Jdem na koncert? +uculí se a kouká kolem, pak, jak přicházejí jednotlivý hudebníci, čím dál víc valí oči+ Co? Co?! +čučí na ně a poskakuje tam šťastně kolem+ To jsme v nebi, že jo, musíme bejt v nebi. Takhle nějak si já představuju geniální gapelu. Ty jsi geniální. +neudrží se a vlepí jí pořádnou pusu+ Cože já? +vyvalí na ni oči+ Kočko, to je to nejúžasnější, nejlepší a nejbombóznější, co pro mě kdy kdo udělal+ Skoro má v očích slzy, když zahraje jen tak cvičně pár akordů a publikum propukne v jásot. Když pak k němu přijde Sid a poplácá ho po zádech, tak z toho jde málem do kolen+ Asi by bylo blbí, říct si mu o autogram, co? +uculí se na Vici+ Tak jdem na to chlapy! +vykřikne a začnou hrát, začnou nirvanou a pak přejdou na Sex Pistols+

Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 kvě 2013 17:13

Říct si klidně můžeš, ale ven do reality ti ho bohužel nedostanu. +zazubí se, usadí se tam, a kouká na něj, jak je šťastnej a ve svým živlu, a nemůže se přestat culit, trochu víc se na něj napojí, protože jak to vypadá, Byron má většinou poměrně přesnou představu, jak přesně který struny zněj a jak má která písnička vypadat, tak si to vytahuje od něj a využívá to na tvoření iluze, publikum tam šílí, lidi skáčou jeden přes druhýho a div se jim nevysápou na pódium, sem tam přiletí nějaká podprsenka, a kluci sázej jeden song za druhým, Vicky se spokojeně uculuje a pohupuje do rytmu, protože to zní fakt dobře, sice občas možná nenastaví prsty úplně správně do akordu, protože neví, jak to má vypadat, ale zvuk je boží, a vcelku se jí daří i imitovat jejich chování, tak ho nechá si to pořádně užít, a sem tam akorát zkontroluje čas, aby tam nebyli moc dlouho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 kvě 2013 17:36

+zahrajou ještě spoustu písniček, Byron věší podpsenky Sidovi na kytaru a Keithovi na bicí, pot z něj leje, jak to tam válí a každou chvíli se mrkne na Vici, jestli se jí t taky líbí a jeho rozzářenej obličej potvrzuje, že jemu teda strašně+ Chlapi. +zazubí se na jeho současnou kapelu+ My by sme spolu měli hrát častějc. To pro mě udělala moje holka. +přitáhne si Vici k sobě+ To je MOJE úžasná holka. +zazubí se a zdůrazní to moje, aby mu ji tam náhodou někdo nepřebral, když je tak úžasně sexy a taky jí dá pořádnou pusu+ Já ti zazpívám písničku, když seš tak úžasná. +řekne jí v návalu inspirace a zas valí na podium+

Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner