Eisbahn

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Eisbahn

Příspěvekod Kristián » 18 kvě 2013 10:30

Bea: ty na těch sýrech budeš závislá! +usmívá se a objeme si ji+
necuda? já? já nemám tady tohle! +kývne jí k výstřihu, skloní se a obě holky jí olíbne+ neřeknu, ani kdyby mě mučili +narovná se a dá jí pusinku na rtíky+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Postrach » 18 kvě 2013 13:28

Bea: tak nedodělanou...*zatváří se* to abych honem vzal nějaký kreativní kurz zdobení, když vzorek...*zasměje se*

yohannka: aby to ven nešlo už i tak...jestli tady přežily nějaké okřídlené potvory...*mávne rukou ve vzduchu* Ne na krmení? No to nevím, nevím..leda bych si na to občasné přikrmení bral Beu...aby ji nevyblednul vzorek...*cukne koutky*

Amon: jo rád, že mluví...hm...*potřese hlavou* a co Klea? Taky mluví, aby ti nebylo smutno?
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Manori » 18 kvě 2013 13:33

yohannka: *musí se smát, div že se nepoleje* to je hodně dobrý, skoro na slogan..to si vylepíme v guns, na kurzy střelby "Přijdte k nám - mamka Man a taťka Postrach vám ukážou, jak na to!" A nějaký kulomet pod tím...*pochechtává se* ale víš, že by takový potomek musel poslouchat...odporovat Postrachovi se nevyplácí...*poznamená mezi křeněním se*

Bea:uhhh...no, to znám, to si někteří od nás takhle hrajou...*vzpomene si na teplou slepičí, co večeřívá Hanako a úplně ji oklepe, ta ráda škraloupy*

Amon:heh, skoro jak s nějakého salónu s hvězdičkou, co...*uculí se* né, výt nebudu...ani vít..obojí obstarává zahradník Remus...tomu do lupení nepolezu.
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » 19 kvě 2013 22:44

BEA:
yohannka: tak to díky bohu za Engela! Zadusí? Tak to aby mi nebouchl někdy v práci..to by byla pořádná atomovka...+xichtí se+

Kristian: já už su! +směje se+ jo ty! to nemáááš! ale já ti je občas pučím...+chichotá se a dolítne tam za nima zuzka, tak se lehce odtáhne+ uhm...+a zuzka bonzuje, že tamten pán chce někoho upálit+ no jo..to je celej on..+ušklíbne se+ tak pote..deme za ostatníma..+chytne každýho za ruku a vede je ke kolektivu, kde se zuzka za beu nenápadně schovává a pokukuje po amonovi+

Postrach: Já su pro klasiku! +vycení zuby+ Jeden otisk bude tak akorát! přikrmení...+kroutí hlavou, že degradovala+

Man: aaa tobě to moc chutný nepříde...+odtuší+

AMON:

yohannka: To je teda idylka...+mračí se jak tam zahlídne Kristiána+ Jak takoví dva můžou chtít někoho vychovávat... Ještě si tu svatbu nerozmysleli?

Postrach: Klea? +pokýve hlavou+ Jo..ta..mluví...doma furt....naštěstí jezdí ráda do lázní! +usměje se spokojeně a připije postrachovi+ nezkoušels ju taky někam poslat? +kývne nenápadně k man+

Manori: možná i se třema! +směje se té jejich taťka-mamka debatě+ Jak se vůbec remus má? Poslední dobou ho občas zahlídnu na nějaké párty, ale dost zběžně...

+blikne na zuzku nenápadně rudě očima, ta vyjekne a sková se za beu úplně, že se amon jenom pobaveně ušklíbne a bea se zatváří, že notááák+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 20 kvě 2013 06:21

Man+Postrach: dokonalej slogan! to si dam dejte! +přikývne rozhodně+ no to já umííím poslouchat.. a kdyby se vám někdy něco stalo, tak bych pak všechno zdědila! +culí se+ no a na krmení bude Bea.. takže co chtít víc, jsem vám to naprosto dokonale vymyslela.. i se sloganem!

Bea: nooo, to je dost vlastně možný, že se to v něm nastřádá +zamyslí se+ ale tak.. jsem s ním nějaká hodnější +zakroutí nad sebou hlavou+ dospělejší.. co mi to udělal! +zakření se+

amon: ale neboj, oni to zvládnou +mávne rukou+ no jasně, bude svatba, pudem na dorta! +uculuje se+ a určitě budou i říízky.. hele nestraš malý děti +směje se+ a nebo jooo +zašeptá mu+ ať si zvyká
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 20 kvě 2013 06:24

Bea: ještě abys nepučila.. ty jsou oficiálně můůj majetek +zatváří se samolibě+
zuzka: upálit? ale to on tak jenom straší, toho se neboj +cuknou mu koutky, jak je vykulená+ tak co, nemám ti opíct špekáček? +uzme si tam cestou kus grilovanýho masa+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Postrach » 20 kvě 2013 16:38

Bea: no tak si rozmysli, kam to chceš....*cukne koutky* to víš, něco za něco...přece ten vzorek nebudu dělat nasucho...

yohi: no a už je mi to jasné, že ty chceš podědit ostrov se zvěřincem...*koukne na ni přísně* se mi zdá, že to máš vymyšlené do poslední drobnosti.

Amon, tak do lázní...je tam 360 dní v roce, ne?*směje se* hm..no, ještě jsem ji nikam neposlal...ale kam, má docela dobrý orientační smysl, aby se hned nevrátila...*zamyslí se naoko vážně*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Manori » 20 kvě 2013 16:44

Bea: no...moc ne*přizná* já nesnášela už předtím všecko zdrclý...a třeba škraloup na kakau...*oklepe se* to jsem nikdy nezvládla...

yohi: cha, no, slogan máme, vyřešený všecko ideálně...ideální potomek*směje se*

Amon:nooo. pro jistotu možná i jo.*přikývne* No jo, chodí, teď byli se Styx dlouho pryč, tak se nikde ani objevit nemohl...ale to víš, ne? Že ti chyběl zaměstnanec...*uculí se* Tak snad se objeví i mezi lidma, když je teď zpátky. Ideální je občas ho vyšprtnout zpod toho waleského kamene...ale popichovat jen lehce, má tam silné obranáře zvířecí...a ostrý rýč...*vzpomene si*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Amon » 21 kvě 2013 14:34

yohannka: Jim nějak věříš... To teda skáču štěstím metr dvacet...+lehce otráveně a sleduje Zuzku+ Zvyká? Hodláš jí taky dopřát? +Bea se na ně škaredě zamračí s nějakým "no-no-no" na to blikání a zvykání+

+a pod nohama mu prohopsává králík, tak ho sebere a podrbe za ušima a Zuzka hned vyběhne+
Z: Ten je můj! Ten se nejí!
A: +zatváří se udiveně a ušklíbne se+ No nepovídej...o tom bych musel něco vědět...+drbe Dixieho za ušima+
Z: Tak...je Beatrix, ale já ho hlídám! +natahuje furt marně ruky, a zase jít moc blízko k amonovi si netroufne+
A: Vidíš, a teeď ho hlídám já...
Z: ?! +zoufale vyděšeně se otočí na Beu+ On ho sní?!
B: +zakroutí nad amonem hlavou+ Ne, nesní. Protože mí králíci se nejijou. +poučí je oba dva a kývne na Amona+ Co kdybys vyměnil králíka za párek? +akorát voják zase roznáší a nádherně vonijou všude okolo a hosti si je pomalu rozebírají+
A: Mh...+zaváhá, podívá se na Beu, na Zuzku, na párek, na králíka a povzdychne si+ Stejně by byl suchej! +podá ho Zuzce a hned si ukradne dva párky+
Z: +rychle králíka chytne a drží ho, jako by ho už nikdy nehodlala pustit+
B: Vidíš to? Mělas ho nechat doma...+přirýpne si+
Z: +udělá tenisákový oči a nenápadně se sková za kristiána+
B: Jasně...

Postrach: To zase ne, ale čtyři víkendy spolu za měsíc je moc. Přes týden to de, vrátíš se z práce večer, ale celý dny...to už je horší. Musíš ju poslat někam, kde se jí bude líbit! Aby se vrátit hned nechtěla! Někdy se dokonce stane, že tam Klea zůstane i dvakrát dýl, než ju to přestane bavit. +poučí postracha jak na ženský moudře+

Manori: No to sem si vlastně všiml, že si z té práce dělá Styx holubník. +okusuje opečenej rohlík+ Bys nevěřila...teď chce tři měsíce dovolené! No chápeš to? Proč ti lidi k těm smrtijedům chodijou, když to pak nechcou dělat? Si snad myslijou, že je to sezonní brigáda, nebo co...+ha ha, jak na Zdi! :pii + Jinak sem si hlavně všiml, že Remus se aklimatizoval na roli domácího mazlíčka...to byl vždycky takovej kliďas?
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Beatrix » 21 kvě 2013 14:37

yohannka: Je to tím, že drogy bereš, nebo nebereš? +optá se rovnou, cože je tak hodná+ Tobě? Mně zničil málem několikaletou práci...a rozbil vázu! +postěžuje si+

Kristian: Ještě ne-e, lásko, ještě nemáme kroužky! +vlepí mu pusu+

Zuzka-Kris: +skovává se s králíkem za něho a koukne nahoru+ Jo! +že chce opéct, sice by mohla sama, ale když se kristián tak nabízí...a navíc se hrozně tváří, že musí držet králíka+

Bea-Kris: A mně opečeš aspoň taky? +zamrká řasama+

Postrach: Tak..vzhledem k našemu vztahu..a především k vašemu +kývne k manori+ asi na krk nebo na ruku, co? +že na stehno to nebude..+

Manori: Jéžiš kůžička! Mńam! Teď jak tu máme čerstvý mlíko od krav, tak na to chodím ráno do kuchyně když mlíko převařujou! A Tom vždycky pátrá, kdo mu to zase sežral..
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince