Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Locke Lamora » 19 kvě 2013 14:38

+pomáhá jí přirážet na něm v tom správným tempu, drží si ji za boky, a občas ji pohladí po kůži, prsty přejede přes žebra a špičkami mapuje kopečky ňader, z úst mu unikají tiché steny a nemůže z ní spustit oči, jeho vzrušení rychle stoupá a dívat se na ni, roztouženou a krásnou, jak si na něm sama dělá dobře, ho žene až na samou hranici rozkoše+ Bohové. +vydechne poněkud nadrženě a oplácí jí dychtivé polibky+ Ty seš... tak děsně sexy. +zasténá jí frustrovaně do rtů, už se drží jen tak tak, protože chce, aby se udělala první, a když ucítí, jak se kolem něj stáhne, a vidí před očima její orgasmus, povolí uzdu tomu svému, ještě párkrát do ní přirazí a s dlouhým zasténáním taky vyvrcholí, prudce oddychuje, povolí stisk na jejích bocích a přitáhne si ji do náruče, náramně spokojeně a ukojeně se culí, a sem tam jí vtiskne polibek do vlasů+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 19 kvě 2013 14:57

+usměje se, svalí se vedle něj ale pořád ho jednou rukou hladí+ Ty seš taky sexy. +mrkne na něj a zapálí si cigaretu a jestli chce, tak se o ni s ním dělí. Jen tak spokojeně mhouří oči a hladí ho po zádech+ Doufám, že takovýhle to bude už napořád. Nebo lepší. +po očku na něj koukne a usměje se+ Protože tohle je vážně nádherný.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 19 kvě 2013 15:19

Jo? +uculí se+ Taky si mám hladit prsa, až to budem příště dělat? +zazubí se a dá jí pusu, jednou rukou jí obejme, a užívá si postkoitální moment, dvakrát třikrát si od ní natáhne, ale spíš se na ní kouká, protože mu to připadá sexy+ Jasně že to bude lepší. Trénování dělá mistra. +uculí se významně+ Je, viď? +koukne na ni s úsměvem+ Jseš šťastná? Protože já děsně. +zazubí se zas, pořád má na rtech takovej spokojenej úsměv, a je mu moc fajn+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 19 kvě 2013 15:27

+zasměje se+ Já nemyslím sex, ty cvoku. Teda jenom sex. Všechno je boží. A tvoje prsa taky. +zašklebí se na něj vesele a vyplázne na něj jazyk+ Jasně, že jsem šťastná. Beru si nejvíc sexy kluka na světě a moje sestra byla pokořena. +zazubí se na něj+ A život nemůže bejt krásnější. +obejme ho a políbí+ Ty myslíš, že náš sex může bejt ještě lepší? Nějaký nový návrhy na vylepšení? +zeptá se ho se zájmem+ Novinky?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 19 kvě 2013 16:35

Tvoje prsa jsou teda božejší, a jsem ochoten se o to hádat. +zazubí se a jen tak děsně nenápadně je pohladí, a chytne ten její vyplazenej jazyk mezi rty, aby jí vzápětí pořádně políbil+ A to počkej, až tvoje sestra zjistí, že byla pokořena. A jak znám dvojčata, bude pokořena hned několikrát +zaksichtí se+ Jasně že to bude lepší, až se budem znát dvacet let, budem vědět úplně přesně, kam šáhnout. +uculí se+ Taky jsme to ještě nedělali ve sprše, a v kočáře, a na schodech, a taky ve svatebních šatech, na to se obzvlášť těším. +zazubí se na ni významně+ A jednou tě přivážu v tom sklepě. Nebo bych ti mohl zavázat oči. Abys nevěděla, kde se tě dotknu příště. +uculí se natěšeně, a ohlazuje jí u toho bok+ Taky bys mohla častějc chodit naostro. +navrhne nenápadně+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 19 kvě 2013 16:49

My sme to nedělali ve sprše? +vykulí na něj nevěřícne oči+ No jo vlastně, tak to budem muset napravit. +pokývá vážně hlavou+ No jo, to bys mohl. +pokývá se souhlasným úculem hlavou nad tím sklepem a zavázanýma očima+ Naostro? +koukne na něj, jestli to jako fakt myslí vážně+ Dokážeš si představit, kdyby sme někam šli a já byla na ostro? To bysme se nedostali ani dvacet metrů od baráku. +namítne věcně+ Navíc mi to není moc pohodlný. +koukne na něj omluvně+ Ale že seš to ty, tak to zkusím. +slíbí mu teda+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 19 kvě 2013 17:11

Ne-e, to bych si pamatoval. +zazubí se, a už si dělá mentální poznámky, co všechno musej zkusit+ No jasně že ne pořád, a do společnosti to asi taky není úplně ideální. +připustí, když o tom přemejšlí+ Jenom tak občas, víš? Doma. Ale nechci abys dělala něco, co ti je nepříjemný. +usměje se a dá jí pusu+ Já budu dělat něco co chceš ty. +slibuje hnedka za to+ Fakt co budeš chtít. +přikyvuje horlivě, a oči mu jen hrajou+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 19 kvě 2013 17:24

Locke, Locke. +zasměje se a zavrtí hlavou+ Myslíš někdy na něco jinýho než na sex? +uculí se na něj a musí ho políbit+ Tak jo, občas je nosit nebudu, když ti to udělá radost. +mrkne na něj+ Ale ty děláš všechno, co chci. +zamyslí se+ Ale až mě něco napadne, tak budeš první, kdo se to dozví, to ti slibuju. +přikývne s úsměvem a obleče se, když už dokouřila a kalhotky si tentokrát vezme+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 19 kvě 2013 18:02

No jasně že myslím! +ohradí se děsně dotčeně, ale pak se na ni zazubí+ Třeba myslím na to, jak ti budou slušet svatební šaty. A taky na to, aby Jean neztratil prsteny. A na to, jakou budeš mít radost, až ti ukradnem ty obrazy. A jak to provedu, abych pro tebe ukrad věž. A na to, že Brouk asi chodí s vévodovou dcerou, a až se rozhodne začít svůj sexuální život, budeme mít děsnej průser. +uculí se a přehodí přes sebe deku+ Tak jo. Dík. +usměje se a dá jí pusu+ No vidíš, a kdž chvilku přemejšlím, vzpomenu si. +zazubí se a vytáhne z kalhot tu čokoládu, co jí nesl+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 19 kvě 2013 19:42

No jo Brouk a Nikovanteho dcera. +zasmeje se+ Ale jako by si zamilvany lidí nechali poroučet. +uculi se na něj+ Ty máš čokoládu! Kdesi ji měl?! +vrhne se na něj a sebere mu čokoládu a jedním skokem zmizí za sedackou odkud jsou slyšet zvuky trhání obalu a následně mlaskani. Za chvilku zpoza gauče vykoukne kousek její hlavy jen aby na něj viděla a následně ruka s kusem čokolády+ Chceš kousek? +zeptá se ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré