Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 kvě 2013 17:10

Nevím. Jen doufám, že jí bude podobnej. +projede několik stránek, než si je poměrně jistá, že je to on+ Myslím, že je to tenhle. +ukáže na hezouha na monitoru+ Mám jít za ním hned? +koukne tázavě na Lockeho+ Třeba nic neví, ale zas nechci Byrona nechat se uchlastat u mě v baráku. Co bysme pak dělali s tou mrtvolou...
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 kvě 2013 17:19

No je to jediný stéblo, kterýho se můžem chytit, tak bych řek, že to za pokus stojí. +pokrčí rameny+ Já půjdu s tebou, chceš? +nabídne se hnedka+ Právě, ještě by nám to tu smrdělo, a krom toho kdo by ti pak šel za svědka. +souhlasí, že to tak nechat nemůžou+ A i kdyby se neuchlastal, nemůžem po něm chtít, aby nám šel v takovýmhle stavu za pár měsíců na svatbu. +pohladí ji po ruce, ale nechá to na ní+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 kvě 2013 17:25

Tak jo. +přikývne a vstane+ Vlítnem tam oba, chyť mě za ruku. +vezme jeho ruku do své a uculí se na něj+ Šlohneš jim tam něco? +zeptá se zvědavě s úsměvem+ Tak jdem na to. +přikývne a přemístí je oba do kokuzelnické právnické firmy Christiana+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 kvě 2013 16:53

+vrátí se s ním do pokoje a tak ho objímá+ Ale moji sestru. +oklepe se ještě naposled+ Já si ani nedokážu představit, že by s ní někdo chtěl... +mávne rukou+ No nic. Ale musím říct, že klukům se to fakt povedlo, nikdy bych nevěřila, že je to možný. +zavrtí nevěřícně hlavou, sedne si na gauč a stáhne Lockeho k sobě+ Dala bych si něco dobrýho... +uculí se mnohoznačně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 kvě 2013 17:35

Já popravdě taky ne. +uculí se a sklouzne tam k ní+ Já si představuju jenom tebe. Ale zato velmi často a ve všech možnejch pozicích. +zazubí se významně, a přitáhne si ji blíž+ No vidíš, já jsem ti nes čokoládu, ale kdoví kde ta skončila. +zavrtí nechápavě hlavou+ Tak se budeš muset smířit s pusou. +koukne na ni tragicky, a honem jí jednu lípne na krk, a pak taky na rameno, a na čelist, a na rty+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 kvě 2013 17:41

Ty máš čokoládu? +vykulí na něj oči+ Kde? Kde? +začne ho hned šacovat, prohledává mu kapsy, kusy oblečení a aby jí náhodou něco neušlo, tak už ta prohledaný z něj svlíká a odhazuje na zem+ Ty žádnou nemáš! To je podvod! +obviní ho ale nezlobí se na něj+ To si vypiješ, takhle mě nalákat na čokoládu a pak žádnou nemít. +uculí se a povalí ho na pohovku a spoutá jeho ůsta v polibku, tělem je k němu přitisklá, takže nemá žádnou možnost úniku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 19 kvě 2013 01:10

+culí se a nechá ji pěkne šacovat, a sám ji u toho nenápadně osahává křivky+ Přiznávám se, úmyslně jsem tě mystifikoval, abych tě donutil mě osahávat. +zazubí se strašně nevinně, a přitáhne si ji blíž+ Jasně že to je podvod, Kůstko, bereš si zloděje a parchanta. +uculí se na ni, nechá se natisknout do gauče a rukama jí hnedka klouže po těle a zajíždí pod košili, hluboce ji líbá a šmátravý prsty pomalu sjížděj na její zadek, a děsně nenápadně si ji na sobě posouvá, aby jí měl natisknutou klínem na klín+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 19 kvě 2013 10:34

Ty seš ale zákeřňák zákeřnej. +zasměje se a sklouzne mu na klín, přitiskne se k němu+ Však počkej, já si na tebe taky něco vymyslím. Naslibuju ti sex a pak ti místo něj dám čokoládu. +zasměje se znovu a pak se skloní k jeho ústům pro polibek, rukama mu sjede na hrudník a pohladí svalyklínem se otře o jeho. Culí se do jeho polibků, narovná se a jeho přinutí zůstat ležet, rukama si přejede po těle a pomalu si stáhne košili přes hlavu, pod ní nic nemá; hodí ji na zem a prsty sjede po své kůži přes ňadra, břicho, až na to jeho, trochu se na něm zhoupne, aby se dotkla jeho mužtví. Odlepí se od něj, aby si mohla sundat zbytek oblečení, jednou dlaní laská jeho mužství, když už má konečně dole kalhoty vyhoupne se zpátky na něj a pomalu, s křivým úsměvem, na něj nasedne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 19 kvě 2013 11:19

Dík. +zazub se na ni, jakoby to byl největší kompliment, jakýho se mu od ní může dostat+ No to ne! +vyděsí se fakt upřímně+ To by bylo krutý, a né zákeřný. +vrtí horlivě hlavou, a tiše vydechne, jak se tak na něm vrtí, a za chviličku už může pod sebou cítit, jak tvrdne; prsty jí klouže po těle a pod leme košile, a líbá ji, čím dál naléhavějc a dychtivějc, je u toho relativně poslušnej, když chce aby ležel, tak leží, aponěkud fascinovaně sleduje její ruce, hladící vlastní tělo a když si svlíkne košili, dech se mu poněkud zadrhne, jeho dlaně okamžitě vyjedou přes její stehna a boky na břicho k ňadrům a jemně je sevřou, palcem sklouzne přes bradavku a s úculem si vychutnává, jak mu ztvrdne pod prsty, sám už je vzrušený skoro bolestivě, a pod jejíma dotekama tiše sténá, sleduje ji jak se svlíká, a oči mu svítí vzrušením, a když na něj nasedne, dlouze zasténá, chytne ji za boky a pořádně ji na sebe natiskne+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 19 kvě 2013 13:25

+zhoupne se na něm a začne nasedat, sténá a vzdychá, trochu se usmívá, protože je to prostě boží. Líbá ho a hladí po těle, narovná se a chvíli hladí sama sebe, projíždí si rukama vlasy a po očku na něj u toho kouká, jak se mu to líbí. Neustále na něm nasedá ve zrychlujícím se tempu. Sem tam zasténá, vzrušená až na samou hranici, se k němu nakloní, políbího, mezi zuby sevře spodní ret a cítí, jak se blíží orgasmus, prudce se zakloní a sevře se kolem něj, což jí přinese nádhernou rozkoš, ještě několikrát se na něm zhoupne, než se s nadmíru spokojeným úsměvem, rozechvělá a udýchaná, položí na jeho hruď a nosem ho jemně hladí po krku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré