yohannka: Jim nějak věříš... To teda skáču štěstím metr dvacet...+lehce otráveně a sleduje Zuzku+ Zvyká? Hodláš jí taky dopřát? +Bea se na ně škaredě zamračí s nějakým "no-no-no" na to blikání a zvykání+
+a pod nohama mu prohopsává králík, tak ho sebere a podrbe za ušima a Zuzka hned vyběhne+
Z: Ten je můj! Ten se nejí!
A: +zatváří se udiveně a ušklíbne se+ No nepovídej...o tom bych musel něco vědět...+drbe Dixieho za ušima+
Z: Tak...je Beatrix, ale já ho hlídám! +natahuje furt marně ruky, a zase jít moc blízko k amonovi si netroufne+
A: Vidíš, a teeď ho hlídám já...
Z: ?! +zoufale vyděšeně se otočí na Beu+ On ho sní?!
B: +zakroutí nad amonem hlavou+ Ne, nesní. Protože mí králíci se nejijou. +poučí je oba dva a kývne na Amona+ Co kdybys vyměnil králíka za párek? +akorát voják zase roznáší a nádherně vonijou všude okolo a hosti si je pomalu rozebírají+
A: Mh...+zaváhá, podívá se na Beu, na Zuzku, na párek, na králíka a povzdychne si+ Stejně by byl suchej! +podá ho Zuzce a hned si ukradne dva párky+
Z: +rychle králíka chytne a drží ho, jako by ho už nikdy nehodlala pustit+
B: Vidíš to? Mělas ho nechat doma...+přirýpne si+
Z: +udělá tenisákový oči a nenápadně se sková za kristiána+
B: Jasně...
Postrach: To zase ne, ale čtyři víkendy spolu za měsíc je moc. Přes týden to de, vrátíš se z práce večer, ale celý dny...to už je horší. Musíš ju poslat někam, kde se jí bude líbit! Aby se vrátit hned nechtěla! Někdy se dokonce stane, že tam Klea zůstane i dvakrát dýl, než ju to přestane bavit. +poučí postracha jak na ženský moudře+
Manori: No to sem si vlastně všiml, že si z té práce dělá Styx holubník. +okusuje opečenej rohlík+ Bys nevěřila...teď chce tři měsíce dovolené! No chápeš to? Proč ti lidi k těm smrtijedům chodijou, když to pak nechcou dělat? Si snad myslijou, že je to sezonní brigáda, nebo co...+ha ha, jak na Zdi!
+ Jinak sem si hlavně všiml, že Remus se aklimatizoval na roli domácího mazlíčka...to byl vždycky takovej kliďas?
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...