Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 kvě 2013 11:45

+pohladí Lockeho po ruce a jde si sednout k Byronovi, vykroutí mu flašku z prstů a naleje mu d skleničky a sobě a Lockemu taky+ Co říkala? Že tě nemiluje? Byrone... +tak napůl ho obejme a pohladí po zádech+ Pohádali jste se? +na tu otázku jenom Byron zavrtí hlavou a na ex vyžahne svou skleničku+
Nee, přišli jsme k ní a tam zrovna přivezli herní soupravu playstation a X box a kulečník, no prostě všechno. +když si vzpomene na kulečník tak se rozeštká ještě víc+ Tak jsem byl ukázat těm chlapům co to dovezli kam to mají dát a pak jsem akorát viděl jak mi balí, vrátila mi prsten a řekla, že se chtěla jenom pobavit a že to zašlo moc daleko a nemá cenu v tomp pokračovat. Ještě mi nalej. +nastaví skleničku a zas ji celou vypije, načež se zas rozbrečí+ Ale já tomu nemůžu uvěřit!
Byrone. +kouká na něj zoufale a hladí ho po paži+ To určitě bude nějaká blbost. Možná si potřebovala jenom něco promyslet.
Jo?! +zajíkne se+ Tak proč mi vracela prsten? Proč mě posílala pryč?!
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 kvě 2013 12:38

+jenom jí stiskne ruku a nechá ji si tam k Byronovi sednout, vezme si svoji skleničku a sám se posadí proti nim a soustrastně na ně kouká+ To je fakt nějaký divný, ještě ráno vypadalo všechno... v pohodě. +vyjádří poněkud neobratně, že se po sobě plazili jako nejzamilovanější, teda druhej mejzamilovanější pár na světě+ Neřek jsi něco špatně? A co ten její bratr? +navrhne, to si pamatuje, že jednou někde řešili, ucucává toho svýho panáka, a je mu Byrona fakticky líto, protože si moc dobře pamatuje, jak hrozně mu bylo, když odešla Sabeta, a ještě hůř když mu poprvé odešla Wenai+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 kvě 2013 12:59

Christian! +vyskočí z gauče div nesrazí stolek+ Jestli jí ten parchant něco udělal, já ho normálně zabiju. Úplně normálně mu zakroutím krkem! +zavrčí skrz slzy a sevře dlaň v pěst, ale moc dlouho to nevydrží, než se zhroutí zas na gauč a rozbrečí se+ Proč mě nechala? +koukne na Wenai, jako zkopanej pes a schoulí se na gauči do kolečka+
Byrone. +kouká na něj a je jí z toho smutno+ Já ho zkusím najít a zjistit co a jak, jo? Ty si zatím odpočiň, to bude dobrý. Všechno to vyřešíme a ty se k Vici vrátíš. +hladí ho po zádech+
Tak jo. Já... teď... si odpočnu. +sedne si a otře si oči+ Zůstanu tady, jo? +koukne na Wenai, která pokývá hlavou a pak se zvedne a odejde z pokoje. Wenai koukne na Lockeho+ To je průser co? +sedne si vedle něj a obejme ho+ Chudák. Ale stejně se mi tomu nechce moc věřit.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 kvě 2013 13:14

+tak nějak lítostivě po něm kouká, a když Byron odejde, přitáhne si ji k sobě a pevně ji obejme, jen tak pro jistotu+ No do hajzlu. +přikývne+ Co s tím budem dělat? Chceš hledat toho bratra? Fakt se nemůžeš přemístit k nim domů? +asi si zvyknul, že její kouzla vždycky všechno vyřeší :D+ To je fakt hrozný, takhle ho nemůžem nechat. +zavrtí hlavou zkroušeně+ Nevěřím, že ho nemiluje, dyť jsi je viděla. +svraští obočí+ Miluju tě. A jsem hrozně rád, že seš se mnou. +řekne jí jen tak mimochodem, kdyby jí náhodou taky přeskočilo, a chtěla ho nechat+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 kvě 2013 13:21

+položí si hlavu na jeho rameno a hladí ho po zádech+ Chtěla bych ho najít, ale nemám nejmenší tušení jak. K nim domů se nedostanu a nevím kde pracuje a jestli vůbec. +zvedne hlavu a přejede si po obličeji dlaní+ Vím toho strašně málo. +zamračí se+ No právě, plazili se po sobě jak břečťan. Tohle přece nemohlo bejt jenom tak. +zavrtí nechápavě hlavou+ Problém je, že Vici taky kouzlí, kdyby ne, tak bych to vyřešila takhle. +luskne prsty na ukázku jak rychle by to bylo vyřešený+ Navíc bych si myslela, že něco takovýho může napadnout spíš mě, že mě hrkne v bedně, ona vypadala docela rozumně. +uculí se na něj a obejme ho+ Ale mě by to nikdy nenapadlo, aby bylo jasno. Miluju tě.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 kvě 2013 13:33

No, to musí nějak jít ne? +pokrčí rameny+ My když plánujeme akci a někoho hledáme, pošlem Jeana do archivu a necháme ho hrabat. Tady u vád to přece musí bejt ještě jednodušší ne? +koukne na ni, technologie jejího světa mu připadají fakticky fascinující, ještě teď se pamatuje, jak prvně viděl televizi+ No ale zase proč by ho vyhazovala, když ho furt miluje? +svraští obočí+ To je fakt nějaký divný. Vyřešíme to, jo? +usměje se, přitáhne si ji k sobě a dá jí pusu+ No prosím tě, něco takovýho mi fakt nikdy nedělej. +uculí se a dá jí pusu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 kvě 2013 14:09

No jo, jako teoreticky by to šlo, ale když se nechce nechat najít... +pokrčí rameny+ Tak to bude těžký... Já si to nechám projít hlavou a něco mě určitě napadně. +usměje se a přikývne+ Nevim, fakt nevim. +zavrtí nechápavě hlavou+ Já bych umřela, kdybys byl pryč. +usměje se na něj a políbí ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 kvě 2013 14:16

No ona se nechce nechat najít, ale bratr se snad neschovává, ne? +pokrčí rameny+ Tak jo. Až budeš potřebovat s něčím pomoct, tak řekni. +usměje se a dá jí pusu+ Musíme s tím něco udělat, ten se takhle uchlastá. +zavrtí nad tím hlavou+ Já si to ani nechci představovat. +oklepe se trochu a drží si ji u sebe blízko+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 kvě 2013 16:46

Tak já si to nechám projít hlavou. +pokývá hlavou zamyšleně+ Vlastně... +vystane mu z klína a vyloví odněkud dlouho nepoužívaný notebook, položí ho na konferenční stolek a sedne si k němu na zem, chvilku googlí+ Je to tuším právník, Byron to jednou říkal. Christian Winter... +kouše se do rtů jak se na to soustředí a hledá a hledá na kouzelnickejch potrálech+ Hm... tady nic, ještě to zkusím přes jinej vyhledávač....
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 kvě 2013 16:59

+sedne si k ní a kouká jí přes rameno, naprosto fascinovanej těmahle moderníma výdobytkama+ A ty víš jak vypadá? +zeptá se, když jim vyjedou nějaký google obrázky, na kterých je většinou nějakej dávno mrtvej mudlovskej básník, nebo nějakej postarší sběratel umění, a pak na dvou taky Christian ještě s jedním přibližně stejně starým chlápkem před logem svojí firmy, protože google je geniální, a i když hledá blbý příjmení, podle klíčovejch slov to najde :D + To je stejně strašně boží. +culí se na to Lamora a štouchá prstem do obrazovky+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré