Zahrady a les

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 kvě 2013 21:50

Jo, já vím. +usměje se na něj+ Já chci hlavně, aby to pro nás bylo hezký a příjemný a aby jsme si to užili, takže si to všechno upravíme podle sebe. +přikývne zamyšleně+ Asi bych si měla udělat nějakej seznam, jinak na půlku věcí zapomenu. +podotkne spíš pro sebe+ Jo, jasně, že tam bude i normální jídlo, ale takový zbytečnosti budu řešit až nakonec. +zamává rukama+ A chceš nějaký speciální prsteny? Já jsem si říkala, že normální kroužek světlýho zlata by byl pěknej. Ale jestli je to pro tebe málo, pane zloději, tak to můžeme nějak vylepšit. +usměje se na něj+

+pousměje se+ Oh ano. +vydechne spokojeně+ Ano ano ano. +šeptá a hladí je po těle, prsty proplétá jejich vlasy, tiskne jim kůži, jazykem bloudí po krku a hrudi. Jejich šikovné ruce ji opět dovedou na hranici orgasmu, překvapí ji to, zvlášť že by si nikdy nepomyslela, že by to mohlo být tak dlouhé a úžasné, ale to už jí tělem chvěje silnéorgastické vzrušení, plné vzdechů a touhy. Sevře se kolem jeho mužství a na okamžik strne v jejich obětí, než vzrušení opadne a ona si opře čelo o Calovo rameno a jen tiše oddechuje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 14 kvě 2013 22:30

Jo, s tím rozhodně souhlasím. +usměje se a pohladí ji palcem po ruce+ Já ti s něčím pomůžu. S čím ti mám pomoct? +nabízí se ochotně+ Nech Jeana vymyslet menu, on udělá něco fakt božskýho. +navrhne a uculí se pro sebe, jak je nápomocnej+ Jo, to bude úplně ideální. +přikývne+ bude to hezký, a zároveň ne moc nápadný při práci. +usměje se+ já nic speciálního nepotřebuju, mám tebe a ty seš speciální dostatečně. +zazubí se na ni+

+oba pomalu a zkušeně ženou její i jejich touhu až na hranu orgasmu, a když jim znova pod rukama vyvrcholí, Calo ještě několikrát přirazí, pak ji ze sebe honem sundá a vyvrcholí někam mimo, načež se všichni tři v propletenci těl tak nějak zhroutí doprostřed lenošky a prudce oddychujou, líně ji ještě hladí po kůži, a rozdýchávaj všechno to vzrušení+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 kvě 2013 22:42

No to je dobrej nápad. +usměje se na něj nadšeně+ Jean to vymyslí. +pokýve spokojeně hlavou+ No, co budeš mít na sobě? Už víš? Něco pohodlnýho, jednoduchýho, nic moc nóbl, já taky nebudu mít nóbl šaty. +zamyslí se a když mluví o prstenech, tak se musí prostě strašně šťastně usmát+ Ty budeš ženatej zloděj a za mě. +kouká na něj úplně dojatá a musí ho hned obejmout, jak je šťastná+

+klesne na lenošku a podaří se jí natáhnout nohy, i když dát je k sobě jí moc nejde. Každou rukou hladí jednoho z bratrů a usmívá se+ Nádhera... +vydechne spokojeně a mhouří oči a málem vrní slastí. Chvilku počká, dokud se jí dech zase neuklidní, pak se zvedne, upraví a obleče, ještě se pousměje na oba kluky+ Skvělá hra, pánové. +mrkne na ně a odejde na Tvrz+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 14 kvě 2013 22:59

No jasně, je to brilantní nápad, však byl můj. +zazubí se+ Jeanovi to udělá radost, zabaví se u toho, a budeš to mít z krku. +usměje se na ni+ Nic moc nóbl? Tak asi nějakou košili a kabátec? Vzdám se pro tebe i vyšívání zlatou nití. +uculí se na ni a taky ji obejme+ No, to budu asi první. +zasměje se+ Ale to je hlavně tím, že na světě je málo úžasnejch holek, co tuhle profesi chápou. +pokrčí rameny+ Mám prostě fakticky kliku. +usměje se na ni a dá jí pusu+

+Sanzové tam oba oddychujou a občas ji ještě tak líně pohladí, a když se najednou zvedne, pozorujou ji mlsně při oblíkání a vůbec se nežinýrujou a nepokouší nijak zakrejt, a když odejde, jen se na sebe nevěřícně podívaj+ No do prdele. +pronesou unisono, natáhnou na sebe taky oblečení a honem se běží na Tvrz někomu pochlubit+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 kvě 2013 23:10

Jo, košili a kabátec. +přikývne+ Když bude teplo, stačí košile, nechci, aby ses tam uvařil. +pousměje se+ Ono je vlastně jedno, co budeš mít na sobě - ne, ne, už o tom musíme přestat mluvit, jsem z toho docela zblblá. +usměje se na něj trochu zoufale+ Je to tak krásný, že mám pocit, že se z toho zcvoknu. Pár měsíců zpátky by mě ani nenapadlo, že by si mě mohl někdo dobrovolně chtít vzít.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 14 kvě 2013 23:35

No ale musím mít něco slušivýho, ty budeš určitě děsně krásná, tak abych vedle tebe nevypadal jako úplnej hastroš. +uculí se+ mně o tom nevadí mluvit. +pokrčí rameny+ Já se na to těším. +přitáhne si ji za pas k sobě, když se tváří tak nešťastně+ Mně to taky přijde takový zvláštně nereálný, jakože se za chvíli probudím v Camorru sám v posteli, a ty budeš pryč. +pokrčí rameny a stiskne ji pevnějc, jako by se chtěl ujistit, že tam pořád je+ A seš si jistá, žes mě nějak neočarovala, ty čarodějko? +uculí se a políbí ji+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 kvě 2013 23:48

Asi ne. Nemám v plánu si dělat složitej účes a půl hodiny mejkap a dvě hodiny se soukat do šatů, ve kterých si potom ani nejde sednout. Spíš budu taková obyčejnější. +usměje se na něj+ Něco vymyslíme a já ti to schválím, abysme k sobě ladili, jo? Jo. +pokývá hlavou+ To je přesně ten pocit. Tak kdyby sme se náhodou vzbudili sami v posteli, já u sebe a ty v Camorru, tak k sobě zas přijdem a budem pokračovat dál. +usměje se na něj+ Jo, já jsem tě očarovala stejně, jako tys mě ukecal. +mrkne na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 14 kvě 2013 23:57

No s tím úplně souhlasím. Kdo tě pak má z těch šatů dostávat. +tváří se rozhořčeně+ Jenom než se vyhrne ta široká šílená sukně. +zavrtí pohoršeně hlavou+ Já bych řek, že to bude určitě vážně parádní, a budeš nejkrásnější nevěsta vůbec. +uculí se, a je o tom stoprocentně přesvědčenej+ Tak jo, tak jo. A budeš mít ve vlasech kytky? +zajímá se+ Dobře, domluvený. +zasměje se+ A kdybys na mě byla pořád nakrknutá, tak aspoň už budu vědět, že to mám rovnou opřít o zeď, a ne kolem tebe kroužit. +zasměje se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 kvě 2013 00:15

mám mít ve vlasech kytky? Vlastně proč ne. +přikývne+ Budu. +usměje se na něj+ Já na tebe nebudu nakrknutá. Ale opřít to o zeď můžeš vždycky, to je takový řešení na všechny problémy, ne? +zasměje se a pobaveně na něj mrkne+ A kdybys byl nakrknutej ty, tak použiju tu samou taktiku, jo? +usměje se na něj a přitáhne si ho k polibku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 kvě 2013 00:26

Jo, to ti bude děsně slušet. +přikyvuje horlivě, připadá mu to jako báječná záminka aby se jí na vlasy moh koukat, protože je fakt děsně žere, jakou barvu mají na slunci, a jak jsou vůbec boží+ No to nevíš, když se probudím, a zjistím, že se mi to celý jen zdálo, tak to na mě možná ještě nakrknutá budeš. Jako když jsme s Jeanem přijeli. +uculí se+ No jasně, bolí tě v krku? Šup jo. Nemluvíš se mnou? Šup ho. Nemůžeš spát? Šup ho. Úplně univerzální medicína. +zazubí se+Tak jo, máš moje povolení. +mrkne na ni a taky ji políbí+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí