Jo, já vím. +usměje se na něj+ Já chci hlavně, aby to pro nás bylo hezký a příjemný a aby jsme si to užili, takže si to všechno upravíme podle sebe. +přikývne zamyšleně+ Asi bych si měla udělat nějakej seznam, jinak na půlku věcí zapomenu. +podotkne spíš pro sebe+ Jo, jasně, že tam bude i normální jídlo, ale takový zbytečnosti budu řešit až nakonec. +zamává rukama+ A chceš nějaký speciální prsteny? Já jsem si říkala, že normální kroužek světlýho zlata by byl pěknej. Ale jestli je to pro tebe málo, pane zloději, tak to můžeme nějak vylepšit. +usměje se na něj+
+pousměje se+ Oh ano. +vydechne spokojeně+ Ano ano ano. +šeptá a hladí je po těle, prsty proplétá jejich vlasy, tiskne jim kůži, jazykem bloudí po krku a hrudi. Jejich šikovné ruce ji opět dovedou na hranici orgasmu, překvapí ji to, zvlášť že by si nikdy nepomyslela, že by to mohlo být tak dlouhé a úžasné, ale to už jí tělem chvěje silnéorgastické vzrušení, plné vzdechů a touhy. Sevře se kolem jeho mužství a na okamžik strne v jejich obětí, než vzrušení opadne a ona si opře čelo o Calovo rameno a jen tiše oddechuje+