Vchod a vstupní hala

Moderátor: Victoria

Re: Vchod a vstupní hala

Příspěvekod Victoria » 07 kvě 2013 00:47

+však si nestěžuje, se jí nestává často, že by byla za tu děsivou medúzu :D , a přikývne, že to tak nějak čekala, že kouřit nebude+ Spíš se zavřu ke kotlíku. Dochází mi lektvary na bolest i antikoncepční lektvar a někdo totálně vybrakoval moji zásobu bezesnýho spánku. +zvedne obočí pobaveně, jako že je jí jasný, kdo to byl+ Měla bych využít, že Byron není doma, když tu je tak se nikdy dostatečně nesoustředím, abych něco pořádnýho uvařila. +pousměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 07 kvě 2013 00:56

+tak ať si to užije, kdo ví jak dlouho to potrvá :D+ Oh.. no... za to tak asi trošku můžu já. +přizná se neohroženě a tváří se jak dítě, který bylo přistižený při vyvádění nezbedností a zároveň jí u toho cukají koutky v úsměvu, když vidí že je spíš pobavená než rozčílená+ Mívám noční můry a Christian mi chtěl pomoc, abych se jednou za čas pořádně vyspala. +vysvětluje poněkud omluvně, ale rty jí zacukají v úsměvu, když si uvědomí, že spíš možná měla říct, aby se pořádně vyspala když už se ke spánku v noci dostane :D + Jo, tak to naprosto chápu. +usměje se, protože sama ví jak je těžký se pořádně soustředit vedle někoho koho má člověk tak rád a ještě ke všemu je k tomu druhýmu přitahován jako vosa na bonbon+ Ty Victorie... +začne trošku nesměle, když jí pomalu dochází, že se zmiňovala i o jiných lektvarech+ ...myslíš, že bych tě mohla poprosit o pomoc?
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 07 kvě 2013 01:07

No aspoň že byl dostatečně sebekritickej a nepokusil se ti ho sám uvařit. +zvedne pobaveně jeden koutek+ Touhle dobou už bysme tě pohřbívali na zahradě. +nedělá si iluze o jeho lektvaristickým umění, ale přikývne, jako že to chápe, noční můry jí nejsou cizí+ Hm? +koukne na ni, na chvilku ji napadne, že jí třeba Christian bije, nebo že vyrukuje s něčím fakt děsným+ Mrtvoly se nejlíp zakopávaj po dešti, bude rozměklá půda. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 07 kvě 2013 01:21

Jo tak tomu docela i věřím. +zazubí se+ Ale naštěstí se ke své schopnosti vaření lektvarů přiznal sám a ani neměl nutkání experimentovat. +vrtí nad tím vesele hlavou, a když jí dá takovou užitečnou radu, tak jí to nedá a vesele se rozesměje+ Jo díky za radu. To si rozhodně budu pamatovat. +culí se vesele a raději si nechá pro sebe že o mrtvolu by se zvládla postarat, ale pak zvážní a trošku znejistí, pořád jí dělá problém o některých věcech mluvit s Christianem natožpak s někým dalším koho skoro nezná+ Je mi to trošku blbý... tedy hodně blbý... ale... potřeboval bych pomoc s antikoncepčním lektvarem. +vypadne z ní nakonec, jak to z ní leze jak z chlupatý deky+ Netroufám si pořídit nějaký z lékarny nebo některý z těch mudlovských prostředků, protože nevím jak na to bude moje magie reagovat a v tomhle případě na chyby není místo. Ale našla jsem recepturu lektvaru, který používala sestra, když byla v tomhle světě, ale nevím jak bych jí mohla upravit na sebe a pak to vaření... no... řekněme, že bych byla schopná výpary otrávit celou Anglii. +mne si trošku nejistě dlaně, jak to ze sebe vysypává a trošku nejistě po ní pokukuje+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 07 kvě 2013 01:31

No to je poměrně zásadní. +souhlasí vcelku pobaveně+ Další děcko v domě je to poslední, co tady potřebujem. +přikývne+ Máš to tady? +zeptá se, popravdě ji to vcelku zajímá, protože už je to hodně dlouho, co vařila něco jinýho než ty svoje klasický lektvary, který umí zpaměti+ A jak na tebe působily ty moje lektvary na spaní? +zajímá se+ Uvidíme, co se s tím dá dělat. +pokrčí rameny, radši nic neslibuje, když nic neví+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 07 kvě 2013 01:43

Jo, něco takovýho rozhodně nechceme. +souhlasí s ní a vesele se zazubí. na její dotaz jen pokývá hlavou, nastaví dlaň a soustředí se, jak si představuje místo a recepturu a pak svojí dlaň jak recept svírá, než se jí v dlani objeví svitek převázaný stuhou+ Tady. +usměje se na ní, když jí svitek podává+ Sestra někdy trošku škrábe, takže kdybys něco nemohla přečíst, tak ti to můžu ještě čitelně přepsat. +nabídne pomoc, kdyby pro ní byl sestřin rukopis nešifrovatelný+ Vyjma toho, že jsem spala jak Růženka... myslím, že nic jiného jsem nezpozorovala. Svojí magii ovládám o něco líp než dřív, ale myslím, že s tím ten lektvar nemá nic společného. Ani nejsem přehnaně unavená nebo tak. +odpovídá svědomitě na její dotaz a skutečně se nad tím zamýšlí a vzpomíná+ Jasně, uvidíme co z toho bude. +pokývá s úsměvem hlavou+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 07 kvě 2013 03:12

+sleduje to zhmotnění svitku a jen pokývá hlavou, že její magie vážně funguje poněkud jinak, vezme si od ní ten svitek a rozdělá ho, aby si to mohla přečíst+ To je ještě v pohodě, máš vidět, jak píše moje kamarádka. +pousměje se, a na chvilku se odmlčí, aby nad tím zauvažovala+ No... ve svý podstatě je to hodně podobný principu, na jakým stavím ten svůj. +pokýve nakonec hlavou+ nějaký bylinky a přísady s kouzlem zvýšeným účinkem. +skousne si zamyšleně spodní ret, a pak na ní koukne+ Potřebuju něco zkusit, nelekni se. +upozorní ji, a jemně natáhne svoji magii, aby se dotkla té její, prohlídne si ji a otestuje, jako by ji ochutnávala, není to nijak fyzicky nepříjemný, spíš to trochu narušuje osobní prostor, jako kdyby ji očichával pes+ Tak tohle škrtnem, a tohohle bude víc. +udělá si tam mentální poznámku, nechá se řídit instinktem, a nakonec přikývne+ To by mělo fungovat. +uculí se spokojeně+ Tak to rovnou uvaříme. +zvedne se a zavede ji do svýho lektvaristickýho doupěte+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 14 kvě 2013 23:33

+přemístí se do haly, která je narvaná krabicema, a všude pobíhají zaměstnanci stěhovací firmy, Jeefes to seshora ze schodů diriguje, a celkově je tam poněkud přelidněno, takže je div, že je nikdo neviděl objevit se uprostřed místnosti+ Tak si to běž zpacifikovat, jo? +uculí se na něj+ A co nebudeš chtít rovnou reklamuj nebo přeobjednej. Někde v těch krabicích bude taky křeslo a pohodlnej nábytek, tak na to mrkni. +usměje se na něj a dá mu pusu+ Já si skočím zatím ven zavolat Angie, a tak. +pohladí ho ještě po ruce a vyjde ven, vytočí na telefonu číslo, ale než ho vůbec stihne odmáčknout, popadnou ji zezadu dva páry rukou+ Ne- +vyjekne akorát, a s hlasitým prásknutím všichni tři zmizej+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 kvě 2013 23:50

Tak jo. +přikývne s úsměvem a kouká, jak to tam všichni nosí do pokoje a nahoru a dolů a začne je dirigovat, Jeefese pošle, ať mu udělá sendvič, takže ten pak pojídá a všude drobí, ale na tváři má šťastnej úsměv, jak kouká na to prvotřídní vybavení+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 kvě 2013 00:03

+během pár hodin to všechno vynosej nahoru a začnou to tam různě zapojovat, a když se hala vyprázdní, s prásknutím se tam objeví Vicky, poněkud celá rozklepaná a s tvářema mokrýma od slz, posadí se na schody a chvíli tam hyperventiluje, a tak ji tam za chvilku najde sluha+ Jeefesi. +hlesne akorát+ Byron. +fňukne tak nějak lítostivě, a v hlavě se jí furt vrací ten urputně vlezlej hlas opakující věci jako Moc dobře víš, co dokážu, a že nejsou hranice, co by mě zastavily... a obrazy Byronova zkrvavenýho obličeje+ On mi to všechno ukázal. Co mu udělá. +vzlyká tam nešťastně+ Já nemůžu... já na to nemám, Jeefesi. +stěžuji si, sluha na ni chvilku tak skepticky kouká, ale pak ji teda čapne pod křídlo a odvede ji někam do neprobádanejch útrob domu, aby ji dal trochu dokupy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house