od Victoria » 16 kvě 2013 17:24
Taky tě rád vidím. +odfrkne si a nakrčí nos, aby dal najevo, jak je to tam celý zasmrádlý a nechutný+ Měl by ses ke mně chovat slušně, vzhledem k tomu, že jsem asi úplně jedinej člověk na planetě, co se momentálně dokáže přemístit k nám domů. +pokrčí rameny úplně jako že nic+ Aby bylo jasno, furt tě nemám rád, a myslím si, že si Vics zaslouží něco lepšího. +usadí se úplně samozřejmě do křesla a zakryje mu výhled na obrazovku+ Ale navzdory populárnímu přesvědčení nenacházím žádnou zvláštní potěchu v tom vidět ji trápit se. Radši zkousnu tebe, než dívat se na ni v tomhel stavu. +zavrtí hlavou, ono když tak kouká na něj, jak se tam utápí ve svým utrpení, můžou si podat ruce+ No, právě že se má děsně. +povzdychne si+ A taky si myslím, že si zasloužíš znát celej obrázek, než se rozhodneš zasebevraždit cholesterolem. +ušklíbne se a koukne na něj, jestli furt dává pozor a neupadá do delíria+ Ty věci, co ti Vicky řekla... já teda nevím, co přesně, ale umím si to celkem slušně představit. To jsou kecy, ale to už ti doufám došlo. +loupne po něm okem+ Jde o toho pitomce, co s ním byla před tebou, a nějaký vydírání, podle všeho tak drsný, že ji to fakt dostalo, a v tom svý pitomým mozečku přesvědčila sama sebe, že rozejít se s tebou je brilantní způsob, jak tě ochránit. +zavrtí hlavous výrazem, kterej jasně vypovídá, co si o tom myslí+ A... vážně to nezvládá. Hroutí se způsobem, jakej jsem u ní ještě neviděl. +připustí, a je na něm vidět, že o ni má fakt strach+ Takže, teď víš všechno, co je k vědění. Já teďka půjdu zpátky do haly a za patnáct minut se přemístím domů, a ty se mnou buď budeš, nebo ne. A aby bylo jasno, nenabízím ti tady, že za tebe budu lobbovat, ať tě vezme zpátky, dávám ti jen možnost ji vidět. +koukne na něj, pokývne na rozloučenou a zas odkráčí dolů+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.