Pokoj pro hosty

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Byron » 14 kvě 2013 23:11

Jo. +přikývne+ Musí se tam dát pohodlně sedět a být tam místo na talíř, krabici s pizzou a colu a všechno. +už to úplně vidí, jak si tam žije jako v ráji a tak se jí chytne a nechá se přemístit na Winter house, tedy k nim domů+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Byron » 16 kvě 2013 11:37

+doplouží se sem a padne na postel, chvilku jako by ani nevnímal kde je, než se převalí na břicho a do nosu ho praští její vůně z peřin, ve kterých spali a milovali se. V tu chvíli bolestně zavije, praští pěstmi do podušek a začne je napůl vzteky, napůl zoufalstvím cupovat, než se bezvládně sveze z postele, hlavu v dlaních. Tak ho najde Wenai, sedne si vedle něj a obejme ho+
Byrone, +pohladí ho po zádech+ Mluvila jsem s jejím bráchou. Říkal -
S tím blbcem?! +koukne na ni nevěřícně+ Tak toho určitě potěší, že mě nechala. Byl proti tomu od samýho začátku.
Promiň, to jsem nevěděla... Ale někoho by u sebe měla mít. Ona se vrátí, uvidíš. +kouká na něj a nějak neví, co má dělat, když je jindy pořád veselej Byron teďka jako hromádka neštěstí+ Určitě si to rozmyslí. +obejme ho kolem ramen+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Byron » 16 kvě 2013 17:04

Jistě, pane. +Maltezius se Christianovi mírně ukloní a dovede ho do pokoje pro hosty, kde Byron zrovna přežívá. Válí se na posteli, závěsy zatažené, proto je v pokoji temno a dusno, Byron sleduje Batmana a kouří jednu cigaretu za druhou+ Už jsi mi udělal tan hambáč tak mastnej, že po něm dostanu infarkt do deseti minut? +koukne na Maltezia, ale když se za ním vynoří Chris, tak se zamračí a udusí cigáro+ A ty tu děláš jako co? +zavrčí na něj+ Jdeš mi říct, jak je to skvělý když mě V... nechala?! Ty z toho musíš mít děsnou radost, tak kdyby sis ty kecy odpustil a vypadnul, já se chystám spáchat sebevraždu a na podobný návštěvy nemám čas. +mračí se na něj+ Jak se má? +hlesne potom chabě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 kvě 2013 17:24

Taky tě rád vidím. +odfrkne si a nakrčí nos, aby dal najevo, jak je to tam celý zasmrádlý a nechutný+ Měl by ses ke mně chovat slušně, vzhledem k tomu, že jsem asi úplně jedinej člověk na planetě, co se momentálně dokáže přemístit k nám domů. +pokrčí rameny úplně jako že nic+ Aby bylo jasno, furt tě nemám rád, a myslím si, že si Vics zaslouží něco lepšího. +usadí se úplně samozřejmě do křesla a zakryje mu výhled na obrazovku+ Ale navzdory populárnímu přesvědčení nenacházím žádnou zvláštní potěchu v tom vidět ji trápit se. Radši zkousnu tebe, než dívat se na ni v tomhel stavu. +zavrtí hlavou, ono když tak kouká na něj, jak se tam utápí ve svým utrpení, můžou si podat ruce+ No, právě že se má děsně. +povzdychne si+ A taky si myslím, že si zasloužíš znát celej obrázek, než se rozhodneš zasebevraždit cholesterolem. +ušklíbne se a koukne na něj, jestli furt dává pozor a neupadá do delíria+ Ty věci, co ti Vicky řekla... já teda nevím, co přesně, ale umím si to celkem slušně představit. To jsou kecy, ale to už ti doufám došlo. +loupne po něm okem+ Jde o toho pitomce, co s ním byla před tebou, a nějaký vydírání, podle všeho tak drsný, že ji to fakt dostalo, a v tom svý pitomým mozečku přesvědčila sama sebe, že rozejít se s tebou je brilantní způsob, jak tě ochránit. +zavrtí hlavous výrazem, kterej jasně vypovídá, co si o tom myslí+ A... vážně to nezvládá. Hroutí se způsobem, jakej jsem u ní ještě neviděl. +připustí, a je na něm vidět, že o ni má fakt strach+ Takže, teď víš všechno, co je k vědění. Já teďka půjdu zpátky do haly a za patnáct minut se přemístím domů, a ty se mnou buď budeš, nebo ne. A aby bylo jasno, nenabízím ti tady, že za tebe budu lobbovat, ať tě vezme zpátky, dávám ti jen možnost ji vidět. +koukne na něj, pokývne na rozloučenou a zas odkráčí dolů+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 kvě 2013 17:37

Jasněěě. +hlas mu zaskřípe+ Posaď se, tebe tu totiž fakt chci mít. Seš můj favorit, hned po afrických nakažlivých chorobách. +rozmáchne tam rukama, když se tam Chris tak rozloží+ Jenže ona prostě dokonalá... anděl... +na tváři má zasněnej výraz+ Pro tu by nebyl dost dobrej nikdo. +povzdechne si a zachvilku už má zas v očích slzy, tak si je děsně nenápadně stírá+ Hele, já fakt nemám náladu se s tebou tady vybavovat o tom, jak strašnej dopad jsem měl na tvoji sesrtu, takže k věci. +zamračí se na něj bojovně, když mu Chris oznámí, že ho stejně furt nemá rád+ O toho! +vyskočí z postele, začne přecházet po místnosti, mne si ruce a sem tam si prohrábne vlasy+ Ten čurák, to je hajzl, já ho prostě vyřídím jednou pro vždycky! +vrčí si pod vousy a pak úkosem koukne na Chrise+ Vezmeš mě k ní? +vykulí oči a Chris ho má na zádech dřív, než se stačí dotknout kliky pokoje+ Dělej, přemísti nás. +drží se ho jako klíště a odmítá se pustit+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Christian » 16 kvě 2013 17:47

+tak skepticky na něj kouká, a říká si jak se proboha Vicky povedlo najít si někoho kdo je stejně velký pako jako ona+ Ne, tuhle chuťovku přenechej mě. +zatváří se vyložene vražedně, když se tak rozohní, a tváří se, že má plán+ Už toho bylo dost. +zavrtí hlavou, a když se ho tak chytne, tak se na něj tak tragicky podívá+ Proč se tohle musí dít zrovna mně. +povzdychne si+ Tak jo, já tě tam vezmu, ale ty mi za to slib, že když se bude ptát, řekneš, že jsem se ti omluvil. +koukne na něj vyčkávavě, ona celá tahle akce je jeho způsob omluvy, takže když mu to Byron odkejvá, přikývne+ A nemusíš mě u toho zadusit, stačí se jen držet. +poznamená, než je přemístí oba dva do haly na Winter House+
Christian
Mág

Příspěvekod Byron » 16 kvě 2013 17:50

Jasně, jasně. +mává rukou, jako aby je už přemístil+ Dělej. Nemáme času nazbyt.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Locke Lamora » 18 kvě 2013 14:20

+akorát jde okolo a nese Wenai z kuchyně horkou čokoládu s marshmellownama, a cestou se staví nakouknout a zkontrolovat Byrona, jak si to tak nějak zvykli dělat, jestli se ještě nezasebevraždil, a poněkud v něm hrkne, když ho tam nevidí+ Wenai? Wenai! +kluše po chodbě k jejímu pokoji a vleze dovnitř+ Byron někam šel? Ty víš kde je? +koukne po ní znepokojeně+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 kvě 2013 14:30

Co? +vykoukne z pokoje a jde se kouknout za ním+ On tu není? +vykulí oči+ Maltezie! +zavolá na něj+ Kam šel Byron? +Maltezius se vynoří z chodby+ Byl tu pan Christian Winter a spolu se přemístili na Winter house, slečno. Hádám že proto, aby se usmířil se slečnou Victorií. +zapluje do Byronova pokoje a začne to tam uklízet+
Fakt? +koukne šťastně na Lockeho+ No tak to je super, vypadá to, že naše malá intervence zabrala, co myslíš? +usměje se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 kvě 2013 15:05

Jo! +uculí se spokojeně, a popadne ji do náruče+ Byla by z tebe boží dohazovačka, Kůstko. +uculí se a dá jí pusu+ Tak snad už bude pokoj. +zadoufá, protože se mu fakt nechce odkládat svatbu kvůli tomu, že svědek nevěsty je neschopen normálního života+ Tak to máme konečně taky chvíli jen na sebe. +uculí se významně, a sotva jí sklouzne rukama na zadek, vyřítí se zpoza rohu dvojčata+
Locke! Locke! +sípá Galdo+
Hádej co! +culí se významně udýchanej Calo, oba jsou takový celý pomuchlaný a z výstřhů jim sem tam kouká cucflek+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré