Pokoj pro hosty

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Byron » 14 kvě 2013 16:58

No to se neboj, že by to nevěděli, já to pro jistotu ještě vždycky všem řeknu, aby si nedovolovali. +usměje se a dá jí pusu+ Moji komplikovanou osobnost, jo? +zaculí se+ Takže to nejsou sklony k patologickému chování a návykovým látkám? +zasměje se+ A jak bych se měl podepsat na svatební smlouvu? +zatváří se poněkud nechápavě+ Co je na tomhle podpisu špatnýho? +koukne na svůj unikátní podpis, ale pak na ni a na papíry+ Jo? +koukne na ni vážně, ale koutky jeho rtů ho moc neposlouchají a samy od sebe se začnou usmívat+ Od našeho domu... +pokývá hlavou a vezme pero a dole to podškrábne+ Víš, že Christiana z toho trefí šlak. +rozpustile na ni mrkne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 kvě 2013 18:04

Budeš se chlubit jo? +uculí se+ Tak to bych se měla snažit, aby bylo čím. +zazubí se a taky mu dá pusu+ No to záleží na úhlu pohledu. +koukne na něj pobaveně+ Já preferuju komplikovanou osobnost. +mrkne na něj+ Podepiš se takhle, to bude úplně nejlepší. +usměje se na něj+ Od našeho domu. +přikývne a tak hezky se usmívá, jak pěkně to zní, koukne na ten jeho podpis a ještě to tam honem podškrábne sama, a zase si to pěkně sbalí do tašky+ To je vysoce pravděpodobný. +přikývne vážně+ Tak když tě bude moc štvát, můžeš ho vyhodit. Protože ti to tam patří. +zazubí se a nakloní se nad ním, aby ho pořádně políbila+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 kvě 2013 18:28

To víš, že se budu chlubit. +zasměje se+ Ty seš furt úžasná a je čím. +zavrtí se smíchem hlavou+ Kdybys byla ještě dokonalejší, tak bych se musel vedle tebe stydět. I když... vlastně ani nevím, v čem bys mohla bejt dokonalejší. +usměje se na ni+ No jo, a to už si na mě nebude moct vyskakovat, když tam bude chtít bydlet. +azubí se a zvedne pyšně nos+ Je to náš domov. +usměje se na ni, jak je to úžasný a hned ji obejme a pěkně dlouze políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 kvě 2013 19:15

Ale prosím tě, ty kecko. +zasměje se nad ním, dá mu pořádnou pusu, a hezky se mu stulí do náruče, protože tam je stejně nejvíc fajn+ Přesně tak, bude muset pěkně šoupat nohama. +zaculí se a lípne mu na ten zvednutej nos pusu+ Jo. +usměje se šťastně a taky ho políbí, a pak vykulí oči+ Hele. hele, já mám nápad. Půjč mi mobil. +natáhne ruku+ Neboj, nebudu ti číst zprávy nebo něco, potřebuju internet. +uculí se, chvilku tam něco googlí, a pak se na něj zazubí+ Hele, co bys říkal na tyhle prsteny? Jsou dost drsný, aby se ti kluci nesmáli? +mrkne na něj a podá mu to+

Spoiler: show
Tož tedy. :D
Obrázek
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 kvě 2013 20:35

+sedne si a vezme ji do náruče a obejme ji+ Já náhodou vůbec nekecám, to by mi strach nedovolil. +uculí se jí do vlasů a vtiskne jí tam polibek+ Na tady. +podá jí mobil a strašně nenápadně ji tam přes rameno šmíruje, co tam dělá. Ne že by se bál, že mu bude prohlížet smsky, stejně jsou tam samý blbiny, ale je prostě zvědavej+ Jako svatební prsteny? +vyvalí na ni oči+ To myslíš vážně? Ty jsou bombastický! Ten mi bude každej závidět. +se zářícíma očima si prohlíží prsteny+ Božácký...
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 kvě 2013 21:45

+opře se mu do náruče a spokojeně se usmívá, jak je jí tam hezky, a zvětší mu ten obrázek na plochu+ Ty koukáš, viď? +odhadne to pobaveně+ Líběj se ti? +musí se uculit, jak vypadá nadšeně+ Moh bys bejt batman. +přikývne, že to má rozhodně neoddiskutovatelný výhody+ A já bych byla batmanová, t je dobrý ne? +mrkne na něj+ Tak já tam zavolám, jestli je ještě dělaj, a kdy s je můžem přijít vyzkoušet,jo? +koukne na něj dozadu a rovnou mu dá pusu+ Asi netušíš, jaký máš číslo prstenu, co? +zeptá se pro jistotu, chytne ho za ruku, prohlíží si jeho prsty, a jemně mu konečkem toho svýho objede místo, kde ten prsten bude mít+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 kvě 2013 21:53

Jasně, že koukám. +zazubí se na ni+ Ty nevíš, že si bereš strašlivě zvědavýho chlapa? +zaculí se na ni jako andílek a zas koukne na prsteny+ Jsou boží! Já chcu bejt batman, batmanová. +přikývne rozhodně+ Na prsteny jsou čísla? Jako třeba na boty nebo podprsenky? To jsem teda netušil. Jo, jo. +přikyvuje+ Zavolej jim. +nechá jí mobil, aby tam mohla brnknout a usměje se na ni, když mu tak hladí prsty a proplete svoje s jejíma+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 kvě 2013 22:34

To jo, jseš zvědavej jak opice. To bude fakt krušnej život. +povzdychne si dramaticky, ale pak se na něj zazubí a dá mu pusu+ No jasný, lidi mají přece různě velký prsty. +přikývne a názorně mu ukáže svoji ruku proti jeho+ no kdyžtak si je necháme upravit. +usměje se+ Já si to číslo uložím k sobě, a zavolám tam zítra. +vstane pro svůj telefon, a najde na něm zprávu od Jeefese, že dorazily ty věci pro Byrona, a co s nima má dělat+ Tvoje pařanská výbava dorazila, básníčku. +uculí se na něj+ Já se budu muset vrátit a zorganizovat to tam nějak. +koukne na něj s povzdechem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 kvě 2013 22:44

No tak jo. +přikývne a když si porovnávají ruce, tak ji prsty pohladí po dlani a pak ji chytne a dá pusu na hřbet ruky+ Vážně? +oči mu zasvítí, jak se dozví o té soupravě+ To musím vidět! Éééé, zkontrolovat, prověřit a vyzkloušet! +vyskočí na nohy+ Jedem domů, sem se pak vrátíme, až dohraju všechny hry, tak za pět, deset let, počítám. +nedočkavě tam poskakuje na místě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 kvě 2013 23:02

Tak prověřit. +uculí se pro sebe, a vidět ho takhle nadšenýho se jí fakt dost líbí, dost na to, že jí možnost trávit zbytek života tím dělat mu radost připadá víc jak přijatelná, vrátí mu telefon a posbírá si věci do kabelky+ Tak jo, vrátíme. +souhlasí, dojde k němu a obejme ho kolem pasu+ Taky si to vezmi na starost, jo? Zařiď si to tam úplně jak chceš. +usměje se, přitiskne si ho k sobě a oba je přemístí domů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré