Fakt se mi to líbí. +usměje se na ni+ Ale je to dost daleko od domu, nezabiješ se cestou v těch šatech? +uculí se+ Pršet nebude. Bude krásně, protože jsem to řek. +koukne na ni rozhodně+ Nezmoknem určitě, ale mohlo by na nás kápnout něco horšího. +zazubí se, když tak zírá nahoru do dřevěných trámů, kde hnízdí několik holubích rodinek+ S hovnem na klopě bych se ženil poměrně nerad. +mrkne na ni pobaveně+ Ne že bych i tak nebyl oslnivej. +uculí se a zezadu si ji k sobě přitiskne a jemně ji hladí v pase+ Tak jo. Já tě ukecám. +zazubí se a přejede jí nosem po krku+ Těšíš se? Já děsně. +usměje se jí do kůže+
+Galdo už má taky co dělat, aby se udržel, jeho přírazy jsou nepravidelnější, tvrdší a rychlejší, a když se k němu zakloní, vášnivě ji políbí a sklouzne jí dlaní po křivkách přes ňadro, načež se vrátí k e svýmu snažení, pomalu už neví čí je, a jen neartikulovaně sténá, Calovi je to jasný, tak se snaží co může, aby Phillipu přivedli k orgasmu dřív, než se Galdo udělá a nezkazili si pověst
, prsty, rty i jazykem jí krouží všude po kůži, chvilku ji laská v klíně, chvilku hladí ňadra, chvilku olíbává krk, a už je zase plně vzrušenej+