Pokoj pro hosty

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Byron » 14 kvě 2013 01:12

V saku? Copak jsem normální, abych se ženil v saku? Pch! Já budu mít frak, kočko. +zazubí se na ni jen trošičku šíleně+ Jasně, že nám ho daj, je můj poprávu a stím nic nenadělaj, ani kdyby se na hlavu postavili. A kdyby to přece jenom udělali, tak se tam v noci proplížíme a šlohnem ho. +zaculí se na ni a dá jí pusu+ No jo, ale já jsem ho nechal udělat odlehčenej, ale jestli je furt moc těžkej, tak můžu někoho najmout, aby ti přidržoval ruku. +navrhne naprosto vážně+ Kočko, vem si jaký boty budeš chtít, kvůli mě se přezouvat nemusíš. Já si trvám jenom na těch punčochách. +mrkne na ni+ No a myslíš, že se s bráchou fakt neusmíříte? +koukne na ni opatrně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 kvě 2013 01:54

Hmm.. +udělá uznalej obličej+ No tak to budu muset nejdřív zhodnotit a zkontrolovat, a když budeš vyhodnocen jako moc sexy, tak tě nepustím do společnosti. +zazubí se+ Ještě by mi tě okukovali. +zamračí se, ale koutky jí cukaj, a dá mu pusu+ Tak jo, tak jo, a já se o něj budu starat a leštit. +uculí se+ Ne, není těžkej, to je dobrý. +zavrtí hlavou s úsměvem+ Spíš velkej. Musím na to myslet, třeba když strkám ruku do rukávu, abych o něj nebrkala. Ale už jsem se to naučila. +usměje se+ Takhle ho otočím kamenem do ruky a sbalím do dlaně. +ukáže mu to názorně+ A navíc si tak na tebe vždycky vzpomenu. +zazubí se+ Punčochy budou, to se bát nemusíš. +mrkne na něj zpátky+ No. Já teda nevím, jestli se s ním usmiřovat chci. +pokrčí trucovitě rameny+ Dyť jsi to slyšel, co ti řek. +přitulí se k němu blíž+ A vůbec. +zamračí se+ Nutí mě si vybrat, a nedochází mu, že si vždycky vyberu tebe. Pokaždý. +opře si mu hlavu o rameno+ A je to blbec. +dodá ještě+ Já za ním teda první nepůjdu ani náhodou. +zavrtí rezolutně hlavou+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 kvě 2013 02:02

Já a moc sexy? To bych si v životě nedovolil! +udělá uraženýho, ale pak se rozesměje+ To jsem chtěl, aby ti mě připomínal i když s tebou nebudu. Což ovšem v plánu nemám, ale nevadí. +zasměje se a dá jí pusu a pohladí ji po tom jejím obřím prstenu+ Ale kdyby se náááhodou, říkám náhodou, připlazil, že se chce omluvit a tak, tak bys mu odpustila? Ale musel by donýst dárek, to co řek bylo fakt hnusný. +nakrčí nos+ A já tě nenechám ani kdybyv pekle začalo sněžit. Nikdy. Fakt nikdy. +jako by se bbál, že se tam teď její brácha objeví a začne je od sebe odtrhávat, tak ji obejme kolem pasu a natulí k sobě, že málem nemůže dýchat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 kvě 2013 02:18

No to si teda dovoluješ, každej den. +zazubí se a dá mu pusu+ No, tak to se ti rozhodně povedlo. +zasměje se, ale pak ho pohladí+ Ale fakt se mi líbí. Je úplně boží. +usměje se+ Co s ním vůbec budu dělat, až tam budu nosit snubák? Co se dělá se zásnubníma? +koukne na něj bezradně+ To víš, že jo. +povzdychne si nakonec+ Já ho mám ráda, někde hodně hodně hluboko. +zašklebí se+ i když je to blbec. +pokrčí rameny+ Už jsem odpustila xkrát, když se omluví a bude to myslet fakt vážně, zvládnu to i po xtý prvý. +přikývne+ A ty bys mu odpustil? +koukne na něj vážně+ Protože tobě by se musel omluvit hlavně.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 kvě 2013 02:32

Já si dovoluju rád, jsem prostě fešák a tečka. +zazubí se na ni+ Hele, kočko, to fakt nevím. +zaškrábe se bezradně ve vlasech+ Možná si ho dáš do trezoru a občas se na něj chodíš koukat, a vzpomínáš jak to bylo hezký, když jsi ještě nebyla vdaná? +navrhne a pak se zasměje+ Já bych mu odpustil už jenom kvůli tobě, protože chci aby jsi ty byla šťastná a aby tebe vedl k oltáři, když to chceš. +usměje se na ni a pohladí ji po tváři+ No, uvidíme, jak se to vyvrbí.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 kvě 2013 02:57

Jo, můj fešák. Budeš na to mít prsten, aby všichni věděli. +uculí se a dá mu pusu+ Mohla bych ho nosit na druhý ruce. +koukne si na dlaně+ Aby to bylo pěkně vyvážený. Nebo si ho vystavím na noční stolek. +navrhne+ Je ho přece škoda, abych ho nosila jen tak krátko. +pokrčí rameny+ Fakt? +usměje se na něj+ Ty seš prostě fakt strašně moc hodnej kluk. +pohladí ho po ruce, a nakloní se, aby ho pořádně něžně políbila+ Hrozně moc hodnej, to je fakticky nebezpečná vlastnost. Jednou ti někdo děsně ublíží. +pousměje se na něj a přitulí si ho blíž, jakože každýho, kdo by si to zkusil spere do kuličky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 kvě 2013 03:17

Jo, a na něm bude: Majetek Victorie Winter. +zazubí se na ni+ Teda Victorie Seebohm. +zasměje se a zavrtí hlavou, jak to mohl zapomenout+ Nebo ho můžeš mít i jako snubní a necháme k němu udělat nějakej pro mě, co by se k tomu tvýmu hodil. +pokrčí rameny, usměje se a oplatí jí polibek+ Mě nikdo ubližovat nebude, já ho nenechám a tobě taky nikdo neublíží. Protože my budeme šťastný i kdyby se to nelíbilo celýmu světu. Jo? +usměje se na ni a je si tím stoprocentně jistej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 kvě 2013 13:01

Přesně to tam bude. +zazubí se+ Tyjo! No jo! +dojde jí to najednou, že se bude jmenovat jinak+ Já si musím natrénovat podpis! +koukne na něj, jakože to je vážný, a honem vyskočí hledat nějakej papír a pero, dá si pod to knížku, aby psala na tvrdým, a zamyslí se+ Mám psát ostrý špičatý S nebo spíš takový bachratý a široký? +zapřemítá nahlas+ Ukaž, jak se podepisuješ ty. +strkne mu do ruky pero, a pečlivě to pozoruje+ Ne ne ne, já chci ještě další prsten. +zavrtí rezolutně hlavou, a zazubí se+ A budu je nosit oba. +rozhodne se+ Tak jo. S tím bych mohla souhlasit. +uculí se+ Šťastný jako blechy. +dá mu pěknou pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 kvě 2013 15:26

Jaký chceš, kočko. +culí se na ni a kouká, jak je nadšená+ Nebo můžeš mít obe jména a roztahovat podpis přes celej řádek. +mrkne na ni+ Já se podepisuju takhle. +ukáže jí to+

Obrázek

Oba? +skousne si ret a koukne jí na ruku+ No jako klidně, ale jenom jestli je uneseš. +zasměje se+ To už možná fakt budeš potřebovat toho poskoka, co ti bude přidržovat ruku. Jako blechy. +přikývne s úsměvem a dá jí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 kvě 2013 16:46

Nechci obě. +zavrtí hlavou+ Nemám svoje příjmení ráda. A budu tvoje, tak ať to všichni vědí. +usměje se na něj a dá mu pusu+ A kromě toho se mi líbí, jak to zní. +uculí se a kouká mu zaujatě pod ruku a kouše si ret+ Hm... obávám se že tvoje písmo odráží tvou komplikovanou osobnost. +zazubí se na něj a palcem ten podpis pohladí+ Víš co? +koukne na něj s úsměvem+ Ty bys měl taky trénovat podpisy, na svatební smlouvu. +zatváří se děsně vážně, a natáhne se do kabelky, odkud vytasí nějaký papíry a tak nervózně je před něj strčí+ To je vlastnická smlouva. Od našeho domu. +vysvětlí mu to+ Nechala jsem tě tam připsat. Tak jestli chceš... tady to musíš podepsat. +ukáže mu tam prázdnej řádek a kouká na něj, co on na to+ No to né na jednom prstě, dám si zásnubní na pravou ruku, a snubák na levou. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré