od Victoria » 14 kvě 2013 01:54
Hmm.. +udělá uznalej obličej+ No tak to budu muset nejdřív zhodnotit a zkontrolovat, a když budeš vyhodnocen jako moc sexy, tak tě nepustím do společnosti. +zazubí se+ Ještě by mi tě okukovali. +zamračí se, ale koutky jí cukaj, a dá mu pusu+ Tak jo, tak jo, a já se o něj budu starat a leštit. +uculí se+ Ne, není těžkej, to je dobrý. +zavrtí hlavou s úsměvem+ Spíš velkej. Musím na to myslet, třeba když strkám ruku do rukávu, abych o něj nebrkala. Ale už jsem se to naučila. +usměje se+ Takhle ho otočím kamenem do ruky a sbalím do dlaně. +ukáže mu to názorně+ A navíc si tak na tebe vždycky vzpomenu. +zazubí se+ Punčochy budou, to se bát nemusíš. +mrkne na něj zpátky+ No. Já teda nevím, jestli se s ním usmiřovat chci. +pokrčí trucovitě rameny+ Dyť jsi to slyšel, co ti řek. +přitulí se k němu blíž+ A vůbec. +zamračí se+ Nutí mě si vybrat, a nedochází mu, že si vždycky vyberu tebe. Pokaždý. +opře si mu hlavu o rameno+ A je to blbec. +dodá ještě+ Já za ním teda první nepůjdu ani náhodou. +zavrtí rezolutně hlavou+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.