Zahrady a les

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Phillipa Lafayette » 13 kvě 2013 23:59

+její poslední vzdor se rozpustí v jejich dotecích a všechno jim s vervou oplácí, k lenošce je spíš dotáhne ona, než oni ji a s radostí přijímá jejich doteky. Hrudník se jí divoce zvedá rozbouřeným dechem a sténá tak, že to musí být slyšet skoro až k tvrzi. Glní se proti Galdovým dotekům, jako by ho vybízela, aby přidal a jednou rukou ho laská ve vlasech, druhou hladí Cala po svalech a sklouzne až na břicho+ Oh, to je nádherné... +vydechne nadšeně a přitáhne si Cala k vášnovému polibku a zatím co ho líbá, tak mu nenápadně rozepne kalhoty a dlaní sjede do rozkroku a polaská jeho mužství a začne ho dráždit+
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette
Čarodějka

Příspěvekod Locke Lamora » 14 kvě 2013 00:29

+Sanzové nestačej zírat, co to v ní probudili za monstrum, očividně to s tím vyprávěním o cudný jeptišce nebude tak žhavý, ale jen se na to uculí , ten kterej má na sobě pořád tričko, si ho stáhne, a pokračujou ve svým snažení, Galdo zrychlí tahy svýho jazyka a přidá prsty, kterými jí doteď hladil po stehnech, dvěma vklouzne rovnou do ní a polaská ji zevnitř, chvilku tam hledá vzrušivý místečko, a když ho najde, věnuje se hlavně jemu, zatímco se prudce přisaje ke klitorisu; Calo zatím hledá erotogenní zóny na jejím krku a dekoltu, olíbává ho a olizuje a občas stiskne jemnou kůži mezi zuby, palci přitom nezapomíná laskat bradavky, a překvapeně zasténá, když ucítí její dlaň na svém už tvrdém mužství, ovšem akorát ho to povzbudí ke zintenzivnění laskání, Galdo jako by na něj byl myšlenkově napojenej zrychlí taky, na chviličku se od ní odlepí a zlehka ji kousne do stehna, pak tam vtiskne polibek a vrátí se k práci jazykem, očividně odhodlaný ji dovést až na vrchol vzrušení+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 kvě 2013 00:30

+vyjde s Lockem na zahradu a pustí se směrem na zeleninové zahrady+ Tak jo, tak to se pro jistotu určitě vezmem, ale teda jenom proto. +zasměje se a drží se ho za ruku, prsty propletený a uculuje se+ Kočár i s lidma? Ty jo? A neprotestovali potom? A loď? Já jsem teda věděla, že seš dobrej, ale že ses tak dobrej. +zasměje se a dá mu pusu+ Neslyšíš nějakej hluk? +zamračí se a chvilku poslouchá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Phillipa Lafayette » 14 kvě 2013 00:39

+s jednou rukou pořád Calovi v kalhotách si přitáhne k sobě Galda, aby ho mohla taky políbit, chvíli si je tam u sebe tak drží a usmívá se na ně, zastřeným, vzrušeným pohledem, dlaně položené na jejich krcích a palci je hladí po spodních rtech, vypadá, jako by si vybírala, ale jenom chvilku, pak rozepne kalhoty i Galdovi a oběma naznačí, aby si je sundaly. Pak se skloní k jejich mužstvím, střídavě jednoho po druhém olizuje a laská rukama, pozornost dělí mezi oba bratry stejně a co chvíli k nim zvedne oči, aby viděla, jak se jim to líbí+
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette
Čarodějka

Příspěvekod Locke Lamora » 14 kvě 2013 01:15

No jo, to je rozhodně ten nejvážnější důvod. +zazubí se, jde s ní a palcem ji zlehka hladí na hřbetu ruky+ No je pravda, že když se místo v Tališamu probudili v Camorrskejch dokách, nebyli z toho úplně odvázaní. +připustí sebekriticky+ Ale ukecal jsem to. +zazubí se pyšně+ A dokonce mi i zaplatili za cestu a poděkovali! +mrkne na ni+ Loď je jednoduchá, s tou prostě odpluješ, akorát se ti nesmí vzbouřit posádka. Protože, a to si zapamatuj, ve dvou se loď moc řídit nedá. +zvedne prst+ Já to zjistil poměrně pozdě. +uculí se+ No já jsem Pán Parchant, jasně, že jsem dobrej. +pokrčí skromně rameny+ Hluk? +svraští obočí a zaposlouchá se+ No jo, zní to jako postřelená srna. +přikývne+ Asi nějaký zvíře. +mávne nad tím rukou a jde s ní dál+

+Galdo se poněkud neochotně nechá odstavit od svý oblíbený zábavy a otře si rty, než ji políbí, lehce ji kousne do spodního rtu a pak na sebe s Calem kouknou, že to je fakt boží, a pak už akorát sténaj a vzdychaj, každej si pro sebe zabere jedno prsa a laská ho dlaní, aby ji udržovali v provozní teplotě, prohrabujou se jí ve vlasech a sem tam jeden nebo druhej vyrazí boky proti její dlani, a když zrovna ona nekouká, daj si rychlý kámen nůžky kdo půjde první, vyhraje Calo, a protože už má skoro dost, jemně odstrčí její ruku, jakože jestli nechce slepený vlasy, měla by toho honem nechat, a klekne si nad ni, políbí ji na břicho a prsty vklouzne do jejího klína, pohladí ji po závojíčkách, a vyzkouší, jestlije dostatečně vzrušená, načež se nad ni nastaví a plynule do ní jedním přírazem vklouzne+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 kvě 2013 01:50

+zasměje se+ No jo, ty dokážeš vždycky všechny ukecat - +najednou se zarazí a trochu vyplašeně se na něj podívá+ Chci se tě vzít protože to chci já, že jo? Ne proto že bys mě ukecal? +podezřívavě zůží oči, ale moc dlouho to nevydrží a rozesměje se+ Ani taky by to nebylo špatný. +usměje se na něj a chytne ho kolem pasu+ Možná nějakej pytlák. +potřese hlavou+ Pořád nemůžeme sehnat hajného, jak se rozkřiklo, že je něco požírá tak už se nikdo nepřihlásil. +zavrtí nechápavě hlavou+

+kdyby nebyla tak zaneprázdněná, tak se pro sebe velmi samolibě a spokojeně usmívá, ale dělá jí vyloženě dobře, že se jim to tak líbí a když ji od sebe odstrčí, tak se na ně jen překvapeně podívá a s úsměvem zavrtí hlavou+ Nemůžu přece Galda nechat jen tak, bez pomoci. +zašeptá přerývaným hlasem, ztěžklým vzrušením a se zasténáním v sobě přijme Cala. Vystrčí pánev proti němu, chvilku si to jen tak užívá, než se natáhne, chytne Galda za jeho erekci a přitáhne si ho k sobě. Začne ho olizovat a hladit, aby z toho taky něco měl+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 14 kvě 2013 02:06

No jo, to je moje superschopnost. +uculí se+ Jasně že jsem tě ukecal, proč by sis mě jinak brala? +významně se na ni culí+ Jsem vychrtlej jak stojan na kola, ani do schodů tě nevynesu, bydlím v chrámovým podzemí a pořád mám za zadkem čtyři kluky. +zazubí se+ ty seš můj majstrštyk totiž. +svěří se jí skromně+ Ukecat holku, aby si mě vzala, se mi ještě nepovedlo. +mrkne na ni+ Něco je požírá? +lekne se trochu a honem se rozhlídne+ A co jako? A kde to žije? +kouká podezíravě kolem+

+Calo si jede to svý, krev mu buší v hlavě a on rytmicky a hluboce přiráží, tiše u toho sténá, a rty se věnuje jejímu dekoltu, Galdo se chvíli nechá laskat, a když cítí, že toho má skoro dost, tak se jí jemně vymaní, protože kdyby se udělal takhle, přišli by o svůj patentovanej systém, že ve chvíli, kdy skončí jeden, nastoupí druhej, a jak skončí ten, první už zase může, a takhle zvládnou několik kol, a to je vlastně tajemství jejich úspěchu :D ; takže klesne na kolena k lenošce, a jak už jsou zvyklý, vklouzne do mezer, co mu Calo nechal, přisaje se k bradavkám a poškádlí je zuby, prsty jí klouže po kůži a hledá všechny citlivý místečka, a pak sjede dolů do jejího klína a prsty najde klitoris, který laská, zatímco Calo zrychlí svoje už tak dost bezhlavý přírazy+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 kvě 2013 02:20

No to jsem si mohla hned myslet, že to s tou svadbou nebude jenom tak. +zasměje se a neodolá, aby ho nepohladila po tváři+ Miluju tě, k tomu jsi mě taky ukecal? +usměje se na něj, ale krásně a fakt zamilovaně+ Já tě prostě žeru, pro to, jak jsi hubenej a ukecanej a pro tvoje oči. +stiskne mu ruku+ No já nevím, nepodařilo se mi to najít, ale nic velkýho to asi nebude. Jsou tu nějaký jeskyně, ale když jsem tam byla, tak tam bylo prázdno. +pokrčí rameny, jakože se nic neděje+ Každopádně já jsem nikdy nic neviděla a nikdo z domu taky ne.

+je už tak vzrušená, že stejně pomalu neví, co dělá, jen hlasitě sténá a nehty zatíná do lenošky, stahuje se kolem Calova mužství a sem tam je pohladí po kůži nebo sevře naléhavě v dlani, když ucítí, jak přichází tak dlouho chybějící orgasmus má pocit, že vybuchne, hlasitě vykřikne a zazmítá se pod jejich těly, ztratí nad sebou kontrolu, ale to trvá jen chvíli, než zase její ruce najdou jejich těla a začnou je hladit+ Tedy pánové... +vydechne s úsměvem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 14 kvě 2013 02:52

Jo, k tomu jsem tě taky ukecal. +zazubí se+ Ukecal a dosouložil. +chytne ji kolem pasu a vlepí jí pořádnou pusu+ Co jinýho mi taky zbejvalo, jinak bych se samou neopětovanou láskou k tobě usoužil. +mrkne na ni+ Fakt? +uculí se, a pořádně na ni ty oči vykulí+ Uhm. +odkašle si trochu znepokojeně+ No tak doufám, že mě nic nesežere dřív, než si tě stihnu vzít. +uculí se+ To je ono? +ukáže tam mezi stromy, když se blížej k nějaký budově+

+Calo přiráží, dokud neucítí stahy jejího orgasmu, a pak ještě chviličku, když sám ucítí, že už to každou chvíli přijde, vzrušení mu tepe žilami, a na poslední chvíli se z ní vytáhne a s dlouhým zasténáním vyvrcholí někam mimo,tak nějak napůl na její břicho, a hned jak popadne dech, natáhne se pro něco, čím by ji otřel, a sotva se do toho pustí, jeho místo mezi jejíma nohama zaujme Galdo, chytne ji kolem pasu a přitiskne si ji k sobě k naléhavému, dravému polibku, načež ji otočí, vytáhne do kleku a opře o Cala, a vklouzne do ní zezadu, dlouze zasténá a pomalu začne přirážet, rukama ji hladí po břiše a líbá zezadu na krk, a úlohu zahřívače laviček převezme Calo, zmocní se jejích rtů a rukama sklouzne na prsa, která prohněte a palci pohladí bradavky+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 kvě 2013 03:05

Já bych tě za nic na světě nenechala se soužit. +usměje se na něj, zastaví ho, aby ho pořádně políbila+ Ani sežrat. +mrkne na něj a koukne, kam kouká on+ Jo, to je ono. +přikývne+ Vypadá to dost nepoužívaně, ale když se to trochu ozdobí, tak je tam docela útulno. +usměje se, zas ho chytne za ruku a vede ho ke kapli, když jsou u dveří Wenai oddělá západku a otevře dveře+ Tohle. +koukne dovnitř+

Obrázek

Obrázek
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí