Jídelna

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Jídelna

Příspěvekod Victoria » 12 kvě 2013 17:15

To teda ne, já jsem tajemná jak hrad v Karpatech. +uculí se+ Máš na to objevování celej život. +usměje se a taky políbí+ No jistě, jak mi to jen mohlo uniknout. +přikývne vážně+ Tak golfovou hůl bohužel nedostaneš. +sdělí mu tu smutnou zprávu+ Já doufám že ne. +zamyslí se+ Ale nevim, nikdy jsem vzatá nebyla. +pokrčí rameny+ Tak to uděláme jak budem chtít. +navrhne+ A kapustičkovej souboj bude třikrát denně. +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 kvě 2013 17:25

Já vím. +usměje se na ni+ A strašně se na to těším. +přitulí ji k sobě a políbí ji+ A proč nedostanu? +protáhne obličej ve zklamaném výrazu+ Mohli sme hrát spolu golf a dělat že jsi srdcová královna. Já už se tak těším, až budem spolu a nikdo nás už nebude moct rozdělit. +usměje se a vypadá strašně šťastně+ Co kdyby sme rozlučku udělali příští tejden v neděli? +uculí se na ni+ Pak už by nám nic nebránilo a mohli by sme se vzít.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 kvě 2013 17:53

+oplatí mu polibek, opře se o něj a šťastně se usmívá+ Musím si taky nechat nějaký dárky na Vánoce a na příští narozky ne? +uculí se+ Až bude příště nějakej maškarní, půjdem za Srdcovou královnu a Kloboučníka. +slíbí mu a dá mu pusu+ Však přece jsme spolu. +pohladí ho po ruce s úsměvem+ Příští neděli? +zasměje se+ Víš kolik mám ještě chystání na svatbu? +uculí se+ Máme děsnou spoustu času, tak nespěchej. +stiskne mu dlaň+ Nech mě si to užít. Já ti nikam neuteču. +zazubí se a dá mu pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 kvě 2013 13:41

Na Vánoce tě stejně zas napadne něco jinýho. +zasměje se+ Já si nemyslím, že my by sme potřebovali čekat na nějakej maškarní, když mě se bude chtít, tak budu chodit převlečenej za kloboučníka i ve všední dny. +uculí se+ Jakýho chystání? +zaksichtí se+ když já tě nechci nechat svobodnou dýl, než je nezbytně nutný. +objímá ji a nosem se jí zahrabává do trika, ale valí na ni psí oči+ No tak jo, tak já tě nechám si to užít, ale pamatuj si, že tu máš netrpělivýho snoubence. +zasměje se nakonec a dá jí pořádnou pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 kvě 2013 14:06

Dobrý je, že když mě nenapadne nic, vždycky se můžu svlíknout, zavázat si přes prsa mašli, a tobě to stejně udělá radost. +zazubí se a dá mu pusu+ Tak jo, navrhuju na příštích šedesát let zavést kostýmní středy. Budem se střídat ve vymýšlení témat a každou středu budem za někoho jinýho. +uculí se+ Nó, třeba zrovna teďka objednávám ohňostroj a čokoládovou fontánu, a s Jeefesem řešíme, jestli budou lepší klasický lampiony, čínský lampiony, normální lucerny anebo sklenice s kouzelnejma světluškama, a jestli chceme barevný vánoční světýlka okolo stromů, nebo normální bílý. +koukne na něj, jako že to je fakt závažný+ Neboj, nebude to trvat moc dlouho. +ujistí ho pobaveně, jemně se mu probírá ve vlasech vzadu na krku, a usmívá se na něj+ No, nemyslím, že bys mě nechal zapomenout. +zazubí se, +
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 kvě 2013 14:18

Jasně, že jo, já jsem totiž děsně skromnej kluk. +uculí se na ni+ Tak jo! Tuhle středu teda bude Alenka v říši divů, jo? +pokýve hlavou+ To si poznamenám, takže to bude čaj o páté celej den? A zatáhne do toho celou Tvrz? +napadne ho+ Kouzelný světlušky? My tam můžem mít kouzelný světlušky? Prosíííím. Že jo. +přikývne+ Kouzelný světlušky budou super. +políbí ji z boku na krk+ Slaninová fontána nebude?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 kvě 2013 14:46

Tak jo, tak jo. +nadchne se hnedka+ Já budu teda srdcová královna. +rozhodne se a už si plánuje šaty+ Rozhodně. Budeme mít hodně druhů čaje, a všechny s rumem. +zazubí se+ A dvojčata budou Tydlidum a Tydlidýn. +uculí se na něj+ No že jo, já jsem taky chtěla kouzelný světlušky. Ale Jeefes má nějaký řeči, že to nejde, když tam budou tvoji kamarádi, že bysme před nima nic kouzelnýho dělat neměli. +stěžuje si mu a tváří se u toho, jako že jí Jeefes hodil hračky do kanálu+ To asi né, ale bude pizzovej dort. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 kvě 2013 19:25

A já kloboučník. +přikývne+ Řeknu Malteziovi a on nám sežene kostýmy jo? Maltéziéééé! +vykřikne, protože se mu nechce vstávat, ten se hned vynoří z kuchyně+
Ano, pane?
Ve středu bude celej den čaj o páté ve stylu Alenky v říši divů. A taky budem potřebovat kostýmy, všichni. +řekne mu se zubícím se úsměvem+
Ano, pane. +přikývne a zase zmizí+
Ale moji kamarádi jsou stejně všichni tak praštěný, že jim nějaký svítící světlušky divný nepřijdou. Navíc je vidí tak dvakrát do měsíce, když se zhoubujou. +zasměje se+
Fákt? +obdivně hvízdne+ Tak to já jsem pro.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 kvě 2013 20:32

Tak jo. Klobouky ti slušej. +uculí se na něj+ Já chci krásný šaty a krutopřísnou paruku. +informuje Maltezia než odejde+ Jo? Tak já se na Jeefese vykašlu a budeme mít kouzelný světlušky. +souhlasí spokojeně+ To se fakt těším, až je poznám. +zazubí se+ No zatím to vypadá, že naše svatba bude jedna obří třídenní halucinogenní párty. +mrkne na něj pobaveně, pořád se na něj tak usmívá, palcem ho pohladí po rtech a pak ho políbí, prostě jenom proto, že můžu, hezky pomalu a hluboce+ Mám tě fakt ráda, víš to? +usměje se na něj, když se odlepí od jeho rtů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 kvě 2013 21:05

Myslíš, že budem sjetý? +zasměje se+ Já bycch si to radši všechno pamatoval, čistý a nerozmazaný žádnejma drogama. +pohladí ji s úsměvem po tváři+ Ale rozhodně si to pořádně užijem. +zaměje se a oplatí jí polibek+ Jo? To je zvláštní... Já tě mám totiž taky rád. +usměje se a ještě ji láskyplně políbí, aby to měla potvrzený+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré