Knihovna s pracovnou

Moderátor: Styx Lupin

Re: Knihovna s pracovnou

Příspěvekod Remus Lupin » 12 kvě 2013 15:22

Dobře.*i on použije jen jediné slovo (už se vykecal z podoby předtím :lol: ) chvíli se na ni jen dívá, jak tam stojí, hrdá a krásná a má být jeho. Přestane přemýšlet, co kde a jak a prostě ji k sobě přitáhne a políbí, trochu majetnicky, ale hlavně vřele, po chvíli se od sebe oddělí* asi bych měl jít, určitě jsi ještě ani nestačila vydechnout a vybalit?
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 12 kvě 2013 16:09

+když ji k sobě přitáhne, přitiskne se k němu a konečně dá volný průchod svým pocitům. Slzy jí zaplaví oči a uleví emocím, které v sobě dusila. Skrývá tvář na jeho rameni, aby Remus neviděl její slabou chvilku, možná si akorát později všimne mokrý flek na košili :D . Chtěla by mu říct, jak moc ho miluje, ale teď by jí to možná ani nevěřil, tak ho jen pevně objímá. Když se od sebe oddělí, je už vyrovnaná+ Merline, jsem to já ale hostitelka! Dáš si něco k pití nebo k jídlu? +uvědomí si, že mu nic nenabídla+ Já už mám vybaleno. Ale co jsem se vrátila, jsem v jednom kole +rozhoduje se, jestli mu má přidělávat ještě další starosti, ale nakonec uzná, že by to měl vědět, jak mu to před chvílí slíbila+ Představ si, že zatímco jsme byli v Africe, někdo mi asi prohledával mé komnaty +řekne to zlehčeným tónem, aby si nemyslel, že je to něco vážného+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 12 kvě 2013 19:24

(mimochodem, to, co Remus teď předvedl, co řekl, jak se zachoval, úplně bourá celý ten mýtus kolem jeho osoby, že je Chudák. :Love Tohle by si měli někteří přečíst povinně! :D )
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 13 kvě 2013 10:58

(cha, myslíš, že ted skončí úsloví "chudák Remus" :D si budou muset dělat legraci z někoho jiného...hm..čekám, která schíza moje to chytne teď :smich: ne, to už mu zůstane. Stejně jako byl hnusák Haldir. říkat se mu může jak chce, ale nesmí tím chudákem fakt být. O to jde ;) Ale hlavně jde o to, aby se Styx byli na stejné vlně, no. ;) ale že se Remus vyplivnul komplet teď při tom monologu....Shakespeare se může jít vyhrabat.)

*musí se začít smát* Ne, leda by sis dala něco se mnou..nepřišel jsem ti vyjíst spižírnu.*pokýve hlavou* Ale, takže hned zpátky do akce?*pozvedne obočí, o to víc, když mu pak prozradí své podezření* Cože? Počkej, jako fakt? Kdo by se tady dostal....*rozhlídne se kolem, jako by čekal někde tunel*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 13 kvě 2013 15:45

(no ten jeho proslov byl naprosto úžasný! Remus byl dokonalý! Styx si ho bude teď vážit ještě mnohem víc, než doteď :Love )

+zavolá sluhu a ten přinese na stůl nakrájené uzené maso s chlebem a kyselou okurkou+ Vždyť mě znáš, chvíli neposedím. Dovolená v Africe skončila, teď je potřeba vrhnout se do práce +povzdychne si při čerstvé vzpomínce+ Ale zatím řeším jenom to, co se kolem děje +nalije jim skotskou a nabídne mu masíčko+ Taky to nechápu, mám to tady zabezpečené, aby se sem nikdo nedostal. Možná jsem opravdu asi jen paranoidní. Nemysli na to. Mám tady Kirina a Arese, kdyby bylo nejhůř +uklidní ho s úsměvem+ Presto... planuji se docasne prestehovat. Do rodneho domu. Do Francie.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 14 kvě 2013 11:47

(cha, uvidíme, uvidíme :) ;) )

*krájí maso na menší kousky a ty libové nabízí jí* To je fakt, že tebe lenošit jsem ještě neviděl...*zasměje se* Hm a nepřijala jsi někoho nového, nějakého zaměstnance?*napadne ho* Nebo nemáš tady duchy?*zamyslí se* To je pravda, měj je raději poblíž sebe. A kdyby něco, pošli sovu nebo patrona...přijdu. *upije skotské a pak se překvapeně po ní koukne* Přestěhovat? Kde konkrétně?*zajímá se* Kirina si můžeš vzít vždycky s sebou...nebo spíš..on tě bude následovat, zjevuje se tam, kde je ho třeba.

(btw, J-C říkal, že ta ložnice v Residenci je úžasná :lol: prý přesně podle jeho vkusu...neptej se mě, jak ví, jakou má kdo ložnici. :pii )

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 14 kvě 2013 18:11

+bere si od něj to libové masíčko, nějak jí taky vyhládlo po tom náročném cvičení+ Mám nového sluhu, člověka, skřítky jsem už dávno propustila. Ale ten je tu už několik měsíců a je důkladně prověřený +zamítne tuto možnost+ Duchy? Žeby tady řádil nějaký poltergeist? +zasměje se+ Ale všechno je možné, je to starý hrad +mávne už nad tím rukou+ Je to v Provence (konkrétnější místo vyberu až po dovolené, podle toho, kde mě to nejvíc okouzlí:D). Brzy tě tam vezmu, až to tam dám trochu do pořádku. Bude se ti tam líbit, je tam opravdu nádherně. Chci se tam na čas stáhnout do ústraní. Než to všechno kolem nás utichne.

(tak ještě aby se mu nelíbil francouzský styl. ;) A opravdu radši nechci vědět, jak to ví :lol:)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 15 kvě 2013 11:19

Pokud budeš jinde, tak snad nic nehrozí...tak v Provence, to jsem slyšel, že je tam moc hezky (no to teda je...hned bych se vrátila, to jsem zvědavá, co to bude za místo:)). A to bylo to sídlo doteď opuštěné?*zajímá se* Možná to tak bude lepší...*přikývne*

(heh, tak francouzský styl je jedna věc, ale ta bílááá:D heh, njn, má své možnosti prý. )

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 15 kvě 2013 17:59

Opuštěný není, je tam správce, který se o dům stará. Ale chci si to tam zařídit podle svého. Zachovat starožitný francouzský styl a skloubit jej s moderním +pohlédne ve vzpomínkách z okna+ Byla jsem ještě dítě, když jsme se odtamtud odstěhovali do rodinného sídla v Auvergne. Nebyla jsem tam už patnáct let. O tom domě neví nikdo, jenom Tony, navštěvoval tam mé rodiče +opět se vrátí pohledem k němu+ A teď ty +pousměje se+ Budu tam mít klid na přemýšlení.

(já myslela, že má rád rudou :pii )
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 16 kvě 2013 13:40

Tak to je asi i dobře, že se tam vrátíš...a co se stalo s Auvergne? U mě je tvé tajemství v bezpečí*přikývne a dojí* O to víc jsem zvědav, co s tím domem uděláš...*zamyslí se nad tím francouzským stylem*

(nn, i když tu taky, ale přidal ji na repertoár až pozděj...hlavní je bílá - černá..a občas tmavě modrá.)

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx