Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Locke Lamora » 12 kvě 2013 17:11

+poněkud se mu uleví, protože by to takhle už moc dlouho nevydržel, a když mu to všechno slíbí, vrátí se palcem k laskání klitorisu, skloní se a přejede jí rty po křivce krku, skoro něžně, ale pak ji tak nějak varovně kousne do kůže mezi krkem a ramenem+ Tak si to pamatuj. +dodá ještě trochu přísně, a ještě ji intenzivně laská, zatímco si druhou rukou rozepne kalhoty a vyprostí svoji erekci, chytne ji pod stehny a vysadí si ji na boky, opře ji o zeď a plynule do ní přirazí, až na dno, a sám už nedokáže zadržet vzrušené zasténání, tělem ji tiskne ke zdi a začne do ní rychle a prudce přirážet, nedrží se zpátky, jazykem a zuby krouží po odhalené kůži v dekoltu+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 kvě 2013 17:34

Budu. +vydechne a jen nepatrně se pousměje, šťastně, vzrušeně, že se na ni nezlobí a že jí dá, to, co tolik chce, totiž sebe. Chtyne se ho jednou rukou za rameno a druhou za zeď za sebou, aby udržela rovnováhu a s dlouhým a hlasitým zasténáním ho v sobě přijme, nedočkavě se kolem něj svírá a je jí jasné, že tentokrát to dlouho trvat nebude, chce šeptat jeho jméno, ale z úst jí vycházejí jen dlouhé vzdechy+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 12 kvě 2013 17:50

+ten už to má taky za pár, vzrušení mu zaplavuje celý tělo a hlavně mysl, a všechny koherentní myšlenky se úplně rozpadnou v prachu, vnímá jen sebe a ji, její tělo přitisknuté na jeho, a tu touhu, kterou v něm probouzí, a ze který úplně šílí, , ve spáncích mu hučí krev a vzrušení, a přiráží do ní, hluboce a tvrdě, z úst mu unikají čím dál hlasitější steny, ještě přitiskne svoje rty na její a naléhavě ji políbí, ale pak už není schopen ani toho, jen ji přidržuje a přiráží, a cítí, že se mu do podbříšku sbírá neskutečně krásná vlna vzrušení+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 kvě 2013 13:48

+cítí, jak se vzrušení pomalu láme na orgasmus, křečovitě se ho drží a má pocit, že vybuchne, až nakonec to přijde a tělo jí zaplaví silná vlna vzrušení, málem z toho spadne na zem, ale udrží se, svírá se kolem něj, hlasitě sténá a přivírá slastí oči, když je po všem, tak se mu zhroutí na remano, má pocit, že nohy ji neunesou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 13 kvě 2013 14:01

+sotva ucítí její orgasmus, pustí uzdu tomu svému, a několika přírazy se do ní prudce udělá, a má co dělat, aby je oba udržel, rozechvěle se k ní pořád tiskne, a chvilku přemítá, jestli dostane infarkt nebo to přece jenom rozdejchá, a když se maličko zklidní, pomalu uvolní svoje sevření a odlepí ji od zdi, opatrně ji postaví, ale ještě ji drží za zadek kdyby jí náhodou povolily nohy+ Ehm. +odkašle si trochu a rozpačitě se na ni zazubí, jak si není uplně jistej, kde se to v něm vzalo, a jestli ještě nedostane přes dršku :D +
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 kvě 2013 14:09

+postaví se na nohy, dost nejistě, ale stojí, trochu sjetě se usmívá, pohladí ho po tváři+ Díky. +zašeptá a dlouze ho políbí, ruce se jí klepou, když ho hladí po tváři+ Ty evidentně víš jak na mě, co? +uculí se na něj, obejme ho kolem pasu a drží ho u sebe+ Už nebudu vyvádět, slibuju. +usměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 13 kvě 2013 14:31

+přitáhne si ji k sobě za pas a s úsměvem ji políbí, hluboce a jemně, aby aspoň trochu vybalancoval tu svoji předchozí hrubost+ No, klidně můžeš já tě zas srovnám. +uculí se, očividně taky dobře uspokojenej, zapne si kalhoty, a ještě jí pohladí přes prsa, než jí začne rovnat ten korzet zpátky+ Tak jo. +chytne ji za ruku a posadí se tam u zdi+ Můžem o tom teď mluvit normálně? +koukne na ni a culí se+ Já nechci, abys se mnou šla do Camorru napořád. Ale stejně tak potřebuju, abys pochopila, že já nemůžu žít napořád s tebou tady. A nikdy jsem neřek, že se musíš všeho kvůli mě vzdát. +zvedne ještě prst+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 kvě 2013 19:33

+oplatí mu polibek a upraví si potom šaty, než si sedne za ním a opře se zády o zeď+ No jo. +zabručí+ Jsme každej z úplně jinýho světa, ty seš tam a já jsem tady. Jak to chceš dělat. Máme povinnosti, který jsou potřeba řešit a to ne jednou týdně, ale každej den. A mě je jasný, že se na všechno vykašlu a půjdu za tebou, protože už jsem prostě taková, ale potřebuju nějakej čas, abych se s tím srovnala, tak o tom nemluv a po svatbě odjedem do Camorru.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 13 kvě 2013 20:26

+chytne ji za ruku a pohladí po prstenu+ Budeme sem jezdit. Tak často, jak to půjde. +slíbí jí to+ Jestli si jseš jistá, že mě kvůli tomu za deset let nebudeš nesnášet... +pokrčí rameny, přitáhne si ji k sobě, zvedne ji za bradu a políbí ji+ Můžeš si tam taky otevřít Galerii. Vyhraju pro tebe v kartách tunu obrazů. +uculí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 kvě 2013 20:59

+usměje se na něj+ Velmi pochybuju, že by kdykoliv nastal čas, kdy bych tě mohla nesnášet. A nechci mít na krku dvě galerie. +zasměje se+ Možná menší soukromou sbírku ve věži se zahradou skleněných růží. +s úculem na něj mrkne+ Tam se mi líbí. +prozradí mu a políbí ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré