Jídelna

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Jídelna

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 kvě 2013 18:40

+vyvalí na Lockeho oči a pusu má nacpanou koláčem, tak jí chvilku trvá než to spolkne+ A proč jindy? To se jako něco změní? Moje práce je stejně důležitá jako tvoje. +oznámí mu a zase se začne cpát tím koláčem+ Nazdar. +koukne na Byrona a Vici a hnípe se ve svým koláči s poněkud vražedným výrazem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 kvě 2013 18:47

Ahoj. +pozdraví ty dva, chvilku kouká, jak je Wenai naštvaná a pak se nakloní k Lockemu+ Nech ji, ona se potřebuje jenom najíst. +sdělí mu potichu, za což od Wenai skasíruje vražednej pohled, jen se uculí a zas se vrátí k Vici+ Ha! Ty to určitě schováš do trouby. +uculí se vítězoslavně+ Však já to najdu. +uculí se+ Rozhodně to nevzdám, to si nemysli. Dvojčata? Nevim, viděl jsem je, jak klušou do Phillipina pokoje, ale nemám tucha. +pokrčí rameny+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Locke Lamora » 12 kvě 2013 08:21

Nic se nezmění. +povzdychne si+ Já se jen nechci pohádat hned poránu. +pokrčí rameny a rozhodne se dát na Byronovu radu a nechat ji nejdřív doplnit hladinu cukru, sám se rejpe ve svých vejcích a nějak ho přešel hlad, po očku ji pozoruje, jestli je jako pořád naštvaná+ Ti dva cvoci vstali hrozně brzo a běhali kolem tvrze. +informuje ostatní, a zavrtí hlavou, jakože to fakt nechápe+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Victoria » 12 kvě 2013 08:23

Nenajdeš nic, nejsem takovej amatér, abych to schovávala u nás doma. +zazubí se a dá Byronovi pusu+ To oni asi oslňujou Phillipu svými vypracovanými těly. +uculí se+ Jsem jim to poradila. +vyprsí se, jak je chytrá+ Ještě že nemáme ani jeden práci. +zašeptá Byronovi do ucha+ Očividně to vztahu neprospívá. +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 kvě 2013 14:13

Pch! +odfrkne si a zašklebí se, pusu od čokoládovýho koláče a sedí umanutě na židli. Naštvaná už není, ale první krok udělat nechce, tak si jenom mrmlá pod vousy a šklebí se+ Pch! +odfrkne si znovu, zvedne se ze židle a odšustí směrem svůj pokoj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 kvě 2013 14:18

Ha! Takže to bude tady! Nebo u Angie! +valí na ni oči a snaží se to uhádnout+ Kdybys dovolila, tak já si musím odskočit do NY. +zubí se na ni+ Fakt? Ty seš geniální, vážně. +usměje se a dá jí pusu+ Práce nikdy neprospívá. To je celoživotní moudro. +pokývá moudře hlavou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 kvě 2013 15:04

Ne, mám to zařízený tak, aby to přivezli až na poslední chvíli. +vyplázne na něj jazyk, ale pak se uculí, a zamává Lockemu, jakože mu drží palce+ Jestli to fakt chceš vědět, tak ti to můžu dát dřív. +pokrčí rameny, jako že to je na něm+ No ale to bys mohl. +zazubí se na tu Lamorovu radu+ No to si teda piš. A vůbec celkově perfektní. +uculí se a taky mu dá pusu+ Souhlas. Ještě že my jsme takový moudrý a uvědomělí. +přikývne+ Jediná práce, kterou bych byla ochotná vykonávat, je ochutnavač v čokoládovně a profesionální testovač matrací. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 kvě 2013 15:14

Sakra. +zakleje a zašklebí se+ Ne ne ne ne ne. +zaprostestuje rázně+ Já chci mít překvapení. Je to golfová hůl ve tvaru plameňáka? +hádá zase, protože ho to prostě baví+ Jo, tak já budu testovač křupavosti slaniny a ty postele budem zalehávat spolu. +uculí se na ni+ Ty velký, budem provádět zátěžový esty. +významně na ni zahýbe obočím a zubí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 kvě 2013 15:30

Já tě mám docela prokouknutýho, víš? +uculí se a dá mu pusu+ To mě teda nenapadlo, že bys chtěl. +zamrká poněkud pobaveně+ Tu dostaneš k Vánocům. I když teda netuším, kam před tebou ty dárky budu pořád schovávat. +zasměje se+ Víš co? +dojde jí najednou+ Ty příští Vánoce už budem slavit vzatý. +zazubí se na něj zaláskovaně+ Tak jo, to beru. +přikývne+ Ale budem muset mít děsně flexibilní pracovní dobu, vzhledem k naší frekvenci. +uculí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 kvě 2013 16:27

Fakt? +uculí se a obejme ji kolem pasu a přitáhne si ji na klín+ Já tebe taky. Ještě možná ne úplně, ale makám na tom. Chci tě objevovat každej den a pak se z toho těšit. +usměje se a políbí ji+ No jasně, a koule ve tvaru ježků, jako měla Alenka v říši divů. +zaculí se a zahýbe obočím+ No jo! My budem vzatý! Mají manželé nějaký jiný vánoce než svobodný? +poškrábe se trochu bezradně na hlavě+ Žádnej kapustičkovej souboj a tak?
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré