Jídelna

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Jídelna

Příspěvekod Byron » 09 kvě 2013 22:20

+koukne na ni jak se tam nacpava a sám má pusu mastnou od slaniny když jí s jistotou sdělí+ Ty z toho brzo dostaneš infarkt. A víš že po tom člověk nesmí soulozit. +zazubi se na ni+ Já tam jsem doma. Když tam jsi ty. +usměje se na ni a dá ji čokoládovou slaninovou pusu+ Dobře. Bude to moje doma. +prikyvne+ Koneckonců tam mám i kytaru.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 kvě 2013 23:21

Ale nedostanu, já hodně cvičím. +zazubí se na něj významně+ Cože? +vyděsí se+ Nesmí se souložit? +vykulí oči zděšeně, a honem odstrčí nutellu a začne parazitovat na jeho brokolici+ Počkej, odteď jíme jen rýžový chlebíčky a syrovou zeleninu. +koukne na něj vážně, ale pak se uculí+ Já se budu fakt snažit. +slíbí mu s úsměvem+ Mám spoustu plánů, jak ti to tam udělat hezký. +zazubí se na něj s plnou pusou+ Chtěla bych, abys tam byl šťastnej. +usměje se na něj a pohladí ho pod stole bosým chodidlem po noze+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 kvě 2013 23:25

Vždyť je to tam hezký. +zasmeje se a odezene ji od svýho brokolicovyho nakypu+ Jen je tam na mě trochu moc velkej pořádek. +odtusi s úsměvem+ Ne fakt mě se tam líbi. Jenom tam prosím tě nedavej žádný chlapsky věci ať nedopadnem jako Sukie z gilmorovejch děvčat když si nastěhovala k sobě toho zelináře a taky mu chtěla udělat radost. +zaculi se na ni+ Prostě tam budu doma a časem to tak začne vypadat.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 kvě 2013 23:32

Ups. +polkne trochu a provinile se uculí+ No, na to už je asi pozdě. +koukne po něm pobaveně a nandá si teda taky nějakou zeleninu+ Nainstruovala jsem Jeefese, aby přestavěl tvůj pokoj a udělal ho větší, a objednala jsem ti kulečníkovej stůl, stolní fotbálek, automat na pacmana, stopalcovou televizi s novým xboxem a lepším soundsystémem, a nějakej výkonnej herní počítač s takovýma těma třema obrazovkama vedle sebe a leteckým simulátorem. A takovej ten volant, kdybys chtěl hrát rallye. +koukne na něj provinile+ Ale já jsem fakt akorát chtěla, aby se ti to líbilo. Mělo to bejt překvapení +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 kvě 2013 00:33

+víc a víc vyvaluje oči když to před ním odhaluje co všechno mu koupila a když už to vypadá že mu vypadnou tak jediným skokem překoná vzdálenost mezi nimi a prudce ji obejme že malém skončí oba na zemí ale nakonec to vychyta a neslitnou+ Děkuju kočko. +bezmála má v ocich slzy dojetí+ Já tě tolik miluju! Fakt! Ale že to všechno budeš hrát se mnou? A dělat to na kulecnikovym stole a na fotbalku? +uculi se+ To nebude dům to bude ráj!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 kvě 2013 01:06

+radši se chytne stolu, aby neskončili pod ním, a nadšeně se culí, když vidí, že se mu to líbí+ No měla to bejt první část tvýho dárku k narozeninám, ale tak holt vymyslím něco jinýho. +zazubí se a dá mu pusu+ Akorát teď už musí spát se mnou, protože Jeefes musel odstěhovat tvoji postel. +culí se nenápadně+ Já tě taky miluju, proto to přece dělám. +usměje se na něj+ A cokoliv tě napadne, že bys chtěl, tak to koupíme. Budu tě děsně rozmazlovat. +zaculí se+ Jasně že budu, ve všem těm porazím, a pak to budem dělat na všem, co půjde. +slíbí mu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 kvě 2013 12:52

+usměje se a sedne si na židli vedle ní, aby pod jeho váhou nepadla+ Já nepotřebuju dárky k narozeninám, mě bude stačit jenom pořádná oslava se spoustou tequilly. Jo? +koukne na ni strašně vážně, ae moc dlouho to nevydrží a zacuká mu koutek+ No to je teda děsný, protože ty strašně chrápeš a roztahuješ se. +rozesměje se a dá j pusu, aby věděla, že si dělá srandu+ Ale s takovou budu pěkně rozmazlenej fracek, abys toho ještě nelitovala. +varuje ji s úsměvem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 kvě 2013 16:11

No, já myslím, že přece jenom možná něco dostaneš. +uculí se a dá mu pusu+ Jo, a taky ti kradu peřinu a pořád mám studený nohy. +přikývne+ Budeš to hold mít se mnou těžký. +zazubí se na něj+ Ale nebudeš. +zavrtí hlavou s úsměvem+ To budeš mít za to, jak seš úžasnej a všechno se mnou vydržíš. +pohladí ho po ruce+ To je taková moje blbá vlastnost. Když nevím jak říct děkuju, kupuju lidem věci. +pokrčí rameny, a uculí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 kvě 2013 19:28

Fakt a co dostanu! Co dostanu? +je nadsenej jak malej kluk o vánocích a bezmála poskakuje na židli+ No tak si dáme do postele ještě jednu perinu. Pak mi budeš moct krást obě. +uculi se na ni+ No většinou stačí říct děkuju. +usměje se na ni a proplete svoje prsty s jejími+ A co že to dostanu k těm narozeninám? +zkouší to ještě nenapande s nenucenym výrazem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 kvě 2013 22:50

Neřeknu, neměl bys překvapení. +uculí se+ Ale já nechci svoji vlastní peřinu, chci tvoji, ta je vyhřátá a seš pod ní ty. +zazubí se na něj a vleze mu na klín+ Stačí? Mně někdy přijde, že to je hrozně málo. +pokrčí rameny a pohladí ho palcem po hřbetu ruky+ Tak děkuju. +usměje se na něj a dá mu pořádnou pusu+ No, možná ti něco prozradím, když mě poškrábeš na zádech. +přimhouří pobaveně oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré