Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 kvě 2013 23:31

+vyčerpané se mu svalil do náručí a snaží se neutopit jak je ještě mimo z toho všeho. Hladí ho po hrudi když se koukne na svý prsty a ukáže mu je+ Měli by sme vylist ven. Už mám varhanky. +usměje se na něj a dá mu pusu a zase ho začne hladit. Pak se zvedne z vody a opatrně vyleze ven aby tam ještě vv ty potopě neslitla a rovnou vyjde na balkón aby se osusila ve slunci a culi se jak mrsicek a láká k sobě Lockeho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 10 kvě 2013 00:52

+drží si ji tam u sebe a postupně se mu dech vrací do normálu, a když mu ukáže prsty, dá jí na špičky pusu, a pak se nepokrytě zálibně dívá, jak vylízá z vany a cestou ji pohladí po zadku, a pak teda vyleze taky, jen tak letmo se osuší a uculí se, když tam vidíš tu děsnou spoušť, všude po zemi voda s chomáčema pěny, a jde za ní, chvilku ji nevidí a pak si všimne otevřených dveří na terasu, tak vyjde za ní, obejme ji zezadu a dá jí pusu na rameno+ Teda kdybych tě akorát neosouložil, tak bych tě musel osouložit teď. +uculí se jí do kůže+ Sluníčko ti celkem sluší. +mrkne na ni+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 10 kvě 2013 01:19

+zasměje se a položí si ruce na jeho+ Jo jsem bledá jak nizkotucnej sejra. A mě se to líbí. +zaculi se a přitiskne se k němu zády a zadkem+ Jak dlouho tu muzem zůstat? +koukne na něj tazave+ Můžeš nechat chrám bez dozoru? Ráda bych tu byla do svatby. Hm? I když ještě nevíme kdy bude... +podotkne věcně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 10 kvě 2013 16:01

Mně se to taky líbí. +usměje se jí do kůže na rameni+ Jak dlouho budeš chtít. +ujistí ji+ Perelandrovi služebníci jednou za čas musí na pouť k Hlavnímu Chrámu, takže když nikdo nebude pár týdnu žebrat, podezřelý to nebude. Nejspíš se ho někdo pokusí vybrat, ale samotná budova je úplně prázdná, takže nebude co ukrást, a do našich podzemních částí se nedostanou. Sem tam pošlu Jeana nebo někoho to zkontrolovat a stavit se za Cappou, ale jinak nebude problém. +pohladí ji po pasu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 10 kvě 2013 19:32

Vážně? +tvář se ji rozzari v úsměvu a otočí se k němu a obejme ho+ To je úžasný že mužem bejt tady. Spolu. Trochu se mi už tady po tom začínalo styskat. +přizná a dá mu hned nadšeně pusu+ Ale abych pravdu řekla tak nevím kdy ta svatba bude. Máš nějaký přání kdy? Za dva tři měsíce?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 10 kvě 2013 22:37

Já jsem si myslel, že tu budeš chtít zůstat. +usměje se a obejme ji kolem pasu+ Já nevím, za jak dlouhose taková věc dá uspořádat? +koukne na ni pochybovačně+ Je mi to vážně jedno, takový věci nechám na tobě. +uculí se na ni+ Pomůžu ti s čím budeš chtít, ale žádný extra přání nemám. +zavrtí hlavou a jak trochu oschne, vrátí se s ní dovnitř, a začne se shánět po svým oblečení+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 kvě 2013 02:53

+jeho oblečení je na židli prptoze Maltezius je prostě extra vykonej :-D Wenai za ním přijde dovnitř+ No abych pravdu řekla tak na to moc nespecham. +pokrčil rameny+ Klidně se můžeme vzít až na podzim. Ne že by mi nezáleželo na tom jestli se vezmeme nebo ne. +začne se oblikat do spodního prádla což je korzet a podvazky+ Ale nespecham na to. Chci si užít ukazování prstenu a ochutnávky dortů. +zazubi se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 11 kvě 2013 03:49

+začne se oblíkat a přitom na ni spokojeně kouká, jak je tady šťastná+ Vezmem se až budeš chtít. +pokrčí rameny+ Není kam spěchat. Klidně si to zasnoubení užij. +zazubí se+ Ty chceš hlavně bejt chvíli doma, viď? +pousměje se na ni, ovšem pak jsou jeho myšlenky zcea odvedeny od tématu její prádlem+ Ehm... to budeš mít na sobě celej den? +kouká na ni poněkud uchváceně, a prohlíží si ji ze všech stran+ Já myslel, že chceš taky vypadnout na chvíli z pokoje. +uculí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 kvě 2013 13:18

Jo, no, chtěla bych se tu zdržet, udělat nějakej ten mejdan, trochu vytočit Phill a projet se na útesy. +zašklebí se na něj, když na ni tak zírá+ Ne, nebudu tohle jsou jenom spoďáry. +vezme si k tomu zbytek šatů s dlouhou sukní+ Tak pane Lamoro. +zavěsí se do něj+ Doprovodíte mě na snédani, prosím? +krásně se na něj usměje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 11 kvě 2013 14:06

Tak jo, tak to všechno uděláme. +přikyvuje+ Ale pak se vrátíme, viď? +koukne na ni opatrně+ Já vím, že tohle je tvůj domov, ale já mám v Camorru celej život, řemeslo, Chrám, kluky... +pokrčí rameny+ Musím se tam vrátit. +pohladí ji po ruce+ Spoďáry. +zavrtí nevěřícně hlavou, a je mujasný, že na to bude muset celej den myslet+ Tak takový spoďáry bys mohla nosit častějc. +zazubí se+ To jsem zvědavej, jestli tě v těch sukních vůbec večer najdu. +pohladí ji po zadku, nabídne jí rámě a jdou+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré