Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 kvě 2013 03:28

Neboj to jim řeknu jenom když se ti za něco budu chtít strašlivé pomstít. +zazubi se na něj+ No to znám. +přizná a hladí ho+ Ale ty je všechny zdaleka prevysujes. +usměje se a taky ho veme kolem pásu aby ji lachtan někam neodlachtal a vrací mu polibky a musí se do nich usmát jak se předvádí a jak mu to pěkně jde. Než ji ujede ruka a ona skončí ppd hladinou ale hned se vynoří směje se a prskal pěnu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 kvě 2013 03:42

Tak já budu hrozně hodnej, aby ses mstít nemusela. +uculí se+ Jo? A odkud? +zajímá se strašně nenápadně, jakože se ptá jen tak aby řeč nestála, a vůůbec ho to nezajímá, zaujatě ji olíbává a pak mu najednou ty boží rty někam zmizej a Locke je z toho celej zaskočenej+ Ty seš číslo. +směje se, když se vynoří, a odhrne jí mokrý vlasy z čela+ A zalehlas kačenku. +zavrtí pohoršeně hlavou, zaloví pod ní rukou a pohladí ji přitom po zadku+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 kvě 2013 03:51

Tak různě. +zaculi se na něj ale víc mu prozrazovat nechce+ Já jsem náhodou jednička. +zasmeje se a obejme ho a zase ho políbí+ To nevadí je to kachna neutopi se. +objímá ho kolem ramen a zase se vrátí k olibavani jeho rtu což se ji neskutečně líbí a ruce zatím nenápadně bloudí po jeho zádech a bocích. Taky mu osahat zadek když už ho má tak hezky na rane+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 kvě 2013 10:26

[quot
Tak různě. +zopakuje to po ní poněkud nelibě a připadá si se svým skóre čítajícím celkem dvě zlodějky poněkud méněcennej :D + Kachny musej náhodou taky vyplavat, aby se nadechly! +uculí se a děsně nenápadně jí ohlazuje zadek a boky, a rty se zatím věnuje těm jejím, hladí je a hraje si s nima+ Já tě vlastně taky ještě musím umejt. +vzpomene si a uculí se, vyloví někde tu jejich houbu a přesune si ji před sebe a začne jí strašně zaujatě mydlit záda a ramena+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 kvě 2013 13:33

Já jsem s nima nespala, Lamoro. +zavrtí nad ním se smíchem hlavou, zvlášť když její zlodějský skóre je taky dva :D + Znala jsem je. To je všechno. +usměje se na něj smířilivě+ No to teda jo. Umyj mě. +usměje se na něj a hned se mu začne nastavovat a nakrucovat, aby ji moh pěkně umejt+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 kvě 2013 14:23

+jenže ono jeho celkový skóre je pravděpodobně dvě. :D+ Já se tě neptám. +zatváří se, jako že je děsně tolerantní a vůbec ho to nezajímá, + Důležitý je, že seš moje teď. +uculí se a lípne jí pusu mezi lopatky, hezky pečlivě jí odrbe záda a pak si ji přitáhne k sobě+ Nejdřív namydlit. +zazubí se a vykdyne si na prsty trošku nějakýho sprcháče, napění ho v rukách a začne na břiše, klouže jí prsty po kůži, na boky a zase nahoru ze stran na ňadra, klíční kosti a dekolt a pak promne v dlaních prsa a tváří se, jako že nic, načež vezme houbu a pomalu svojí cestu zopakuje s tou+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 kvě 2013 14:37

Já jsem tvoje už na furt. +usměje se na něj a dá mu pusu+ Hmmmm tobě to tak jde. +vrní si spokojeně+ Víš, obvykle mi vadí, když mi někdo sahá na záda a do vlasů a vůbec. +usměje se na něj+ Od tebe je to příjemný. Moc příjemný. +otočí se k němu a nechá si umýt předek+ Když se mě dotýkáš ty, tak tě nechci odehnat. Chci se přitulit. +usměje se na něj a když ji umyje houbou, tak ho obejme a pomalu se k němu přitiskne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 kvě 2013 15:04

+spokojeně se usměje a dá jí pusu na prsten+ Jo? To jsem fakt rád. +pousměje se a pořád ji tak líně hladí po těle, a vtiskne jí polibek do vlasů+ Protože já se tě dotýkám moc rád. +uculí se, jednou rukou si ji drží kolem pasu a druhou jemně kopíruje její křivky špičkama prstů+ Tak se poď přitulit. +zazubí se na ni, přitáhne si ji k sobě na klín a políbí ji, pomalu a hluboce, a jak ji tak má u sebe, prsty mu děsně nenápadne kloužou po jejímbřiše pořád níž a níž, až jí jemně pohladí v klíně+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 kvě 2013 15:25

+sedne si mu mezi nohy a ty svoje obtočí kolem něj, obejme ho a se spokojeným úsměvem mu oplácí polibky+ Moc příjemný.+vydechne s úsměvem, když ji tak hladí a i ona se vydá dlaněmi po jeho těle, po zádech dolů ny boky, na stehna, prsty bloudí kolem jeho rozkroku, ale nidky se ho přímo nedotkne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 kvě 2013 15:53

+pohladí ji po stehnech, když je tam má tak pěkně vystavený´, a vyjede jí zpátky do klína, prsty sklouzne po tříslech a špičkama prstů rozhrne závojíčky, najde klitoris a začne ji jemně laskat, ostatní mi prsty zlehka krouží okolo, a nikam nespěchá, buduje v ní vzrušení líně a pomalu, a jeho mužství už je napůl vzrušené, druhou rukou ji hladí po zádech a v pase a dlouze ji líbá+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré