Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 kvě 2013 20:56

Ne e. +zaknoura když se probudí a pokusí se zahrabat do madrace+ To je vždycky skvelej nápad chlastat absinth. Blbej chlast. +zamzoura na Lockeho+ Mohl by ses prosím natáhnout do nočního stolku? Jsou tam takový pilulky modrý protikocovinovy. Mě je blbě.+zakončí to a padne znavene na polštář+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 kvě 2013 21:24

Pššt... +zahuhlá do polštáře, jak mu její hlas spouští v hlavě menší techno párty, a zamžourá do denního světla+ Už nebudeme pít. +oznámí jí polohlasem poněkud chraptivě, a donutí svý neochotný tělo natáhnout se do šuplíku+ V kterým? Nerad bych našel nějaký nemravný věci. +uculí se, a pak sykne, jak ho přitom zabolí v hlavě, naštěstí je najde na poprvé a podá jí to+ Když si to dám, tak mě t zabije? +koukne na ni nadějně+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 kvě 2013 22:59

Jo. Dej si dva. +sama hned dva spolkne a zae si lehne+ Nemravnosti jsou až v tom posledním šuplíku. +uculi se na něj jak už se ji dělá líp+ Jo nebudem pít. Rozhodně tak den nebo dva nebudem pít. +zasmeje se potichu když už ji kocovina přejde a je ji zase dobře+ A já jdu do vany. +vyskočí z postele+ Jdeš taky? +mrkne na něj a zmizí v koupelně kde začne napoustet vanu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 kvě 2013 23:22

+ještě na to chvilku podezíravě kouká, ale když vidí, že ona si to dala, tak si taky dva vezme a hned ucítí zlepšení+ Jo? +zaculí se na ni a už by tam hned koukal, ale pak odvede jeho myšlenky tím pozváním, o kterým nepřemýšlí ani vteřinu, vymotá se z peřin div se o ně nepřetáhne a naběhne do koupelny, kde obhlíží všechny ty voňavý lahvičky a soli a nakonec si vybere jednu co mu voní nejvíc a naleje ji do vany, která se během minuty naplní kopcem pěny+ Hele, hele, mám fousy. +uculí se na ni a udělá si z pěny plnovous až k pasu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 kvě 2013 01:41

Hele hele já taky. +zasmeje se a zamyslene si hladí plnovous+ Pojď ke mě ty můj vousaci. +přitáhne si ho k sobě a jejich polibek chutná jako ta pěna+ A kacenky! +hned na pěnu postaví tři kacenky a lodicku co tam má nachystany a uculi se na Lockeho. Sedne si k němu a zazubi se+ Já tě umeju jo? +vezme si hned houbu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 kvě 2013 02:14

Hele, budeš úplnej Otec Okov. +zazubí se a udělá jí na hlavě čepici pěnovejch vlasů+ Teď mám mejdlo v puse. +prskne trochu, ale culí se na ni+ Teda ty tady máš úplnou námořní flotilu. +kouká na ty věci pobaveně a hned vyšle lodičku na obchodní cestu do Tal Verraru+ Tak jo, umej mě ať sem hezkej a voňavej, a pak umeju já tebe. +zahýbe na ni významně obočím a nastaví jí záda, a jak se tam chruje, voda caká a přetejká, takže to v koupelně za chvilku vypadá jak po povodních+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 kvě 2013 02:36

+v koupelně jsou na to zvyklí takže to vůbec nevadí a Wenai si sedne za Lockeho a nejdřív mu pečlivě umeje záda a pak se k němu Přitiskne nohy si dá kolem něj a opře se o bok vany takže on leží na ni a tak mu začne umyvat hrudník+ Vypravej mi o otci okovovi prosím. +požádá ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 kvě 2013 03:00

+nechá si umývat záda a div tiše nepřede, a pak se o ni opře, a zatímco ho meje, hladí jí lehce nohy+ A co chceš slyšet? +usměje se+ Byl to fakticky neuvěřitelnej řečník. Byl tím známej po celým Camorru, jeho žebrací monology byly úplně proslulý. Tak jsem ho viděl úplně poprvé, když mě k němu Tvůrce zlodějů přivedl. Stál na schodech Chrámu a měl nějakou plamennou řeč o sirotcích, a já si úplně přesně pamatuju, jak unešenej jsem byl, omotal si mě kolem prstu stejně jako všechny ostatní na tom náměstí. Kdyby zavelel, tak bysme šli kamkoliv. Tvůrce mi předtím řek, že mě prodal jemu, a když jsem ho slyšel takhle mluvit, v první chvíli jsem strašně doufal, že mě to naučí. To je úplně první věc, kterou si pamatuju, že jsem v životě fakt chtěl bejt. Ze Spálenína si toho moc nepamatuju, pak mě začal učit Tvůrce a to mě bavilo, věděl jsem, že mi to jde, a že ze mě bude zloděj už napořád, ale tehdy jsem prvně fakt cítil, že tohle bych chtěl, umět pracovat se slovama a ovládat jejich pomocí lidi jako Otec Okov. +usmívá se a hladí jí u toho pod vodou lýtka+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 kvě 2013 03:09

Vážně? +hladí ho houbou po hrudi a druhou rukou po břiše+ Takže počítám že tě to naučil. +usměje se mu do kůže na krku a přejede po ni rty+ Jsi uzasnej řečník a to říkám nezaujate fakt. Nejlepší co znám a já znám hodně zlodějů. Ty máš z nich nejlepší mozek. A jazyk. +zaculi se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 kvě 2013 03:22

Vážně. +přikývne+ Ale ne že to někomu řekneš, kluci by se mi smáli. +uculí se na ni+ Fakt? +usměje se na ni a vypadá, že mu to fakt udělalo radost+ No moment, moment, ty znáš i jiný zloděje? +zamračí se, ale koutky mu pěkně cukaj+ Já vím. +zaculí se skromně+ Můj jazyk je děsně šikovnej, umí úplný divy. +zazubí se a napůl se jí otočí v náručí jak lachtan, pohladí ji v pase a přitáhne si ji k polibku, nejdřív jen jemně olíbává a okusuje její rty a pak polibek prohloubí, proplete jim jazyky a trošku se u toho předvádí+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré