od Locke Lamora » 09 kvě 2013 03:00
+nechá si umývat záda a div tiše nepřede, a pak se o ni opře, a zatímco ho meje, hladí jí lehce nohy+ A co chceš slyšet? +usměje se+ Byl to fakticky neuvěřitelnej řečník. Byl tím známej po celým Camorru, jeho žebrací monology byly úplně proslulý. Tak jsem ho viděl úplně poprvé, když mě k němu Tvůrce zlodějů přivedl. Stál na schodech Chrámu a měl nějakou plamennou řeč o sirotcích, a já si úplně přesně pamatuju, jak unešenej jsem byl, omotal si mě kolem prstu stejně jako všechny ostatní na tom náměstí. Kdyby zavelel, tak bysme šli kamkoliv. Tvůrce mi předtím řek, že mě prodal jemu, a když jsem ho slyšel takhle mluvit, v první chvíli jsem strašně doufal, že mě to naučí. To je úplně první věc, kterou si pamatuju, že jsem v životě fakt chtěl bejt. Ze Spálenína si toho moc nepamatuju, pak mě začal učit Tvůrce a to mě bavilo, věděl jsem, že mi to jde, a že ze mě bude zloděj už napořád, ale tehdy jsem prvně fakt cítil, že tohle bych chtěl, umět pracovat se slovama a ovládat jejich pomocí lidi jako Otec Okov. +usmívá se a hladí jí u toho pod vodou lýtka+
Většinu mé váhy tvoří mozek!