Christianovy pokoje - archiv

Moderátor: Victoria

Re: Christianovy pokoje

Příspěvekod Christian » 05 kvě 2013 18:28

Když já se strašně nerad doprošuju. +stěžuje si ještě, ale je vidět, že už si to trochu rozmýšlí+ Páni. +pokýve uznale+ To tě radši nebudu moc dráždit. +uculí se+ No, to nejsem. +zasměje se, a tak nějak zamlčí, že byl taky kdysi celkem kvítko, a přitiskne si ji k sobě blíž+ Děkuju, ale myslím, že bych to měl udělat sám. +pohladí ji po ruce+ Něco podnikneme. +souhlasí s tím, je mu vcelku jednu co, hlavně potřebuje přijít na jiný myšlenky+ Kdepak, nechci aby ses s ní vídala víc, než je bezpodmínečně nutný. +zavrtí hlavou s úsměvem+ Tak dobře. +uvolní se trochu, když mu slíbí, že to bude dobrý, a usměje se+ Ty mi pomáháš už jen tímhle. +pohladí ji po boku+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 05 kvě 2013 18:40

Tak to neber jako doprošování se, ale jako pokus o usmíření. Jsem si jistá, že o ní nechceš přijít. +zabrouká a pousměje se, když vidí jak nad tím začíná přemýšlet+ Ne, to bych skutečně nedělala. +zazubí se na něj vesele, že by se určitě nedráždila, tedy tím směrem že by ho chtěla uhodit, jinak jiným způsobem jí může klidně s radostí dráždit :D+ Dobře, jak si přejedeš, ale kdyby něco stačí zavolat SOS já vletím do dveří. +pousměje se, ale nejspíš bude špehovat za dveřma+ Ale nelíbí se mi to, že by na tebe měli být dva. Mám dojem, že se od ní Byron nebude chtít hnout. +zamračí se, protože tohle se jí skutečně nelíbí ta představa+ Super, třeba bychom mohli udělat ten piknik nebo jít na pláž a nebo oboje dohromady. +začne brembentit nápady, aby odvedla jeho pozornost jinam k něčemu mnohem příjemněšímu a to k jeho dceři+ Už jsem ti říkala, že jsem naprosto svéprávný člověk a když se skutečně snažím, tak dokážu být naprosto reprezentativní kousek? +zazubí se na něj vesele říkajíc, že bez problémů zvládne se sem tam s jeho bývalou potkat, není taková křehká květinka jak se zdá+ Ale teď vážně, chtěla bych Van vyprovodit. Ale pokud si myslíš, že to není dobrý nápad zůstanu tady nahoře. +slíbí mu naprosto vážně, ale posmutněle, jak si holčičku oblíbila a nechce se s ní tak brzy loučit+ Jen otvírám pusu a vypouštím z ní zrovna co mě napadne. +mrkne na něj vesele, aby zlehčila situaci protože jí to že mu pomáhá už jen tímhle v ní vyvolává zvláštní pocity, kterým nerozumí a trošku přivádí do rozpaků+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 06 kvě 2013 18:38

No, dám tomu nějaký čas a uvidím. +pousměje se+ Mně hlavně trápí, že jestli se fakt vdá, otec ji vydědí, přijde o peníze, vypálí ji z rodokmenu, zkrátka přijde o rodinu.A nejhorší na tom je, že to moc dobře ví, a očividně jí to nevadí. +povzdychne si+ Asi by to chtělo, abych přišel sám. Je to jenom mezi náma. +zamračí se, jak o tom přemýšlí+ To je docela pravděpodobný, vypadal vcelku odhodlaně. +přikývne, že Byron se asi odehnat nenechá+ Tak jo, to bychom mohli. +přikývne s úsměvem, ale je na něm vidět, že má plnou hlavu něčeho jiného+ No o tom já vůbec nepochybuji, že jsi reprezentativní kousek. +uculí se a líbne ji na rameno+ Jistě že se s ní mžeš rozloučit, to bych ti přece nikdy nezakazoval. +pohladí ji po boku+ Jen by to možná bylo lepší udělat v soukromí. +pokrčí rameny+ A za pár dní ji tu zas máme. +usměje se, ale je na něm poznat, že mu to taky není příjemný, pořád si ji tak přehazovat, a střídavě s ní být a nebýt+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 06 kvě 2013 19:02

To myslím bude nejlepší. +usměje se na něj a zlehka ho pohladí po tváři+ Chápu... +povzdechne si tiše, protože jí je jasné, co to vypovídá o vztahu s její rodinou+ Ale zase na druhou stranu je vidět, jak moc ho miluje. Kdyby to byl jen nějaký její úlet, tak by se o rodinu takovým způsobem určitě nechtěla připravit. +prohrábne mu konejšivě vlasy+ A pak... o tebe přeci nepřijde. +pousměje se jak jí něco říká, že se nakonec Christian zachová správně a rozumně, alespoň v to doufá, i když to bude jistě dlouhá a náročná cesta+ Jistě, je to jen mezi vámi dvěma. +odsouhlasí mu to s naprosto vážným výrazem+ Mohla bych se ho pokusit odlákat. +nabízí své služby statečně a vesele se přitom culí, přeci jen by nevydržela sedět na místě a čekat jak to dopadne+ Myslím, že detaily doladíme později. +usměje se na něj a políbí ho na tvář+ No jen aby. +zasměje se tiše, jestli jí jen nelakuje, že o tom nepochybuje+ Dobře asi máš pravdu. Nemá cenu vyvolávat zbytečné roztržky. +pokývá nakonec hlavou, že se tedy nebude snažit jeho bývalou ženu dráždit+ A těch pár dní nám uteče jako voda. +pokývá s úsměvem hlavou, ale pak zvážní a posmutní+ Ale jak je to teď se mnou? Můžu tu zůstat nebo ne? +zakroutí mu nesměle látkou trička na hrudníku a zatahá za ní+ Nechce se mi odsud... od tebe. +broukne, když k němu nesměle a nevinně zvedne pohled a obejme ho o trošičku těsněji, jak naráží zlehka na to, že jejich plány o jejím ubytování sahají až k návratu jeho sestry a ona by nerada způsobovala tím, že se tu tak hezky začíná zabydlovat nějaké potíže, ale tak strašně se jí nechce odcházet, přijde jí, že i druhá místnost je od něj příliš daleko+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 06 kvě 2013 21:38

Ale já nepochybuju, že ho miluje, nebo si rozhodně alespoň myslí, že ho miluje. +pokrčí rameny+ Jde mi o to že společné soužití, společný život je mnohem víc než tohle, a nejsem si ani zdaleka jistý, že je a to připravená, a ví, do čeho jde. A že do toho jde s tím správným člověkem. Já jsem nejlepší příklad toho, jak to vypadá, když si vezmeš někoho, koho dost dobře neznáš. +povzdychne si+ Myslím, že si toho panáka přece jenom dám. +řekne potom, pohladí ji po zádech a nalije si z lahve na tři prsty ginu do skleničky+ Chceš taky? +zeptá se pro jistotu, než to do sebe na ex obrátí, pak najde svůj telefon a někam zavolá, podle konverzace to vypadá, že si nechává Byrona proklepnout u soukromého detektiva+ Děkuju. +usměje se vděčně, že na to netlačí+ No, doufám, že mi promineš, když se zrovna teď nepůjdu zeptat. +uculí se, že jít žádat po Vicky další laskavosti by nebylo úplně moudrý+ Já myslím, že zakázaný to nemáme, a co není zakázaný, je v podstatě povolený. +usměje se a pohladí ji po ruce+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 06 kvě 2013 22:00

+zamyšleně ho poslouchá a prstem si přejíždí zlehka po bradě jak nad tím přemýšlí+ Možná, že na to není připravená a možná je, to ví jen ona a v tuhle chvíli není zrovna nejlepší nápad jí to zakazovat. Viděla jsem jak se na sebe dívají, jsou v tom až po konečky zježených vlasů. +zakroutí pomalu hlavou, když jí něco napadne+ Ale mohl bys jí nějakou velice nenásilnou formou navrhnout ať spolu zkusí nějakou dobu jenom žít, a když se ukáže že to spolu skutečně zvládnou... oltář jim nikam neuteče, nějaký ten měsíc určitě počká. +pousměje se, když mu předloží svůj nápad, který jí nepřijde zase tak moc zcestný, stejně než se svatba připraví, tak nějakou dobu tu podle všeho budou s Byronem bydlet+ Tys měl jen smůlu, žes narazil s prominutím na megeru podle všeho ne zrovna ochotnou k sbližování. +zavrtí nad tím hlavou a pak se zarazí+ Asi jsem sobecká... ale jsem za to ráda. +zazubí se na něj naprosto nevině, protože nebýt jeho bývalé ženy, jeho dcery a rozvodu, tak by tu spolu dnes určitě nemluvili, takže si vlastně nemá na co stěžovat+ Jasně jen si dej. +pokývá hlavou a podrží mu skleničku, jelikož se nezdá, že mu jen tak z klína slézt nehodlá :D + Ne děkuju. Jednak na alkohol moc nejsem, až na pár výjimek... +zazubí se na něj, když si vzpomene jak to naposledy dopadlo když se pořádně napila :D + ...a jednak by pro jistotu měl jeden z nás zůstat bez alkoholu v krvi. +uculí se vesele, nečeká že to přežene, ale kdo ví co by se mohlo stát a dokud mají dítě v domě, tak jí to přijde jako dobrý rozhodnutí. nakloní hlavu na stranu, když telefonuje a trošku se zamračí, než jí dojde co to asi provádí+ Ty sis právě najal soukromého detektiva, aby ti Byrona prověřil? +zajímá se naprosto vážně, ale v očích jí pobaveně zajiskří, ale tak zároveň měkce, když vidí jak má o svojí sestru starost+ Nemáš vůbec za co. +ujistí ho, že je to od ní skutečně jen maličkost+ Myslím, že to bych ti mohla prominout. +zasměje se vesele+ Ne samozřejmě jsem nemyslela, aby ses jí šel hned ptát. Jen bych ti nerada přidělala nějaký potíže třeba. +trošku se pousměje, a když jí řekne, že může zůstat vesele ho obejme kolem krku+ Tohle pravidlo se mi líbí. +zabrouká, že se jí líbí že to co není zakázaný je v podstatě povolený a jemně ho políbí na tvář+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 07 kvě 2013 00:01

Myslíš? +zamyslí se nad tím, měl poněkud dost starostí s tím zvládat vlastní emoce, než aby sledoval, jak se k sobě maj nebo nemaj :D + Hm... to bych možná mohl zkusit. +připustí že to nezní jako špatný nápad+ Jo... megeru. +zazubí se+ Ale kdybych ji znal před svatbou dýl jak dva týdny, nevzal bych si ji. +pokrčí rameny, že ten hlavní bod tu pořád zůstává+ Jsi ráda za pět let mého krutého utrpení, paráda. +zasměje se, myslí to v žertu, protože je mu jasné, že to tak myslela taky+ Ale jsou to mimořádně povedené výjimky. +uculí se, očividně se pamatuje taky+ Jeden panák je jako nic. +usměje se, že to ho rozhodně nijak negativně neovlivní, a poněkud přistiženě se uculí+ Možná? +připustí váhavě, nepřijde mu na tom nic špatnýho, chce se jen dovědět, co je to za člověka+ Jestli se vůbec někdy ještě usmíříme, nadhodím to. +slíbí+ Myslím, že v tuhle chvíli je to stejně jedno. +pousměje se, že teď je to stejně tak v háji, že jeden nebo dva problémy už to nevytrhnou+ No jo, to byla první věc, co nás naučili na právech. +uculí se+ Co není zakázaný, je vlastně dovolený. +zazubí se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 07 kvě 2013 00:29

Jo, myslím, že jo. +pokývá naprosto vážně hlavou a usměje se na něj+ Měla jsem víc času si toho povšimnout a hlavně víc čistou hlavu než ty. +uculí se vesele, když vysvětluje kdy že si toho nejspíš poprvé všimla+ Ale prosím tě, opatrně a jemně. +připomíná mu měkce, že má pokud možno postupovat s čistou hlavou a v klidu+ Měl jsi tenkrát na vybranou? +nakloní hlavu trošku na stranu, protože jí to nepřijde stejné, má dojem, že se někteří lidé dokáží poznat opravdu hodně a to ve velice krátkém čase, záleží na povaze a rozhodně jí připadá, že Vicky s Byronem jsou naprosto odlišní než Christian s jeho bývalou ženou+ Hmn... když nad tím tak přemýlím... +poklepe si na oko zamyšleně prstem o bradu+ ...tak vlastně ano, protože teď ti je můžu intenzivně vynahrazovat. +zazubí se na něj vesele, jak to nemyslí vážně+ Jo, můžeme si je někdy zopakovat, ale až nebude hrozit, že nám to malý strašidýlko vpadne do pokoje. +zazubí se na něj vesele a jemně ho políbí v jakémsi příslibu+ Možná? +zvedne mírně obočí a zatváří se přísně, ale vzápětí se vesele zasměje+ Možná bys o tom Vicky raději neměl říkat. Něco mi říká, že by z toho nebyla zrovna dvakrát nadšená. +zakroutí nad tím vesele hlavou a spiklenecky se k němu nakloní+ Neřeknu to na tebe, ale musíš mi pak prozradit, co ten tvůj detektiv zjistil. +zašeptá spiklenecky a vesele, líbí se jí jak se o svojí sestru stará a že si zdá se připouští fakt, že se jeho sestra za Byrona vzdá+ Určitě se usmíříte. +pohladí ho po tváři a něžně se na něj usměje+ Když tedy myslíš, tak si s tím nebudu dělat starosti. +pousměje se a pokývá hlavou, že on to přeci ví ze všeho nejlíp, jestli by z toho byl skutečně problém nebo ne+ Ale to je velice zásadní pravidlo. Měli bychom ho aplikovat častěji, i když nevim na co. +zasměje se tiše a vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 22 kvě 2013 20:34

Jistě, překážky je třeba překračovat, výzvy překonávat. +zazubí se+ Ale tak nějakou tu celonoční párty ještě zvládnu. +uculí se, že zas tak žhavý to s tím jeho stářím není :D + Ale ne, to on by nikdy neudělal. Teda ne mně, a už vůbec ne Lauře. +usměje se, to on spíš Chrisovi holky testuje než že by je sváděl :D + No radši už si dáváme pozor a moc se o tom nebavíme. Protože to je potenciální hrozba pro naše přátelství. +zasměje se+ Divná, že jo? +ucuclí se+ Přitom je to jasný. +zavrtí nechápavě hlavou, přemístí je domů a spokojeně se usměje+ Obávám se, že ani kdybys chtěla. +pousměje se a vtiskne jí pusu na holé rameno, a pak si sundá sako, aby mu tam nebylo teplo+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 kvě 2013 20:53

+zazubí se na něj vesele a nadšeně přikyvuje, že to překvapení tedy dostane, když zvládne nějakou tu párty+ Tak v tom případě jsem odhodlaná projít všema jeho testama. +zazubí se na něj vesele, i když takový svádění taky může být forma testu věrnosti :D + Jak málo stačí k tomu, aby se dva začali hádat. +kroutí hlavou a vesele se culí+ Když to říkáš, tak na tom asi něco bude. +zazubí se na něj vesele, zatím nic neviděla takže mu bude muset hold věřit, než to napraví+ To je moc dobře. +zabrouká a spokojeně zamručí, když jí líbne na rameno a odloží na stoleček kazetu s náhrdelníkem a škebli, kterou večer dostala a otočí se k němu čelem s tajemným úsměvem na rtech+ Děkuji ti za tu večeři, byla neuvěřitelná. +zabrouká tiše, když ho obejme kolem krku a přitiskne se k němu+ Nejhezčí dárek, jaký jsem kdy dostala. +broukne naprosto upřímně a jemně zavlní boky jako by jim hrála hudba+ To překvapení si opravdu zasloužíš. +usměje se tajemně a v očích jí zablýská, když významně zavlní obočím+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro