+zamyšleně ho poslouchá a prstem si přejíždí zlehka po bradě jak nad tím přemýšlí+ Možná, že na to není připravená a možná je, to ví jen ona a v tuhle chvíli není zrovna nejlepší nápad jí to zakazovat. Viděla jsem jak se na sebe dívají, jsou v tom až po konečky zježených vlasů. +zakroutí pomalu hlavou, když jí něco napadne+ Ale mohl bys jí nějakou velice nenásilnou formou navrhnout ať spolu zkusí nějakou dobu jenom žít, a když se ukáže že to spolu skutečně zvládnou... oltář jim nikam neuteče, nějaký ten měsíc určitě počká. +pousměje se, když mu předloží svůj nápad, který jí nepřijde zase tak moc zcestný, stejně než se svatba připraví, tak nějakou dobu tu podle všeho budou s Byronem bydlet+ Tys měl jen smůlu, žes narazil s prominutím na megeru podle všeho ne zrovna ochotnou k sbližování. +zavrtí nad tím hlavou a pak se zarazí+ Asi jsem sobecká... ale jsem za to ráda. +zazubí se na něj naprosto nevině, protože nebýt jeho bývalé ženy, jeho dcery a rozvodu, tak by tu spolu dnes určitě nemluvili, takže si vlastně nemá na co stěžovat+ Jasně jen si dej. +pokývá hlavou a podrží mu skleničku, jelikož se nezdá, že mu jen tak z klína slézt nehodlá
+ Ne děkuju. Jednak na alkohol moc nejsem, až na pár výjimek... +zazubí se na něj, když si vzpomene jak to naposledy dopadlo když se pořádně napila
+ ...a jednak by pro jistotu měl jeden z nás zůstat bez alkoholu v krvi. +uculí se vesele, nečeká že to přežene, ale kdo ví co by se mohlo stát a dokud mají dítě v domě, tak jí to přijde jako dobrý rozhodnutí. nakloní hlavu na stranu, když telefonuje a trošku se zamračí, než jí dojde co to asi provádí+ Ty sis právě najal soukromého detektiva, aby ti Byrona prověřil? +zajímá se naprosto vážně, ale v očích jí pobaveně zajiskří, ale tak zároveň měkce, když vidí jak má o svojí sestru starost+ Nemáš vůbec za co. +ujistí ho, že je to od ní skutečně jen maličkost+ Myslím, že to bych ti mohla prominout. +zasměje se vesele+ Ne samozřejmě jsem nemyslela, aby ses jí šel hned ptát. Jen bych ti nerada přidělala nějaký potíže třeba. +trošku se pousměje, a když jí řekne, že může zůstat vesele ho obejme kolem krku+ Tohle pravidlo se mi líbí. +zabrouká, že se jí líbí že to co není zakázaný je v podstatě povolený a jemně ho políbí na tvář+