Pánský pokoj

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pánský pokoj

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 kvě 2013 14:34

+Byron se na lockeho zazubi+ No jo kamarádem. To je nejfajnovejsi holka pod sluncem. Je úžasné šílená a sexy a nebojí se se mnou pařit až do rána. +zamilovane kouká na Vici a pak soucitne koukne na Lockeho a polaca ho po rameni+ No ty jsi taky neskončil nejhůř to musím uznat.+mrkne na něj za to myslí jako vtip+
+Jean koukbe strašné vážně na Vici+ Fakt? Já jsem myslel že budeš jeho kůň. +řekne vážně ale pak se rozesmeje+ No gratuluju. Jo bylo to těžký ale nakonec sme to za pomocí dvojčat zvládli. Tedka jsou zas neodlucitelni a furt po sobě lezou. Tak nevím jestli rto nebylo dřív lepší. +zavrti utrpne hlavou+
Hele hele. +zkoci Wenai Byronovi kolem krku a pověsil sw na něj+ Že budeš můj svědek.
Jasně že jo, ty pako. A ty zase můj A chci mega rozlucku se svobodou!
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 06 kvě 2013 15:30

Já jsem skončil úplně nejlíp. +uculí se přes pokoj na Wenai a ucucne svůj absint+ Ona je ve všech ohledech fakticky boží, v některejch dokonce tak boží, že nechápu, jak vůbec dokážem někdy vylízt z postele. +zazubí se významně+ Tak to vypadá, že máme oba dva fakt kliku. +uculí se na Byrona+
Ty seš blbej. +plácne Vicky se smíchem Jeana po rameni+ Dobrá práce, kámo. +uculí se na něj+ Buď rád, že se k sobě mají. Až do toho taky praštíš, tak uvidíš, jak je to těžký, chovat se na veřejnosti slušně. +zazubí se a i když mluví s ním, jedním okem pořád tak nějak zaláskovaně kouká po Byronovi, a musí se culit, jak se hezky raduje+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 kvě 2013 17:54

A chci striptérku i striptéra. +diktuje Byronovi+ A je mi jedno kde. A pořádnou hudbu, žádnej Green day. +zubí se na něj, jak si to Byron zapisuje+
Tak já chci Green day a dvě striptérky, protože nejsem zvrhlej jak ty. +zašklebí se na ni+ Dám ti vědět. +rozcuchá jí vlasy+
+Wenai dojde zase za Lockem+ Co ty a tvoje rozlučka se svobodou? +usměje se na něj a sedne si k němu a obejme ho+ Počítám, že se tomu nevyhneš.
+Jean se na Vici pousměje koutkem úst+ No tak to bych chtěl vidtě. +chvilku na ni kouká+ Dokážete vy zamilovaný myslet taky na něco jinýho? Ne, ne, já to nechci vědět. A doufám, že se mi to nikdy nestane. +zavrtí se smíchem hlavou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 06 kvě 2013 18:27

Já? No já to nechám na klukách. +uculí se+ Obávám se, že nějaký tý porci nahejch holek se taky nevyhnu, dvojčata stopro nějaký přitáhnou. +zazubí se+ Ale za svědka mi jde Jean, tak je bude doufám trochu krotit. +zasměje se a chytne ji kolem pasu+
Hmm... ne. +zazubí se Vicky na Jeana+ Víš ty co, já ti dohodím nějakou holku. +nadchne se pro tu myšlenku+ Ještě nevím jakou, ale slibuju ti, že nějakou seženu, a pak se zas budu smát já tobě. +uculí se na něj, poplácá ho po rameni, než se zvedne a dojde k Byronovi+ Zlato, naleješ mi něco k pití? +usměje se na něj prosebně, a dá mu pusu+ Nějakou tequilu nejlíp. +uculí se, a sotva je zaměstnanej, kecne honem na gauč k Wenai+ Hele, hele. +začne do ní honem šeptem hustit+ Byron bude mít brzo narozky, a já bych mu chtěla udělat oslavu, jenže když to budu plánovat u nás, tak mi na to přijde... nešlo by to udělat tady na Tvrzi? +koukne na ni prosebně+ A taky jestli bys nepozvala nějaký jeho kamarády, já je moc neznám. +domlouvá se s ní rychle, než se Byron vrátí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 kvě 2013 19:06

Tak jo. +usměje se na Lockeho a přikývne a dá mu pusu+
+Jean se vyděšeně koukne na Vici+ Prosím tě, já to bez toho vydržím, fakt nemusíš se obtežovat. +směje se na ni+ Já jsem takhle vážně spokojenej. Navíc ve středu jsou slevy. +mrkne na ni+
Jasně, takže to bude tequilla do půllitru, co? +mrkne Byron na Vici a jde jí splnit její přání+
Co? Co? +kulí oči na Vici a spiklenecky se k ní nakloní+ No jasně, že to uděláme tady, bude nadšenej. Co kdyby sme mu udělali slaninovej dort? Ten by byl myslím nejlepší. Já to obvolám, neboj. +přikyvuje+ Zařídím to. Pšt! Pšt! Už jde! +dělá jako by nic, zazubí se na Byrona, co nese Vici pití a jde si zas sednout k Lockemu+ Tak co absint? Už to zabírá? +koukne mu zkoumavě do očí a ucucne ze své skleničky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 06 kvě 2013 20:58

Absint? +uculí se na ni Locke+ Ani náhodou, vůbec to necejtím. +kasá se tam, ale oči se mu pěkně lesknou, a vypadá, že má vysloveně výbornou náladu+ Ty budeš mít taky na rozlučce striptérky, jo? +zajímá se živě, jak to bude probíhat, nejlépe s barvitými detaily, a nenápadně jí poněkud bezmyšlenkovitě ohlazuje bok+ Koukej, koukej na Brouka. +uculí se a ukáže jí na malýho Pána Parchanta, co je už očividně totálně ožralej a rozhlíží se okolo s takovým nablble zasněným výrazem, jako by kolem něj tančily neviditelný víly+
To jsem přesně chtěla navrhnout! +zasměje se na ten slaninovej dort+ Já to zařídím, vím přesně, jak to udělat. +uculí se+ Tak jo tak jo, pošlem si sovu, dík. +usměje se na ni a dělá že nic, a když dojde Byron, tak si sedne k němu na opěrku jeho křesla a vezme si pití+ Dík dík. +uculí se, ťukně si s ním a napije se+ Máš oheň? +koukne na něj,vytáhne cigarety a nechá si zapálit, pohladí ho po stehně a spokojeně se usmívá, když vidí, že je šťastnej, seznámí se s dvojčatama a úplně se nadchne nad jejich plánem na Phillipu a řeší to tam s nima, ale pořád se Byrona, nějak zlehka dotýká, jakože na něj nezapomněla+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 kvě 2013 22:47

Vůbec necejtis jo? +směje se potichu+ Krasne ti svitej ty tvy absintovy oči. +nějak od nich nemůže odtrhnout zrak a vypadá že by ji nic neudělalo větší potěšení než se v nich utopit+ Jo budu tam mít stripterku a striptera. +uculi se na něj+ A pak si výběru kdo z nich mi udělá tanec na klíně. +mrkne na něj a uculuje se+ Co Brouk? +koukne na něj a musí se zasmát+ Tak ten už má vážně dost. Asi by sme ho měli odvelet do postele. +směje se+
Tak jo. +prikyvne na Vici+ Děj mi vědět.
Jazne kocko. +prikyvne a pripali ji tam a sobě taky zapálí. Jen si tam v klidu hovi a poslouchá plán dvojčat+ Fakt ji chcete ojet? +vyvalí na ně oči+ A myslíte že to bude bezpečný? Aby vám je heste neukousla kluci. +směje se ale kluci ho ujistujou že nemusí mít strach že oni to zvládnou a dneska že je dokonce nechala na sebe sáhnout takže by to tak zle neviděli. A pak dodají o něco zachmurenejc že je zítra pozvala na večeri a asi bude syrová kapusta+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 06 kvě 2013 23:44

To jsem teda netušil, že máš i takovýhle chutě. +uculí se Locke a očividně mu jdou na mysl představy, z kterejch si musí hodit nohu přes nohu+ Fakt jsou takhle zelený,jo? +culí se a prohlíží si barvu pití ve skleničce, očividně si zatímco byla pryč dolil, a ne jednou, a zírá na oplátku do těch jejích očí a vytyčí si za úkol definovat jejich přesnou barvu, což se mu moc nedaří, protože jakmile trochu pohne hlavou, přijde mu, že změnily odstín. Jean nad nima jen zavrtí hlavou a vyrazí na obhlídku pokoje, někde v šuplíku objeví krabici doutníků, tak si jeden zapálí, a labužnicky vyfukuje dým+
No já myslím, že ji možná nakonec uženou, ale co jako plánujete dělat potom? +uculí se na ně+ Pochybuju, že si ji jeden z vás vezme, takže budete čelit strašný pomstě, a nemáte představu, co dokáže podvedená ublížená ženská. +zazubí se na ně+ Aby vám je nějakou strašnou kletbou nezauzlovala, nebo tak něco. +zasměje se a upíjí přitom ze svýho kafáče tequilu, a jednou rukou zlehka hladí Byrona zezadu po krku, jemně se konečky prstů probírá krátkýma vlasama na zátylku a občas ho pohladí po rameni, nebo sklouzne špičkama prstů za límec trička, a když už je v místnosti dostatečně zakouřeno, zamlaská a uculí se na něj+ Poslouchej lásko moje, nemáš brko? +navrhne děsně nevinně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 kvě 2013 14:59

Jo... +sklopí oči a vypadá to, že se za to stydí+ Promiň... Občas jsem jak utržená ze řetězu a +podrbe se rozpačitě ve vlasech+ nevím kdy mám dost. +koukne se do skleničky+ Asi bych to už neměla pít. +položí ji na stolek vedle+ Jo, jsou takhle zelený. +usměje se a sleduje jeho oči+ Co? Proč na mě tak koukáš?
Žádná kletba nebude! +zaprotestujou dvojčata+ My ji hodláme oblažit a potěšit a za to nás přece nebude trestat. +zavrtí hlavou, jako by to byla ta nejsamozřejmější věc na světě+
+Byron se na ni jen zazubí a strčí ruku do kapsy odkud vytáhne poněkud zmuchlanou krabičku cigaret, kde je schovaný takový menší brko+ Jedno poohotovostní mám vždycky u sebe. +usměje se a strčí jí ho mezi rty a připálí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 07 kvě 2013 15:22

Hej. +zaprotestuje nechápavě, že je najednou tak zkrouhnutá+ Kůstko. Co je? +přisune se k ní blíž a chytne ji za ruku+ Já tě přece nechci přivazovat na řetěz. Chci bejt utrženej s tebou. +pohladí ji lehce po stehně, jazyk má poněkud ztěžklej absintem, a trochu se mu pletou metafory+ Tak mi řekni, co je špatně, ať to můžu opravit. +obejme ji kolem pasu a usměje se na ni+ Já tě miluju, se vším, co k tobě patří. +sdělí jí slavnostně, a natáhne se k ní pro absintovou pusu+ No já na tebe koukám rád. +uculí se+ Seš totiž děsně krásná. +svěří jí důvěrně a zazubí se+
No o tom nepochybuju, kor když jste na to dva, ale obávám se, že až vám přijde na to, že jste si z ní celou dobu dělali srandu, moc oblažená nebude. +uculí se+ No ty seš můj hrdina. +uculí se na Byrona a dá mu pořádnou pusu, požitkářsky si potáhne a Sanzu, co jí chce to brko uzmout, plácne přes ruku+ Moje. +zamračí se majetnicky+ Najdi si taky božího kluka, co ti je bude balit. +ale když vidí, jak na ni dělaj psí oči, povzdychne si a dá jim teda ochutnat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré