Christianovy pokoje - archiv

Moderátor: Victoria

Re: Christianovy pokoje

Příspěvekod Christian » 05 kvě 2013 00:40

+jak ze sebou ti dva prásknou dveřma, chvíli je úplný ticho, a pak Chris dlouze vydechne, a poněkud se sesune v křesle, zaboří obličej do dlaní a nevydá ani hlásku, a když se na ni zase podívá, vypadá poněkud ztrhaně a unaveně+ Promiň. +řekne jí nejdřív ze všeho+ U toho jsi neměla být. +povzdychne si+ Říkal jsem ti, že nedokážem koexistovat. +usměje se trošku hořce+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 05 kvě 2013 00:48

+koukne na Vicky a zavrtí hlavou+ To ani náhodou. +rty jí cuknou v úsměvu, protože zdrhnout od Christiana rozhodně nemá v úmyslu, i potom co dneska viděla, a když ti dva odejdou stočí svojí pozornost k Christianovi a jen postává na místě nejistá si, jestli by chtěl aby ho třeba objala. nemá žádný zkušenosti s tím jestli a jak utěšovat muže+ Ne, neomlouvej se. +zavrtí pomalu hlavou a konečně se rozhoupe pohnout, posadí se na opěrku křesla a jemně ho pohladí po rameni, ve vlasech a nakonec po zádech+ Na tom nezáleží, můj postoj k tobě to nijak nemění. +pousměje se, protože po důkladném prozkoumání za tu chvíli co nejistě postávala na místě, si stačila ujasnit že ho má pořád stejně ráda+ Pojď sem. +vyzve ho měkce a obtočí mu ruku kolem ramen, ale tak aby se mohl i vysmeknout, kdyby nechtěl obejmout a jemně ho obejme+ No, ale teď s čistým svědomím třetího pozorovatele můžu říct, že to rozhodně není jenom tvoje chyba. +pousměje se trošku a konejšivě a sevře mu volnou rukou dlaň+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 05 kvě 2013 01:14

+chvíli jen tak sedí a pak se nesmírně pomalu nahne a opře se jí hlavou ze strany o bok, a dlouze vydechne, jako by se mu trochu ulevilo, pak natáhne ruce a obejme ji kolem pasu+ Myslíš? No, ty nejsi zrovna nestranný pozorovatel, že? +pousměje se+ Na tom nezáleží. +pokrčí nakonec rameny+ Nezáleží na tom, čí je to vina. Jenom na tom, že nevím, jak to napravit. +povzdychne si, a ještě ho napadne, že je rád, že Jeefes to pravděpodobně pochopil, a udržel Van někde z dosahu+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 05 kvě 2013 01:31

+zalije jí náhlá vlna emocí a simpatií, když se k ní tak přitulí. rty mu vtiskne do vlasů a pak mu jemně ohlazuje rameno a paži, je tak zvláštně dojatá a zasažená faktem, že jí dovolil ho obejmout+ Hmn... tak jo, dostal si mě. Zase tak nestranná nejsem. +usměje se a v hlase jí zazní trošku toho veselí+ Ale ano záleží, protože na tuhle nápravu budete potřeba oba. +jemně mu prohrábne vlasy a pohladí rameno+ Půjde to uvidíš. +snaží se ho povzbudit+ Možná bys měl začít tím, že přijmeš to, že se tvoje sestra bude vdávat. Já vím, že se ti to nelíbí a představoval by sis pro ní někoho jiného, jiný život... ale... v tuhle chvíli s tím nic neuděláš. Ať Vicktorii řekneš cokoliv bude si stát za svým, protože je zamilovaná a nic jiného podle všeho nevidí. +tiše si povzdechne, je těžké radit v něčem co sama nezažila a jednat podle jen svých dojmů a pozorování, které nemusí být správné+ A u přímě... myslím, že ta svatba nestojí za to, abys o ní přišel... protože kdo tu pak pro ní bude kdyby zjistila, že třeba udělala chybu, když tebe ze svýho života odstraní? Neříkám, že se s tím musíš srovnat hned teď, chápu že to chce čas... jen by sis to měl v klidu promyslet a zvážit to. Možná Victorie nevyrostla v ženu, kterou bys jí chtěl mít, ale je schopná dělat svá vlastní rozhodnutí i chyby a před tím jí neochráníš. +spíš skoro šeptá jak mluví tiše+ A ona by zase měla přijmout to jaký jsi ty a tvojí touhu jí ochraňovat.
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 05 kvě 2013 15:55

+jemně ji hladí prsty po boku a nechá ji ho objímat, a připadá si děsně starej a unavenej+ Ale já nechci, aby se vdávala. +postěžuje si+ Kdo ji pak bude rozvádět? No jasně že já. +tváří se trucovitě jak malej kluk+ Chceš jako říct, že bych se měl jít omluvit? +pousměje se+ Já myslím, že spíš potřebuju panáka. +zavrtí hlavou+ Vlastně ne. Večer přijde Tiffany pro Van. +uvědomí se+ Kdyby ze mě byl cítit alkohol, pokusila by se mě nejspíš soudit. +ušklíbne se+ Tenhle den je fakt čím dál lepší. +povzdychne si a na chvilku si zavře oči a opře se o ni+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 05 kvě 2013 16:17

+zlehka ho hladí po paži a konejší+ Já vím. +povzdechne si a líbne ho do vlasů+ Ale mám dojem, lásko, že na tohle se tě ptát nebude. +zakroutí posmutněle hlavou+ Třeba to nebude nutné. Třeba k sobě opravdu patří a vydrží jim to. Je dost možný, že se po svatbě oba zklidní a jestli budou mít děti, tak je k tomu situace donutí. A navíc, pokud se s ní teď rozhádáš a ona bude potřebovat rozvést tak co potom bude dělat bez svého bratra? Protože jak já mam ten dojem, tak pokud tě ze svého života vyhodí, tak pak za tebou pro pomoc nepřijde. +pousměje se trošku a prohrábne mu jemně vlasy+ Ano zlato, chci ti velice nenásilnou cestou naznačit, že by ses jí měl jít omluvit. A ona tobě taky tak, ale pochybuju že ode mě by si nechala mluvit do duše. +na chvilku se zamračí+ To co jsi jí řekl nebylo od tebe zrovna... hezký, i když nesouhlasíš s tím co dělá není důvod proč byste si měli takhle navzájem ubližovat, protože tímhle opravdu ničeho nedosáhneš. +pokývá zlehka hlavou+ Ale nemusíš jít hned. Nechala bych to alespoň přes noc uzrát. Ale nejdřív se s tím sám musíš srovnat. Jen o tom přemýšlej. +nabádá ho tiše a konejšivě+ Jasně panáka, jestli si myslíš, že by ti pomohl. +pousměje se mu do vlasů a zavrtí nad tím hlavou+ Oh... to už? +znatelně posmutní a zatváří se jako u mučení+ Ale pokud bys chtěl mohla bych jí Van předat já. Měla by si na mě zvykat. +trošku se ušklíbne, když si představí jak by se Tiffan tvářila. a když tak zavře oči a opře se o ní, ztichne a nechá ho odpočívat a přemýšlet. jemně ho hladí po paži a vlasech a je jenom tam, je tam pro něj a s ním ať se nakonec rozhodne jakkoliv+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 05 kvě 2013 16:35

Já vím, že máš pravdu, ale to neznamená, že se mi to líbí. +koukne na ni nabručeně, a tváří se čím dál nespokojenějc, i když ví, že má ve všem pravdu, tak se mu moc nepozdává to slyšet+ Ona mě praštila. +postěžuje si+ A řekla mi, že jsem jako otec. +to mu možná přijde ještě horší+ Ale já nejsem, já to s ní myslím dobře. +povzdychne si+ No jo, já jsem ji měl jen na víkend. +přikývne+ Já to zvládnu, dneska už bych další hádky asi nerozdýchal. +pousměje se a zavrtí hlavou, je mu jasný, jak by to s Tiff skončilo+ Pojď sem. +stáhne si ji z opěrky na klín, a obejme ji kolem pasu, a jen ji chvíli prostě drží a opírá se jí čelem o rameno+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 05 kvě 2013 17:03

Je mi naprosto jasný, že se ti to nelíbí, ani se ti určitě nezamlouvá, že ti to říkám. +pohladí ho jemně po tváři, když se tak na ní kouká nabručeně+ Ale tak to prostě někdy bývá, že člověku nic jiného nezbude než se smířit se skutečností. +jemně ho líbne do vlasů+ Popravdě? Kdybys mi řekl něco takového, tak tě taky praštím. +zakroutí nad tím posmutněle hlavou+ Tak jí to řekni, ale prosím tě v klidu. Řekni jí, co k ní cítíš a že jí máš rád, že to s ní myslíš dobře. Řekni jí, že máš strach z toho, že si ublíží. Jen se v tom prostě plácáš s tou svojí povahou a tvrdohlavostí. I když s tou si podle všeho nemáte co vyčítat, taky ti to mohla říct jinak. +zašeptá mu do vlasů tiše+ A kdy jí zase uvidím? +zajímá se tiše a posmutněle, jí se po Van rozhodně bude stýskat, protože si jí strašně moc oblíbila+ No dovol, já bych se vůbec nehádala. +zatváří se na oko dotčeně a pak se na něj široce rošťácky usměje+ Hmn.. +broukne a sklouzne k němu na klín, obejme ho kolem krku a druhou rukou pod paží kolem zad a jemně ho ohlazuje a konejší. tak moc by mu ráda, že všechno bude dobrý, ale bojí se, že by mohla lhát. podle toho, co viděla, to rozhodně nebude lehké+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 05 kvě 2013 17:34

Nejsem si úplně jistý, jestli se se mnou bude chtít bavit. Ještě někdy. +pousměje se trochu hořce+ Ty bys mě praštila? +vykulí na ni oči, napůl pobaveně napůl nevěřícně+ když ona mě tak vytočí, že vůbec neovládám, co říkám. +povzdychne si+ Ale víš co? +dodá potom+ Šel za mnou s ní, a celou dobu to s ní vydržel. Třeba se o ni fakt dokáže postarat, +pokrčí rameny+ Budu jí mít zase ve čtvrtek. +zavzpomíná na svůj týdenní rozvrh+ Já se obávám, že moje drahá ženuška by ti nedala na výběr. +uculí se+ Bude to dobrý, viď? +zašeptá jí do ramene+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 05 kvě 2013 17:47

Nemusí se s tebou bavit, pro začátek stačí, když tě vyslechne a pak už to půjde. +prohrábne mu vlasy a pohladí ho po rameni, tak jak ho celou dobu jemně ohlazuje+ To si piš. Kdybys mi řekl, že jsem tak citově vyprahlá a zoufalá, že si beru nezaměstnanýho feťáka a já ho skutečně milovala, tak rozhodně ano. +pokývá naprosto vážně hlavou+ Ale naštěstí nic takového nehrozí, protože bys mě z něčeho stěží mohl obvinit, protože nejsi ani nezaměstnaný ani feťák. +zazubí se na něj vesele, v podstatě mu nevědomky prozrazujíc, že ho nejspíš miluje+ Jo to jsem viděla. Můžu jít s tebou a šlápnout ti na nohu, když se bude schylovat k tomu, že bys mohl říct něco čeho bys později mohl litovat. +nabídne mu s úsměvem, jak se ho snaží rozveselit tou představou, ale to že půjde s ním myslí naprosto vážně+ Vidíš? Na tom rozhodně něco bude. +pokývá s úsměvem hlavou, když vidí že se mu to pomalu v hlavě rozlíhá a skutečně nad tím zdá se přemýšlí+ Tak to bychom mohli něco podniknout. +navrhne trošku nesměle, co kdyby s ní chtěl být náhodou sám+ Zmizela bych dřív, než by se stačila pořádně rozžhavit. +zazubí se vesele+ Jo, bude. Chvilku to bude trvat, ale nakonec všechno dobře dopadne. +zašeptá mu konejšivě do ucha a když to tak vezme, tak vlastně nelže, tedy aspoň v to doufá, ale co by neudělala aby mu nebylo lépe+ Já ti s tím pomůžu, jestli chceš. +broukne naprosto vážně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro