od Jasmine Clarvik » 05 kvě 2013 17:47
Nemusí se s tebou bavit, pro začátek stačí, když tě vyslechne a pak už to půjde. +prohrábne mu vlasy a pohladí ho po rameni, tak jak ho celou dobu jemně ohlazuje+ To si piš. Kdybys mi řekl, že jsem tak citově vyprahlá a zoufalá, že si beru nezaměstnanýho feťáka a já ho skutečně milovala, tak rozhodně ano. +pokývá naprosto vážně hlavou+ Ale naštěstí nic takového nehrozí, protože bys mě z něčeho stěží mohl obvinit, protože nejsi ani nezaměstnaný ani feťák. +zazubí se na něj vesele, v podstatě mu nevědomky prozrazujíc, že ho nejspíš miluje+ Jo to jsem viděla. Můžu jít s tebou a šlápnout ti na nohu, když se bude schylovat k tomu, že bys mohl říct něco čeho bys později mohl litovat. +nabídne mu s úsměvem, jak se ho snaží rozveselit tou představou, ale to že půjde s ním myslí naprosto vážně+ Vidíš? Na tom rozhodně něco bude. +pokývá s úsměvem hlavou, když vidí že se mu to pomalu v hlavě rozlíhá a skutečně nad tím zdá se přemýšlí+ Tak to bychom mohli něco podniknout. +navrhne trošku nesměle, co kdyby s ní chtěl být náhodou sám+ Zmizela bych dřív, než by se stačila pořádně rozžhavit. +zazubí se vesele+ Jo, bude. Chvilku to bude trvat, ale nakonec všechno dobře dopadne. +zašeptá mu konejšivě do ucha a když to tak vezme, tak vlastně nelže, tedy aspoň v to doufá, ale co by neudělala aby mu nebylo lépe+ Já ti s tím pomůžu, jestli chceš. +broukne naprosto vážně+