od Victoria » 04 kvě 2013 23:32
Ne ne ne +přeruší ho, když začne mluvit o rodině a vybírání si+ tohle přede mně vůbec nestav. Vůbec se nepokoušej dělat z toho volbu mezi váma a Byronem, protože moc dobře víš, jak by to skončilo, tak si dobře rozmyslí, jestli chceš, abych to řekla nahlas. +sekne po něm, a pak na něj zírá úplně bledá vzteky a pevně svírá rty k sobě, ruce pevně sevřený do pěstí, a ani si neuvědomuje, že Byronovi drtí dlaň, a když tak velkolepě zakončí ten svůj monolog, tak se prostě zvedne, vymaní se Byronovi, překročí konferenční stolek, rozpřáhne se a vlepí Chrisovi pořádnou facku jen to mlaskne, a pak se rozpřáhne i druhou rukou a chce mu vrazit ještě jednu, když ji chytí za zápěstí a pevně ho sevře, aby jí v tom zabránil, tak na něj chvíli jenom zírá a vypadá vzteky bez sebe+ Padej. +řekne potom úplně tiše a vytrhne se mu ze sevření+ Tohle je přesně ono, víš? +odfrkne si+ Tohle je moje rodina. A já už toho mám až po krk. Byron je moje rodina. Byron je to jediný dobrý, co v životě mám, jedinej, kdo se zajímá, jestli jsem šťastná, jedinej, kdo mě šťastnou dělá, jedinej, kdo mě bere takovou jaká jsem. A ty ho urážet nebudeš. Sbal se a vypadni z mýho domu, ty absolutní kreténe. +prskne na něj+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.