Vítejte v Hospůdce Na Mýtince.
Naše nabídka je široká. - Specialitky najdete v jídelním a nápojovém lístku.
Obsluha velmi ochotná a...né, že bysme se tím chlubili, ale i pohledná.
Obslouží vás buď sám kuchař Mario, nebo záskok Tobi s Bärbel.
Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix
Robert píše:yohannka: *kouká na ni, na brambůrky, zas na ni* hm...pevná strana bude asi...problém..ale jestli se to...*opatrně vezme jeden lupinek a strčí si ho do pusy a malinko se mu rozšíří panenky*ono se to rozpouští...*vypadne z něj překvapeně, polkne a čeká, co se bude dít, jestli to s ní iebne...*
Jason píše:yohannka: Pohár nezní špatně...ale..nedáte si taky, abych nevypadal jako nenažranec? Zvu vás...*zamrká na ni nevinně a v duchu si říká, že tomu vlčímu-nevlčímu sakra musí přijít na kloub* Tak hraví, to vypadá, že s nima máte nějakou..zkušenost...*no, nenápadnost mu nikdy nešla:D*
Robert píše:yohannka: to jsem vážně...nečekal...ale zdá se...že to je přežitelné...tedy, že to s upírem nesekne*vysvětlí* a chuťově zvláštní...je to dlouho, co jsem něco takového měl...tedy, podobného, chipsy jsem nezažil...*usměje se*
Jason píše:yohi: no to je paráda...*kouká na obří pohár a hned se do něj pustí* vypadám asi, že jsem nedostal dlouho najíst...*zatváří se malinko omluvně, ale jen do té doby, než si nabere šlehačky* hm..ale když jde o jídlo...nemůžu si pomoct*dlabe* ještě, že se to neprojevuje navenek...ztratila? To musíte chodit do lesa s někým....*významně zamrká, že nejlíp s ním * no jooo, sníh, to je paráda...*zasní se na chvíli se lžičkou ve vzduchu* to bude třeba vykonat nějakou lesní procházku...*zasvítí mu očka víc, než je normální*
Regulus Black píše:+dojí výtečné jídlo, odloží talíř a pomalu začne popíjet vínko+
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník