Vchod a vstupní hala

Moderátor: Victoria

Re: Vchod a vstupní hala

Příspěvekod Victoria » 04 kvě 2013 19:13

Ty jo, byl jsi někdy squatovat? +koukne na něj zaujatě+ Že se ptám, co? +zazubí se potom+ My jsme jednou squatovaly v jedný vilce na Saint-Germain, to bylo boží. Udělaly jsme tam párty. +uculí se+ No... nám to tady patří. +nakloní pobaveně hlavu na stranu+ Jo tak u Christiana. +zvedne obočí a zazubí se+ No teda, ten se nezdá. +mrkne na Byrona+ A copak tu u něj děláš? +koukne na ni a culí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 04 kvě 2013 19:37

+zmateně sleduje o čem se to baví a nezdá se, že by jim nějak extra rozuměla, ale pak nad tím v duchu mávne rukou a jen je ostražitě sleduje+ Patří? +zamračí se poněkud, než jí dojde, co to nejspíš znamená. div že se nepraští do čela+ Ty jsi Victorie? A ty budeš Byron? +dotáže se pro jistotu a vzápětí se rozzáří jak sluníčko, seběhne dolů a zastaví se na posledním schodě+ Omlouvám se, já... mysleli jsme, že se ještě nějakou dobu nevrátíte. +omlouvá se za ne příliš přátelský postoj, který měla před chvílí+ Jsem Jasmine. +představí se nejistě a trošku nesměle se na ně usměje, zdá se, že je skutečně ráda, že je poznává+ No... řekněme, že mu tak nějak dělám společnost, než se vrátíte... asi... +pousměje se a úsměv jí trošku povadne, když si uvědomí, že jejich návrat nejspíš znamená konec její malé soukromé pohádky+ Ale myslím, že líp by ti to vysvětlil bratr... +pohodí rukou směrem do schodů, nerada by něco špatně předložila+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Byron » 04 kvě 2013 20:05

+kouká na ni do schodů a nestačí se divit+ No kocko... Vypadá to že ty už nejses paní domu. +usklibne se trochu a pak se prostě musí uculit+ Takže je to my? No vypadá to že sotva se tvuj brácha zbavil jedné ženské tak si ho zabrala další. +kouká na Jasmine+ Jasný. +prikyvne+ Já jsem Byron.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 kvě 2013 20:22

No to budu já. +přikývne a pořád se tak významně culí, očividně jí trochu otrnulo, když zjistila, že Christian má taky co vysvětlovat+ A to je můj boží kluk. +pohladí Byrona po zadku+ Jo tak... no, vítat tě u nás asi nemá cenu, to je poněkud s křížkem po funuse. +zazubí se+ No jo, tak jdem na to. +povzdychne si a začne stoupat do schodů s Byronem za ruku+ Pojď ty kecko. +usměje se na něj povzbudivě+ Ať si dělá co chce. Když to teda nebude dělat přede mnou. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 04 kvě 2013 20:34

Strašně ráda tě poznávám. +usmívá se na ní přátelsky+ Těší mě. +usměje se i na Byrona a pokývá hlavou vesele na pozdrav, i když je poněkud v rozpacích z těch významných pohledů a chvilku přemýšlí jestli si Byron dělá jenom srandu nebo to myslí naprosto vážně+ Ale ne to já jsem... jen... +nějak jí dojdou slova, jak vysvětlit že post paní domu rozhodně neměla v úmyslu přebírat, tak jen rozhodí zlehka ruce a nervozně si rozhodí vlasy na rameno a jen trhavě pokývá hlavou, že asi trošku pozdě je a pak se za nimi vydá do schodů, trošku zamračená a posmutnělá, jak začíná mít plně starosti+ Christiane?! +zavolá na něj, když vejdou do obýváku+ Hádej kdo se vrátil. +varuje ho, co kdyby měl nápad provést něco, co by před jeho sestrou asi nebylo vhodné :D a usmívá se, ale na očích jí může vidět, že není příliš šťastná z vidiny pravděpodobnýho návratu na Darktor+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Byron » 04 kvě 2013 20:40

+jenom se zatvari a jde s Vici ke Chrisovi. Na tváří sebevědomí výraz a drží Vici za ruku. Povzbudivé se na ni usměje a trochu ji stiskne ruku aby věděla že je připraven ji kdykoliv podpořit. Nechce se do tohp ale zatím moc míchat když je to mezi bratrem a sestrou tak zatím rekognoskuje terén+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 kvě 2013 00:05

+pár dní po tom extempore venku zrovna prší, tak si sedne do haly na schody, položí si vedle sebe popelník, kouká skrz skleněný okno ve dveřích na déšť a kouří+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 07 kvě 2013 00:17

+zadním vchodem vběhne do domu, vlasy a oblečení vlhký od deště, jak se byla projít a déšť jí zastihl nepřipravenou. očistí si boty, aby neroznášela vodu a bahno a zamíří se převléct, když na schodech narazí na Vicky+ Ahoj. +pousměje se na ní a zastaví svůj ústup do Christianových pokojů+ Slyšela jsem o tom, že v Anglii pořád prší, ale tohle je po dlouhý době co tu jsem snad první déšť. +koukne k oknu za kterým prší a usměje se na ní, jak jinak zapříst rozhovor než počasím+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 07 kvě 2013 00:28

+vyfoukne kouř a přikývne na pozdrav, a musí se pro sebe uculit, když začíná rozhovor počasím, jako vystřiženě z konverzační příručky :D , ale Byron je zrovna někde venku zařizovat něco ohledně Wenainy rozlučky, tak si řekne proč ne, holka za to, že je její bratr blbec stejně nemůže, tak se na ni usměje+ Tady na jihu zas tak moc neprší. +pokrčí rameny a nabídne jí cigaretu+ Ideální den zalízt si s knihou, nebo navařit lektvary do zásoby, nebo napéct makronky. +odklepne si popel+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 07 kvě 2013 00:40

+no co, ale nikdo nemůže popřít že se holka nesnaží :D. rozzáří se jak sluníčko, když se zdá, že nebude sežrána na místě :D + Ne děkuju. Nekouřím. +zakroutí s úsměvem hlavou+ Můžu si ale přisednout? +zajímá se a už vedle ní sedí na schodě, opře se zády o zábradlí, aby k ní byla víc čelem a udělá si pohodlí+ To ano, jednou za čas takový počasí neuškodí. +pokývá souhlasně hlavou+ Máš v plánu zaneřádit Jefeesovi kuchyň? +zajímá se vesele, když se zmiňuje o pečení, jelikož moc dobře ví jak to s pořádkem vypadá, když peče sama+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Winter house