+nakrčí trošku zmateně čelo+ Jak by se mi to mohlo líbit? +nějak jí zřejmě unikají některé souvislosti jejich konverzace, nějak by jí asi nenapadlo, že by se něco takového dalo využít i v posteli+ Tak když na mě budeš hodný, tak bych se někdy mohla pro tebe takhle obléct. +zamává na něj řasama. to jo by se taky mohl dočkat otázky, co to Van tlačí do nožičky a byl by průšvih
+ Dobře. +přikývne zlehka hlavou, chvilku trošku mimo jak přemýšlí nad něčím jiným, než se trhnutím hlavy vrátí zpět a vykouzlí další svůj úsměv+ Jo, koukám, že nám tu nějak usíná. +pousměje se a vstane, aby těm dvěma při vstávání nepřekážela. vypne zatím televizi a pomalu se s nimi vydá nahoru rozhodnutá jim asistovat nebo alespoň pozorovat jak se takový dítě ukládá ke spánku, až až někdy poprosí o to aby si to mohla zkusit, aby věděla jak zhruba na to+ To víš, takový zábavný park je velice náročná záležitost. +usměje se na něj vesele a zatímco si v koupelně čistí zoubky a omývají se, přičemž zvědavě k nim nakukuje do koupelny, rozhodí postýlku a najde pyžámko+ Tak pojď ke mě, sluníčko, vypletu ti z vlásků ty růžičky, ať ti v noci nepřekáží. +usměje se na ně, když se objeví ve dveřích a jak sedí na kraji postele tak k nim natáhne ruce, aby jí posadil Vanesscu na klín, načež jí jemně a zručně rozplete vlásky, aby z nich vymotala a odstranila papírové růžičky a tiše přitom brouká brouká nějakou ukolébavku, co jí zrovna přišla na mysl. vlásky jí ještě jemně rozčísne kartáčem a následně splete do jednoho copu, který je na spaní přímo ideální+ Tak hotovo. +usměje se se zvláštní něhou určenou pro děti+