Zahrady a les

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 kvě 2013 16:48

+zasměje se+ Nee, nemáš, máš malej nos, takovej trochu krysí. +prozradí mu s úsměvem+ Ale neber to špatně, prosím, víš, že já to myslím dobře. +opatrně zvedne ruku, aby z ní nespadaly ty chudobky a pohladí ho po paži+ Tak to máme ještě čas. Umělče. +pousměje se na něj a špičkou prstu obkrouží ty chudobky+ Jak se ti s nimi líbím?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 kvě 2013 18:14

+nakrčí nos a trochu s ním začichá, skoro jako opravdická krysa, a zazubí se na ni, on si o svým vzhledu rozhodně iluze nedělá+ Ještě chvilku. +přikývne a prohlíží si svoje velký umělecký dílo+ Já myslím, že ti moc slušej. Měla bys rozhodně chodit jenom takhle. +uculí se a jednu jí zastrčí za ucho+ Dorůstaj ti fakt rychle. +prohrábne jí krátkej porost vlasů s úsměvem+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 kvě 2013 18:26

+culí se, když tam Locke tak čenichá a rozhodně jí to přijde okouzlující+ Tak já budu. Aspoň teď. +obejme ho kolem ramen a přitáhne si ho k pořádné puse+ Jo, dorůstaj a ještě, že tak. +uchichtne se+ Vypadala jsem jak poloviční plešoun. +pořád si ho tak drží u sebe a nechce se jí ho pouštět+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 kvě 2013 18:43

+pěkně ji políbí a s úsměvem se na ni dívá+ Ale stejně to bylo sexy. +zazubí se+ Kdy se chceš vzít? Já myslím, že když tomu necháme tak měsíc, dorostou ti až tak, jak jsi je měla předtím. +jemně ji hladí po křivkách a pouštět ji rozhodně nehodlá+ Teda já bych si tě vzal i kdybys byla úplně plešatá. +ujistí ji+ Je mi to jedno. +pokrčí rameny+ A oddá nás zase ten chlap jako minule? +zajímá se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 kvě 2013 18:53

Tak za měsíc, za dva... za tři? +koukne na něj tázavě+ Chci se ti líbit s vlasama. +usměje se na něj+ Radši s vlasama. +přitiskne se k němu a převalí ho pod sebe, jak se od něj odlepí, tak se koukne, jestli zas sedmikrásky zůstali na něm+ Vezmu si tě, budeš můj muž a zestárneme spolu. +pousměje se a oči jí svítí+ Já tomu furt namůžu uvěřit.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 kvě 2013 19:05

Mně se líbíš pořád. +obejme ji a pohladí po pažích+ Teda nejvíc nahatá. +připustí a zaculí se na ni+ Obávám se, že má mužnost utrpěla. +zazubí se ze srandy, když tam tak leží posypanej bílýma kvítkama+ No jasně. +přikývne, jako by to byla ta nejpřirozenější a nejsamozřejmější věc na světě+ Budeš oficiálně jenom moje. +uculí se spokojeně+ Moje Kůstka. +pohladí ji po žebrech+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 kvě 2013 20:01

+zasmeje se+ Prosím tě ty muznosti. +rty mu sklouzne po krku na klíční kost+ Už tedka jsem tvoje. +usměje se mu do kůže a koukne na něj a rty a špičkou jazyka se propleta mezi chudobkami na jeho hrudi a sem tam mu olizne některou bradavku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 kvě 2013 20:16

+tiše vydechne pod jejími doteky a pak se uculí+ Tak ne, moje mužnost je jak se zdá zcela netknutá a funkční. +hlásí a zubí se, i když už to stejně asi cítí sama na stehně, kam se jí tiskne jeho napůl vzrušený úd+ Jseš. +přikývne s úsměvem+ Jseš moje zlodějka. +vydechne a přitáhne si ji k polibku+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 kvě 2013 20:23

To mě nesmirne těší. +usměje se a natáhne se k němu pro polibek při tom pphybu sice smete polovinu kvitku na jeho hrudi ale to ji vůbec nevadí. Hrudnikem se tre o jeho, drží se na loktech a oplaci mu všechny polibky. Vlastně si hraje s jeho rty+ Myslíš že to dáme ještě jednou? +zašeptá mu s úsměvem do rtů+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 kvě 2013 20:53

No to je všechno z tebe. +zazubí se a trošku se o ni tře a občas zasténá do polibku, hladí ji po zádech, sklouzne na zadek a zlehka ho stiskne+ Já jsem vždy připraven. +uculí se na ni pobaveně, a pak se na ni překulí, takže kvítky popadají všude kolem nich, a skloní se k ní, aby polaskal špičkou jazyka bradavku, jemně ji vsaje mezi rty a hraje si s ní, dlaní ji zatím jemně hladí boky+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí