Zahrady a les

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 kvě 2013 05:17

+zasmeje se+ Tak jsem to myslela, Locke. Jestli by ti to nevadilo. +pousmeje se a zavzdycha když ucítil v sobě jeho prsty. Oplatit mu polibek a ve chvíli kdy do ni pronikne už nedokáže myslet na nic jiného než na něj. Zastena a prohne se proti němu. Zvedne nohy aby se dostal co nejhloubejc a obejme ho kolem ramen+ U všech bohu. +vydechne nadrzene+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 kvě 2013 17:07

Ne, to by mi teda skutečně nevadilo. +uchechtne se, a jak si to představí, musí jí zasténat do kůže+ Wenai. +vydechne vzrušeně, a snaží se trochu posbírat, aby se hned neudělal, tak se chviličku nehýbá a jen si vychutnává ten pocit být celý v ní, a zatím pokrývá jemnou kůži krku a dekoltu lehounkými polibky, sotva se rty dotýká její kůže, a pak když už to fakt nemůže vydržet, začne do ní přirážet, pomalu a pěkně hluboko, a prsty jí klouže po těle a jemně laská nadra+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 kvě 2013 17:23

+tiše vzdychá, v té chvíli klidu a občas se sevře kolem jeho mužství, oplácí mu polibky a hladí ho po těle, pak, když začne přirážet zasténá a vypíná se proti němu, prsty mu zatíná do kůže a cítí, jak už brzo bude, ještě chvilku si to vychutnává, jeho tělo a celé to vzrušení, než spadne do víru orgasmu a její tělo se ocitne ve slastné křeči+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 kvě 2013 18:10

+rytmicky se v ní pohybuje, ale nikam nespěchá, skloní se k ní a jazykem přejede klíční kost, a pak si úplně bez dechu užívá pohled na její orgasmus, její vzdechy a vůně ho dohání až na hranu vzrušení, ještě několikrát přirazí a pak dlouze zasténá, křečovitě ji u sebe sevře a taky vyvrcholí, a když orgasmus opadne, ,ještě ji drží v náručí a hladí po zádech, čelo opřené o její rameno+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 kvě 2013 18:21

Locke. +šeptá s úsměvem a hladí ho po těle, klidná, skoro líná, jen se usmívá a tváří hladí jeho tvář, trochu drsnou od rostoucích vousů. Uklidňuje svůj dech a jen tak odpočívá v jeho náručí a má pocit, že by tak klidně mohla zlůstat napořád+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 kvě 2013 18:49

Hm? Škrábu? +probere se na chviličku ze svýho postkoitálního delíria naplněnýho vstřebáváním její vůně a blízkosti, aby zas přežil nějakou dobu ve společnosti, kde na ni nemůže bejt úplně nalepenej, drží si ji u sebe a jemně přejíždí prsty po jejích pažích a ramenou, a pak ji prostě chytne za ruku, protože se mu líbí cítit studenej kov prstenu proti jejím teplým prstům, a vědět, co to znamená+ Mám tě vážně moc rád, Kůstko. +usměje se na ni a vtiskne jí pusu do koutku úst+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 kvě 2013 19:01

Jo, trochu škrábeš. +usměje se na něj+ Líbí se mi to. +koukne mu do očí a ještě ho políbí, pak prostě jenom sleduje jeho tvář, zvedne ruku a pohladí ho po obočí, sklouzne na tvář a na hranu čelisti+ Ty seš tak... tak hezkej. To snad není možný. +s úsměvem zavrtí hlavou a sevře jeho ruku ve své+ taky tě mám moc ráda.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 kvě 2013 21:16

+chytne ji za ruku a otře se tváří o hřbet její dlaně a trochu ji tak poškrábe, a pak ji otočí a vtiskne jí polibek do dlaně, zvedne k ní oči a usměje se na ni+ No jo, to je moje životní prokletí. Jsem prostě fešák. +zazubí se+ Obzvlášť po mým aristokratickým profilu a mužné hrudi holky letěj jak slepice po flusu. +zasměje se+ Ty seš krásná. +zvážní trochu, ale pořád se na ni tak zaláskovaně usmívá a dá jí pusu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 kvě 2013 12:42

+zasměje se+ Náhodou máš aristokratický profil. +přejede mu po něm prstem, pak skouzne po krku do jamky mezi klíčními kostmi, usměje se a lehne si do trávy, roztáhne ruce a nechá si mezi prsty proplétat květiny i stébla+ Nevíš kolik je hodin? +zeptá se a poočku na něj koukne+ Aby sme neprošvihli tu Phillipu. +uculí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 kvě 2013 16:27

Jo? To je překlad pro to, že mám velkej frňák, co? +zasměje se a cvrnkne ji do jejího nosu, orve tam nějaký chudobky a děsně umělecky jí je skládá po těle, na klíční kosti a mezi prsa, a pak s nima odekoruje bradavky+ Kolik je hodin? +olízne si prst a zvedne ho jako kdyby zkoumal vítr+ Půl pátý a dvacet tři minut. +řekne pak znalecky a zazubí se+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí