Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 30 dub 2013 02:30

Jo? Tak to ještě není tak hrozný, já jsem se bál, že třeba tejden. +koukne na ni zkroušeně, že to by jako teda bylo náročný+ Můžu se vplížit? No já se plížit umím. +zazubí se+ Bohové, to je fakt děsně sexy když se tváříš takhle. +uculí se na ni+ No vidíš, to jsem se tě chtěl zeptat, jestli to budeš chtít tady nebo u vás. +koukne na ni+ Mně je to celkem jedno, hlavně když dorazíš. +zasměje se+ Tvoje sestra ať klidně přijde, ale pro všemocnýho Třináctýho, nenech ji to organizovat. +koukne na ni s úsměvem+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 dub 2013 13:15

Nesměj se mi. +zašklebí se na něj+ To je můj prohnanej zlodějskej úsměv. +vyplázne na něj jazyk+ No organizovat ji to roznodně nenechám, už dělala tu první svatbu, to jí snad musí stačit. Ale... +koukne na něj+ Ty jsi chtěl zrušit ty gessa než se budem brát, že? +zeptá se ho, ale netváří se ani tak ani tak+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 dub 2013 13:46

Já se ti rozhodně ani trochu nesměju. +zavrtí vážně hlavou+ Mně se tvůj prohnanej zlodějskej úsměv fakt líbí. +zazubí se a pěkně ji na ten úsměv políbí+ To je dobře. Na ledový sochy asi nemám sílu. +zasměje se+ No... to jsem chtěl. Teda pořád chci. Ale fakt nevím, jak na to. +pokrčí rameny trochu posmutněle+ A věřím tomu, že nejseš pitomá, abys to ignorovala, kdyby šlo fakt o něco vážnýho. To bys mi řekla, viď? +koukne na ni+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 dub 2013 14:07

+chvilku na něj kouká, neví, co mu má říct+ Je to věštba. Co chceš udělat s věštbou? +pokrčí rameny+ Ale hlavně i kdybych ji neměla, tak se nic nezmění. Čas mé smrti se neposune, ani když ji zrušíš. V mé rodině ji má každý a nikomu to nezabránilo dožít se vysokého věku, pokud se ovšem nenechal sežrat drakem nebo něco podobnýho. Rozhodně to není hrozba. Netrap se tím, Locke. +zaprosí ho+ Nic to neznamená.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 dub 2013 14:26

Já z toho mám hlavně pocit, že když si tě vezmu, bude to moje vina, když umřeš. +koukne na ni a pak si povzdychne+ Tak... dobře. Já to nechám plavat. +přikývne pomalu+ Netvrdím, že mě to nepřestane hryzat, ale... nechám to bejt. A vezmeme se doopravdy. +chytne ji za ruku a dá jí pusu do dlaně+ A ty se nebudeš přibližovat k žádnejm drakům. +zazubí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 dub 2013 14:31

Ale nebude to tvoje vina, ty truhlíku. +usměje se na něj+ Spíš by to byla tvoje vina, kdyby sis mě nevzal. To bych nesla fakt těžko, nebo kdybys se mnou nebyl. +trochu ji ta samotná myšlenka vyděsí, tak zavrtí hlavou a přitiskne se k němu+ Ni, jsme spolu, budeme brát a nikdo umírat nebude. +řekne rezolutně+ Ještě mám jedno gesso, můžeš mi ho hlídat, jestli chceš.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 dub 2013 14:53

Takový věci ani neříkej. +zamračí se na ni, a strčí jí prst před pusu+ Jo, takovej plán se mi zamlouvá. +uculí se+ Dobře, tak já budu Strážce poslední gessa. To by šlo. +souhlasí s tím a zazubí se na ni, otočí si ji k sobě zády a přitiskne se k ní zezadu, bradu si jí opře o rameno a jemně ji hladí na břiše+ Pojď spát, zítra to musíme říct ostatním parchantům. Určitě tam čekaj jak na trní, jak to dopadlo. +usměje se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 dub 2013 14:59

Nebudem se koukat na východ slunce? +uculí se na něj a ještě se napůl otočí, aby ho mohla pořádně políbit+ Myslím, že těm je jasný, jak to dneska dopadlo. +usměje se na něj a neodolá a pohladí ho po tváři, než se zas k němu otočí zády a položí si svoje ruce na jeho a zavře oči+ Dobrou, Locke.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 dub 2013 15:29

To bude až za dlouho, to nevydržím. +zavrtí hlavou a zeširoka zívne+ Máme před sebou ještě spoustu východů slunce, o nic nepřijdem. +uculí se, dá jí pořádnou pusu a přitulí se k ní, vezme si do dlaně její prso, líbne ji na rameno a spokojeně zavře oči+ Dobrou, Kůstko.
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 dub 2013 15:48

Tak dobře, usměje se a ještě se chvilku kouká nahoru na hvězdy, než taky zavře oči a pomalu se propadne do spánku. Moc jí to nejde, protože musí pořád myslet na prsten na své ruce a co chvíli si po něm s úsměvem přejede palcem, ale nakonec i ona usne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí