Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 29 dub 2013 21:48

Jo tak. +přikývne vážně, jakože je mu to jasný+ No to u nás nebude, my budem mít děsně jednoduchý manželství. +rozhodne to rovnou+ Budem se děsně milovat a hodně souložit, takže prostor na rozpory nezbude žádnej. +uculí se+ Ty jo, jako že bys ji nechala v péči Dvojčat, jo? Není to trochu drsný? Oni dokážou bejt poměrně... intenzivní. +zazubí se+ Ale zase jestli tu někdo zkrotí, tak oni dva. +souhlasí+ Jean si zaleze do knihovny, takže zbývá akorát zabavit Brouka, a budeme mít pré. +mrkne na ni+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 dub 2013 22:14

Jo, máš naprostou pravdu a sem tam se zajdem najíst. +usměje se a obejme ho, jakože s tím souhlasí a tak ho ještě políbí+ Klidně bych ji nechala v jejich péči. Myslím, že přesně to si zaslouží a tak trochu doufám, že když ji zblbnou, tak by mohla bejt trochu milejší. No dobře, když se s ní vyspí. +koukne na něj tázavě+ Myslíš, že by mohli? Škaredá není. Jenom kyselá.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 dub 2013 22:38

Jo, to taky někdy. +souhlasí+ A občas ukradnem něco pěknýho. +zazubí se a taky ji pořádně políbí+ Já myslím, že to pro nás dva vypadá víc než dobře, Kůstko. +mrkne na ni a pohladí ji po zádech+ Ale jo, ti se vyspí se vším, co má nějakou díru a tělesnou teplotu nad šestatřicet. +přikývne, že v tom by problém neviděl+ A když jim přijde škaredá, tak jí to udělají zezadu. +pokrčí rameny+ A třeba kdyby zahráli na ty správný struny, už by nebyla tak kyselá. +uculí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 dub 2013 23:14

My budeme mít nádhernej život. +přikývne souhlasně a s úsměvem+ No právě v to doufám, že kdyby s ní něco udělali tak to bude lepší. No, tak to necháme na nich. Uplatíme je tím absintem a neproděláme na tom. +zaculí se na něj a protáhne se a neodolá, aby si ještě nezívla, protože už se jí docela klížej oči+ Locke. +povzdechne si šťastně+ Tohle byl naprosto dokonalej den. +usměje se na něj+ Vezmeš si mě? +ještě se ho zeptá pro jistotu, kdyby se jako před tím přeslechla+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 dub 2013 23:44

+usměje se na ni a dlouze ji políbí na souhlas+ Jo, a pak se s nějakým absintem někam zašijem sami, a tři dny o nás nikdo neuslyší. +zazubí se, a do tý otevřený pusy jí šoupne čokoládku+ Jo? To jsem rád. +uculí se na ni, přitáhne si ji blíž a oba je přikryje peřinou+ No, když tak pěkně prosíš... +zazubí se, že se teda podvolí+ A půjdeš pod svatební šaty naostro? +zajímá se, jako by to byla hlavní podmínka+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 dub 2013 00:30

+koukne na něj a na rtech jí hraje úsměv+ A chceš abych pod nima byla naostro? +zeptá se ho a v očích jí svítí vzrušení z toho pomyšlení+ A dokázal by ses soustředit, kdybys věděl, že nemám kalhotky? +vyptává se na to dál a je vidět, že ji to vážně zajímá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 dub 2013 00:46

Já myslím, že by mě to rozhodně namotivovalo nezdrhnout od oltáře. +uculí se+ No, asi moc nedokázal. +připustí uvážlivě+ Ale ten sex potom by byl absolutně špicovej. +zazubí se, a jen tak ji jemně hladí po zádech, už bez jakýchkoliv erotických plánů, protože je fakt naprosto vycucnutej+ Ty bys do toho šla? +mrkne na ni+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 dub 2013 01:43

Ve svatebních šatech naostro? +zatváří se nerozhodně+ Já nevím, to by asi bylo takový... rušivý. Když by mi táhlo na zadek. Já bych si to chtěla užít. +koukne na něj tázavě+ Záleží ti na tom moc? +zeptá se a nervźně si kouše spodní ret+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 dub 2013 01:57

To víš že ne. +usměje se na ni, uvolní jí ten ret ze sevření zubů a dá jí na něj hnedka pusu+ Já chci aby se ti to líbilo. Abys myslela na mě, a ne na to, že ti je zima na zadek. +zasměje se+ Aspoň z tebe pak budu mít co svlíkat +uculí se na ni+ Hele, ale že nebudem dělat takovou tu blbost že tě nesmím Perelandrovíjak dlouho před svatbou vidět, že ne? +vykulí na ni zděšeně oči+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 dub 2013 02:09

Ty mě nesmíš před svatbou vidět? +zamyslí se+ To jenom ten den, ne? +pak se na nej vychytrale zaculí+ To sice nesmíš, ale když o tom nikdo nebude vědět, tak to bude, jako kdybys u mě nebyl. +nahodí svůj rafinovanej lupičskej úsměv+ Aspoň si budeš moct v soukromí natrénovat to svlíkání kalhotek. +navrhne mu+ Budeme se brát tady? Jako v chrámu? +zamyslí se+ Nejsem si jistá, jestli sem dotáhnu Phlillipu, ale klidně se bez ní obejdu. Ráda se bez ní obejdu.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí